Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Life on UAG
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Jedi Academy Modding
1, 2
elischis
Дуже сподобалось! І ду-у-у-у-уже шкода, що не зміг приєднатися до цих зйомок або хоча б подивитися, як це було насправді через цей бісів ін-нет та свою дачу. Потрібно було б вам замінити тіні в "налаштуваннях" на "реалістичні" та, може бути, трохи з шейдерами попрацювати, а так з нетерпінням чекаю на 2, 3, 4 та інші частини, бо-таки мають бути. Приєднаюся лише восени... Шкода. Але якщо потрібен буде сюжет, я з радістю вам допоможу, якщо треба, бо деякі ідеї є, а своїм чином їх важко вкласти моїй студії. І взагалі потрібно не лише знімати наших одногалактиців, а й доповнювати іноді їхні ідеї до сюжету. Отоді вже точно можна буде зекранізувати справжнє життя на UAgalaxy.

P.S.: + не можу поки ставити. Мовляв, потрібно набрати 20 повідомлень для цього. Тому мій вам + на слові.
Azriel
Хорошее видео, люди постарались, спасибо( озвучка хыхы ). Поставлю плюс как ток смогу.
Продолжение было бы очень здорово handshake.gif

Особенно Академия приколола biggrin.gif
-Black Berry
народ , респект и уважение) такое забацать) Хачапури убило и туалет)я со стула упал)спс всем)
Flake
Супер видео!!! Молодцы ребята!!!
-Fulham
гг,круто
молодці підняло настрій буквально з перших секунд відео.
Хоч я і новачок але вже перший урок знаю =)
Zel Nom
Мене добре насмішило! Також сподіваюся на продовження. Якщо треба будуть актори, то я завжди радий допомогти!
Aramor
Как всегда, крутое видео. Улыбнуло. biggrin.gif
Будете делать ище, меня позовите. Хочу поучаствовать.
-Sha
на туалете круто посидел
Урок вообще кулл
да и ДК впечатлил
-SeriousAlexej
Мені не сподобалося. Нудне відео, на мій погляд.
Ravent
Я угорал когда смотрел это видео одним словом класс!смешно было особо в начале и в конце
P.S Хотел бы я попробовать эту хачапурю
Mars
Улыбнуло, молодцы, надеюсь у вас еще появяться новые идеи и вы их воплотите в жизнь).
Буду рад содействовать с следующих сьемках).
Velasquez
ыыы..снято круто,но есть некоторыми местами озвучка не понятная =)
-Lip
Приколь і дуже смішно тіки озвучка карявенька
-Kozaks
Не дуже сподобався ролик-якись нудний і озвучка погана.
Silver Dragon
А на мою думку ролик просто супер, особливо мені сподобались сцени "хачапурі", "аптечка" і "кік Дана". Epic Turtles RuleZZ!
Amour
Фильм и правда понравился,я считаю что самый лучший момент это конечно инструктаж на Холи сервере)
-Leem
Фильм понравился, а момент с ДК больше всего понравился _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.