Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Scop
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
1, 2
Scop
Я Scopз ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Мене звуть Scop ось моя історія. Колись давно я жив в маленькому селищі.. моя мати була силянкою а батько вмів битися... більше нічого.. ось минуло декілька років і він мені сказав "так сину ти маєш навчитися оборонятися, і якщо недай бог буде війна щоб ти міг захистити себе і свою честь." Відтоді я вмію битися "Singlom". Потім прийшов час коли мене забрали в армію laugh.gif . Я пробув там 5 місяців і ось блін напали на нас... через 1 рік коли я відслужив я приїхав додому а нікого нема ak.gif ... відтоді я шукаю вбивць

happy.gif

Тепер про мене я добре вмію битися Сінглом вчусь битись глефою... ad.gif полюбляю грати на кс,холі і айс....

Я хочу вступити в АНФ щоб довести всім, що ви непросто клан.. а великий клан і я клянусь берегти і поважати наших братів.. :lol happy.gif happy.gif

i
Сповіщення:
А селище твоє часом не на Татуїні знаходиться? © Lokki

Alf
Прости но мы не бюро находок! Лутче роскажи почему именно АНФОР?
Spellman
Приветствую еще раз. Почему ты покинул Мандолорских рыцарей, закрыв предварительно весомый шанс в клан Анф? Должны ли мы давать тебе второй шанс?
Sogun
Чим Докажиш свою вірність клану, що ти не покинеш його
Scop
Alf по перше АНф томущо я мав давно до вас піти... Я завжди був з вами і навіть коли я невклані був я ніколи небив АНф... я пішов в анф ще томущо у вас веселі гравці і нетільки виселі а й сильні..

Довести на мою думку неможливо... тим більше я непокину клан томущо я давно мріяв сюди потрапити, але те що трапилось коли я закрив свою заяву, це не із за того, що я неповажаю вас чи ще щось... Я незнаю як я зможу довести. Вірність клану я доведу... все, що буде потрібно я буду робити незважаючи на складність ak.gif

Спел мен. я думаю, що повинні так як я давно мріяв бути в вас.

Мандалоровців я покинув томущо, я вважаю що мені нічого там робити, багато з ман повиходило і я вирішив. так як голова клану був Jexer і його немає я вирішив піти.
Alf
Хорошо, ответ мне понравился. Скажи мне как ты понимаешь слово предсказуемый?
ЗЫ: СОВЕТ, не пользуйся копи-пастом!
Scop
Це передбачений.. Я думаю, що" Предскзуемый" Це коли ти знав, що дія відбудится. Наприклад, ми граємо в Джа і тут я відтебе відвирнувся, через декілька секунд я розвертаюся і наношу удар і ти відхилився від нього. я тебе питаю як ти це зробив а ти кажеш Ты был предсказуем, як бі ті знав, що це трапится. ось так happy.gif
Templar
Scop, знаешь, запятые иногда помогают при чтении. Учти на будущее.
Scop
Я знаю, просто батько сидів над бошкою і гавкав !!!!!!!
Alf
Вопщем я понял что ты имел ввиду, что предсказуемый-уезвимый, такой ответ меня в полне устраивает. Я ЗА!
Maria
Квест от Маньки)
Так как у тебя нет аватара - даю задание, найди такой аватар, отражающий твою сущность, внутренний мир и все такое(т.е. чтобы он тебе подходил и нравился) и соответствующий рыцарю Анфор biggrin.gif и поставь его себе
Ну как то так)
-Mrak
В мене буде два квеста
1) На хитрість. Поцілуй нашу сестру.
другий отримаєш коли виповниш цей.
Samurai
ох і маньяк ти мрак **Зацелую досмерти**))
Квест від мене: все той самий король ффа 30\0)), а потім побачим...
Ares
У меня будет два квеста.Назови качества рыцаря Анфора и скажи для чего ему каждое из етих качеств.2-й квест дам после первого
Sogun
у мене квесть для тебе: зроби так, щоб ти вбив 5 людей з офф клана та щоб вони були на дуельному сервері
Scop
Вибачте, але часом в мене буде мала активність.. томущо дуже зайнятий. Але я виконую ваші квести)

Нажаль на Рицаря Анфор ненайшов (=, але найшов ті, що до мого характеру належать..... незнаю чи зрозумієте. blush2.gif
Templar
Scop, напиши сочинение-миниатюру "Я - рыцарь Анфора"
Scop
согун, а мені вбити з різних чи однакови офф кланів?

Арес
1. Сміливі. Щоб їх всмі поважали, і вони могли довести свою гідність
2. Сильні. Щоб могли постояти за себе, і своїх братів.
3. Мудрі. Щоб могли комусь пояснити, чи щось навчити. smile-rapier.gif smile-rapier.gif
Напевне я це сказав.

Як бі я був рицарем Анфора, яб підкорявся своїм командирам, поважав би їх, і нніколи нейшов би проти них. Допоміг би в скрутній ситуації, і ніколи непокинув би їх в біді. Не підкорявся ніякій чужій релігії. Бився тільки б за честь, справедливість, і гідність свою.

Я рицарь Анфору гідний, і чесний
Славу і честь нашу держу,
За наших рицарів померби я
НЕпожалівби свого життя!!!

Я рицарь Анфору гідний і чесний
Борусь не заславу а за життя,
Рицарей наших невидам ніколи
Навіть якби я позбувся життя! blush2.gif
Sogun
мені однаково
Templar
Что ж я ЗА. Кандидат кажется вполне адекватным (во всяком случае в пределах нормы)
Scop
ось ффа. я ненабив 30 томущо там ліміт був 30. думаю, що і тк норм?
Ares
Ну мой квест выполнил.2-й квест давать небуду потому что неплохо ответил на мой вопрос даже очень поетому я ЗА
Serega
Вот тебе такой квест , Вчера меня нагло убивали два магистра Сендмен и Спелмен, их нужно наказать иди и убей их и принеси скрин.
Scop
вот пока 3 трупа

це офф клани.

ещо один
Samurai
знаю його давано квест виконав адекватний ЗА
Scop
підскажіть чому я неможу відіслати скрін!!!!

люди я неможу виконати завдання... так як скріни невідсилаются.
І я незнаю, що робити
Sparrow
залий їх кудись
Sandman
Scop скріни мені вислав.
Думаю, квест можна вважати виконаним.

Sogun
ЗА!!! Виконую квести та адекватно відповідає
-Mrak
я ещо жду
Scop
мрак, я не зрозумів якце поцілуй нашу сестру)
Sparrow
/amkiss
-Mrak
Це квест на хитрість) томущо просто так ти її не поцілуеш) если не знаеш
команда amkiss
Scop
Serega я небуду робити твій квест. Так як це порушує всі межі Анф
Serega
Несовсем то чего я ожидал , но в принципе ответ верный. Вот квест номер 2 10\0 на КС сервере.
Sandman
Як ти розумієш поняття "баланс сили" ?
Scop
завдання виконано

Я думаю, що баланс сили це, коли в гравців або в інших ситуаціях сила рівномірна. Ну наприклад коли Людина яка грає в гру більше чим 1 рік, а його суперник грає всього навсього 1 місяць, то це нерівномірний баланс сили. А якшо обидва гравці грають більше ніж 1 рік то в них баланс сили рівномірний. Ось так ... closedeyes.gif
-Toranaga
Сенд имел ввиду силы как проявления светлой или темной стороны.
Scop
Я нерозумію Сенд, Торанага так каже? темної і світлї сили баланс?

ой сторони.
Remres
Scop - Хіба від часу проведеного в грі (на порталі) залежить вміння гравця ? Чи я неправильно тебе зрозумів?
Templar
[offtop]Народ! Хватит давать банальные квесты. Вы думаете интересно читать одинаковые заявки? А квест на убийство соклана - уже давно не актуален, любой чел знает как надо поступить...

И еще, Серега, ты сам-то сможешь 10/0 на КСе набрать?
[/offtop]

И квест от меня:
На Коррибане появилась активность Ситов. Узнай что им там нужно (думаю как всегда Рагноса будут пытаться воскресить laugh.gif ) и в случае чего - помешай им.
Scop
ну я думаю трохи так. Так як він тренерувався і так йогог вміння зростало)
Serega
Ну мой рекорд пока что 16\0 ... это еще до того как я вступил в клан . А сейчас и 20\0 смогу. Ибо мой учитель хороший человек)
Скоп выполнил квест. Так как Темплар говорит что мой первый квест не актуален то даю последний квест.
В чем состоит сила Анфоровца?
Scop
я думаю, що сила Анфоровця це розум... Так як самою силою нічого недоведеш. Має наувазі сила битися. Анфоровець думає перед тим якщось зробити).. Моя відповідь Сила Анфоровця, це уміння роздумувати, або розум0
Remres
Scop - не спіши , подумай . Чітко і ясно виклади свою думку . А то відповідь Так ... не дуже підходить якщо ти хочеш стати анфорцем ... тимбільш ти сам написав що сила Анфорця це - розум .
Leito
Квест:Зроби 3 скріншоти 3 різних Анфорців щоб при цьому не було видно твого персонажу та прицілу в спектаторі.

Три гарні скріншоти _a1.gif (с) Sandman
Serega
Я Считаю что скоп достоин быть в наших рядах thumbup1.gif Я ЗА !
-Mrak
я бачу що мені ще довго ждати тому часу в тебе залишилося до 27.12.2008 20:00
Scop
Вибачте, що я так довго роблю завдання, просто так багато квестів, що я невспіваю...
Scop
Лейто ти можеш зробити мені приклад, як той скрін шот робити? Ато я нерозумію. Звичайно якщо це дозволяєтся
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.