Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Скоро. Магазин скінів і мечів.
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2
Atton
(Dan Mor @ 9.8.2010, 15:08) *

Система працюватиме не так: художники будуть малювати скіни, або просто люди будуть знаходити найкращі в інтернеті. І лише найкращі з кандидатів будуть додані у магазин.

В если у меня есть мой личный скин с моим ником? Он красивый, с неоном. И я захочу его. Можно так?

И да, я так и не дождался ответа на вопрос в посту номер 18
Dan
(Heavy Rain @ 10.8.2010, 0:45) *

В если у меня есть мой личный скин с моим ником? Он красивый, с неоном. И я захочу его. Можно так?
Якщо і уявити, що ми додаєм персональний скін, то лише за вартість в 20 раз дорожчу за звичайний. Не думаю що ти собі таке дозволиш

(Heavy Rain @ 10.8.2010, 0:45) *

И да, я так и не дождался ответа на вопрос в посту номер 18
ні
Darman
У меня вопрос:
Можно ли будет заказать особые клановые скини, или мечи, что б право доступа к ним имели только участники определенного клана?Если да, то сколько такое удовольствие будет стоить? _a1.gif
Dan
Мабудь рази в 4 дорожчі ніж звичайні будуть )

Незадавайте таких питань зараз. Зробим магазин в простому вигляді - тоді будете пропонувати, що ви хочете ще.
wOrst
Квитанция
Elroy
Квитанція
Dirol
Вклад в 29000 CUAG означає що ви отримаєте будь-який меч із Магазину назавжди. ©

То есть, если я сейчас вложу 29000 куаг, я смогу взять абсолютно любой мечь, и даже удлиненный сабер, который в дальнейшем будет стоить намного дороже?
Dan
Да, тільки з чого така впевненість, що у нас будуть видовжені мечі
-Sizzko
Вопрос: Останутся ли после введения магазина в профиле значки VIP сабера или VIP Скина, или же после выбора бесплатного Сабера (скина) они пропадут из профиля, в связи с отсутствием в них надобности ?
Dan
як тільки замовиш меч - пропаде і заміниться на меч який ти вибрав )
Morris
Квитанція _a1.gif
Kinder
Квитанция
Torn
Наскільки я розумію, то рукоятки саберів так само як і скіни будуть з часом добавлятися нові, якщо мені наприклад не сподобаються рукоятки з першої партії, я зможу просто почекати наступної, і скористатися бузплатним вибором з 2-гої партії?
Dan
да
-Shoker
Після того як я вибрав сайбер чи можу я після того як ним покористуюсь поміняти його на інший?
Dan
ні
Dan
Магазин планували випустити у вересні, трошки затримуємось. Але це уже питання кількох днів ) Очікуєм дуже скоро )
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.