Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
No bot
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2
Nikooz
(Rock @ 28.7.2010, 21:43) *

Я присягаюсь, що знаю Chrom як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Gerontos
Я присягаюсь, що знаю Narkra як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Kinder
(Gerontos @ 29.7.2010, 22:50) *

Я присягаюсь, що знаю Narkra як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую.
Black Hawk
i
Сповіщення:
Кому ещё не выдали но бот - завтра выдадим
Nikooz
(Gordus @ 17.7.2010, 14:38) *

Я присягаюсь, що знаю Elroy як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Unsafe
Я присягаюсь, що знаю Young Hope як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Black Hawk
Я присягаюсь, що знаю Nemo як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Gerontos
Я присягаюсь, що знаю Sprutik як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Black Hawk
(Gerontos @ 2.8.2010, 22:18) *

Я присягаюсь, що знаю Sprutik як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Подтверждаю
Casper
(Sly @ 17.7.2010, 13:25) *

Я присягаюсь, що знаю Snoz як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую
Dan
i
Сповіщення:
Оновлено правила!
(Dan Mor @ 13.7.2010, 1:31) *

Один власник VIP Голокрону має право підтвердити особу десятьох людей максимум. Заборонено підтверджувати особу гравців, які знаходяться з Вами в одному клані.

Remres
Я присягаюсь, що знаю Oleks Ben як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
Gerontos
Я присягаюсь, що знаю Slokker як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.
krochi
(BlackHawk @ 2.8.2010, 18:33) *

Я присягаюсь, що знаю Nemo як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Підтверджую.
Black Hawk
i
Сповіщення:
Теперь система выдачи No-Bot голокрона автоматизирована
Любой игрок с вип голокроном может поручиться за кого-то, и как только у игрока будет два поручителя - он автоматически получит no-bot голокрон.

Для того, чтобы подтвердить, что у другого игрока нет других аккаунтов с ВИП/НО БОТ Голокронами следует сделать несколько шагов
ШАГ 1. Перейти на страничку Нашей Галактики
ШАГ 2. В колонке Справа, (Мій Профіль) жмём на "Інші Команди"
ШАГ 3. На открывшейся страничке выбираем "Підтвердити, що інший гравець не бот"
ШАГ 4. В свободном поле вводим ник игрока, особу которого Вы желаете подтвердить

Более того, каждый раз, когда Вы будете открывать эту страничку Вы сможете увидеть имена всех игроков, особу которых Вы подтвердили.

В связи с нововведением необходимо заново подтвердить личности игроков.

з.ы. Благодарим за это Дан Мора.
Casper
Вот Вам и первый глюк, я хотел подтвердить Сноза, но мне выдало "Цей гравець уже має NoBot або VIP голокрон"
Возможно, в связи с тем, что у него есть премиум голокрон =))
Black Hawk
Нет, не поэтому. Пробуй сейчас.
Casper
Все работает, спасибо)))))

ЗЫ: Сенк за апгрейд, весьма удобная штука)))
Kinder
(Kenderos @ 29.7.2010, 15:00) *

Я присягаюсь, що знаю Kaine як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

(Gordus @ 16.7.2010, 15:14) *

Я присягаюсь, що знаю Antarax як людину. Я впевнений, що він не має інших акаунтів з no-bot або VIP голокронами на порталі UAGalaxy.

Подтверждаю.

Пишу еще раз, т.к. у них почему то слетели голокроны после восстановления.
Black Hawk
лол?) пост № 65
Kinder
Прошу прощения, не видел нововведения, спасибо Дан.
Gordus
Подтвердить можно максимум десятерых- этот лимит будет обнуляться? Ну там- раз в месяц, год, десятилетие и т.п. Или всего десять и никогда никого больше не подтвердишь?
Прошу прощения, если это уже где-то говорилось, а я пропустил мимо ушей=)
Dan
не буде. 10х друзів підтверджуй тільки )
Sly
А от мені пише - У Вас немає прав на виконання цієї операції. Хоча маю голокрон віп досить давно.
Atton
(Dan Mor @ 29.7.2010, 7:47) *

i
Сповіщення:
Цим гравцям суворо заборонено відписуватись надалі в цій темі, за порушення правил теми:

Sly
Heavy Rain
Justin

Тебе это ни о чем не говорит?
Sly
оО, вибачте не побачив, але що я порушив?
Atton
До введения автоматики подтверждения было правило(не сразу было), о запрете подтверждения больше 5х человек в неделю(или месяц, не помню). Ты(как и я, как и Джастин) это правило нарушил. Право забрали, а когда сделали систему автоматический - перенесли запрет туда.

Все кого ты подтвердил. + подтверждение Imbalance

Но на этом все закончилось

_a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.