Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
No bot
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2
Dan

No-bot holocron ми видаємо тим гравцям, котрі не мають інших акаунтів з no-bot голокроном на порталі. Тобто кожна людина має право отримати no-bot голокрон, але лише на один акаунт.

Власників VIP-голокронів, адміністрація порталу уже вважає не ботами, тому що VIP можна було отримати лише тоді, коли ми на сходці скидалися на купівлю сервера, а скидались ми на сходці, і вклади робили реальні люди. Ще VIP голокрон можна купити зараз, але за дорогу ціну, і наврядче якийсь гравець коли-небудь буде купувати VIP голокрон, більше ніж одному своєму акаунту, в цьому немає смислу.
Тому власникам VIP голокронів no-bot голокрони уже не видаються. Вони і так вважаються гравцями, а не ботами.

i
Сповіщення:
Систему видачі No-Bot голокронів автоматизовано

Для того, щоб підтвердити, що у гравця не має інших аккаунтів з VIP/NO BOT Голокронами слід виконати наступні кроки :
Крок 1. Перейти на сторінку Нашої Галактики
Крок 2. У колонці зправа (Мій Профіль) тиснемо на "Інші Команди"
Крок 3. На сторінці, яка з'явилась обираємо "Підтвердити, що інший гравець не бот"
Крок 4. У вільному полі вводимо нік гравця, особу якого бажаємо підтвердити.

Більш того, кожен раз, коли Ви будете відкривати цю сторінку Ви зможете побачити імена усіх гравців, чию особу Ви підтвердили

У зв'язку з нововведенням необхідно знову підтвердити особи гравців.
Ralf
Я присягаюсь, що знаю Zatto як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Я присягаюсь, що знаю Solimr як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Я присягаюсь, що знаю Ozzi як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Я присягаюсь, що знаю Immortal Skif як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Я присягаюсь, що знаю Therion як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Nanit
Я присягаюсь, що знаю Andwer як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

(Ralf @ 14.7.2010, 22:43) *

Я присягаюсь, що знаю Solimr як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую

krochi
(Ralf @ 14.7.2010, 23:43) *

Я присягаюсь, що знаю Therion як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую.
Danger
Я присягаюсь, що знаю Aheles як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Lokki
(Danger @ 16.7.2010, 14:30) *

Я присягаюсь, що знаю Aheles як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Gordus
Я присягаюсь, що знаю Antarax як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Tech як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Danger
(Gordus @ 16.7.2010, 15:14) *

Я присягаюсь, що знаю Tech як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую.
Ikrit
Я присягаюсь, що знаю Blaze як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
BVS
Я присягаюсь, що знаю Imbalance як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Sly
Я присягаюсь, що знаю Butch як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Suplemor як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Cheshir
Я присягаюсь, що знаю Dirol як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Remres
(Cheshir @ 16.7.2010, 21:22) *

Я присягаюсь, що знаю Dirol як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Koteyka
Я присягаюсь, що знаю Yaponets як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Lorien як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Excont як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Nikooz як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Gordus
Я присягаюсь, що знаю Immortal Crow як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Telnair як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Sly
Я присягаюсь, що знаю Snoz як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Terrorista
Я присягаюсь, що знаю Syltan як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Sly
Я присягаюсь, що знаю Despair як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Ikrit
(Sly @ 17.7.2010, 13:49) *

Я присягаюсь, що знаю Despair як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Danger
Я присягаюсь, що знаю Kibran як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Я присягаюсь, що знаю Crazy як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Terrorista
(Ikrit @ 16.7.2010, 15:17) *

Я присягаюсь, що знаю Blaze як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Gordus
Я присягаюсь, що знаю Elroy як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Lucian
(Danger @ 17.7.2010, 14:13) *

Я присягаюсь, що знаю Crazy як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Подтверждаю.
Gordus
Я присягаюсь, що знаю Speak як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Koteyka
Я присягаюсь, що знаю Devoted як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Ikrit
(Danger @ 17.7.2010, 14:13) *

Я присягаюсь, що знаю Kibran як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Infinity
(Ranger @ 17.7.2010, 1:06) *

Я присягаюсь, що знаю Nikooz як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Подтверждаю.
Lossberg
(Ranger @ 17.7.2010, 1:06) *
Я присягаюсь, що знаю Yaponets як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Lokki
(Gordus @ 17.7.2010, 15:52) *

Я присягаюсь, що знаю Speak як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Kinder
(Gordus @ 16.7.2010, 15:14) *

Я присягаюсь, що знаю Antarax як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую

(Gordus @ 17.7.2010, 8:30) *

Я присягаюсь, що знаю Immortal Crow як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую

Я присягаюсь, що знаю Saber як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Sly
(BVS @ 16.7.2010, 19:39) *

Я присягаюсь, що знаю Imbalance як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую

Я присягаюсь, що знаю Men як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Atton
(Kenderos @ 18.7.2010, 19:48) *

Я присягаюсь, що знаю Saber як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Casper
(Sly @ 27.7.2010, 11:24) *

Я присягаюсь, що знаю Men як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Sly
Я присягаюсь, що знаю Kaine як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Guxx як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Light Crown як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Black Hawk
Я присягаюсь, що знаю Pupizoid як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Mad
Я присягаюсь, що знаю Pupizoid як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Atton
(Sly @ 27.7.2010, 15:56) *

Я присягаюсь, що знаю Light Crown як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Praetor
Я присягаюсь, що знаю Naruto як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Remres
Я присягаюсь, що знаю Raiquaza як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Rodni як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Laks як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Starik як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Gerontos
(Ralf @ 14.7.2010, 23:43) *

Я присягаюсь, що знаю Zatto як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Rock
Я присягаюсь, що знаю Jango як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Chrom як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Step як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Daitro як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Nikooz
Я присягаюсь, що знаю Sabby як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

(Rock @ 28.7.2010, 21:43) *

Я присягаюсь, що знаю Jango як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую

(Ranger @ 17.7.2010, 0:06) *

Я присягаюсь, що знаю Lorien як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Atton
(Remres @ 28.7.2010, 21:05) *

Я присягаюсь, що знаю Raiquaza як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Rodni як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Chrom як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Я присягаюсь, що знаю Daitro як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Casper
Я присягаюсь, що знаю El Chyrko як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Unsafe
(Sly @ 16.7.2010, 19:48) *

Я присягаюсь, що знаю Butch як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Atton
(Casper @ 29.7.2010, 0:40) *

Я присягаюсь, що знаю El Chyrko як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Dan
i
Сповіщення:
Цим гравцям суворо заборонено відписуватись надалі в цій темі, за порушення правил теми:

Sly
Heavy Rain
Justin
krochi

Я присягаюсь, що знаю Laks як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую.
Lokki

Підтверджую

Підтверджую

Я присягаюсь, що знаю Starik як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Підтверджую
Kinder
Я присягаюсь, що знаю Kaine як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.