Я Scopз ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.
Мене звуть Scop ось моя історія. Колись давно я жив в маленькому селищі.. моя мати була силянкою а батько вмів битися... більше нічого.. ось минуло декілька років і він мені сказав "так сину ти маєш навчитися оборонятися, і якщо недай бог буде війна щоб ти міг захистити себе і свою честь." Відтоді я вмію битися "Singlom". Потім прийшов час коли мене забрали в армію

. Я пробув там 5 місяців і ось блін напали на нас... через 1 рік коли я відслужив я приїхав додому а нікого нема

... відтоді я шукаю вбивць
Тепер про мене я добре вмію битися Сінглом вчусь битись глефою...

полюбляю грати на кс,холі і айс....
Я хочу вступити в АНФ щоб довести всім, що ви непросто клан.. а великий клан і я клянусь берегти і поважати наших братів.. :lol
i |
| Сповіщення: А селище твоє часом не на Татуїні знаходиться? © Lokki |
Прости но мы не бюро находок! Лутче роскажи почему именно АНФОР?
Spellman
14.12.2008, 21:02
Приветствую еще раз. Почему ты покинул Мандолорских рыцарей, закрыв предварительно весомый шанс в клан Анф? Должны ли мы давать тебе второй шанс?
Чим Докажиш свою вірність клану, що ти не покинеш його
Alf по перше АНф томущо я мав давно до вас піти... Я завжди був з вами і навіть коли я невклані був я ніколи небив АНф... я пішов в анф ще томущо у вас веселі гравці і нетільки виселі а й сильні..
Довести на мою думку неможливо... тим більше я непокину клан томущо я давно мріяв сюди потрапити, але те що трапилось коли я закрив свою заяву, це не із за того, що я неповажаю вас чи ще щось... Я незнаю як я зможу довести. Вірність клану я доведу... все, що буде потрібно я буду робити незважаючи на складність

Спел мен. я думаю, що повинні так як я давно мріяв бути в вас.
Мандалоровців я покинув томущо, я вважаю що мені нічого там робити, багато з ман повиходило і я вирішив. так як голова клану був Jexer і його немає я вирішив піти.
Хорошо, ответ мне понравился. Скажи мне как ты понимаешь слово предсказуемый?
ЗЫ: СОВЕТ, не пользуйся копи-пастом!
Це передбачений.. Я думаю, що" Предскзуемый" Це коли ти знав, що дія відбудится. Наприклад, ми граємо в Джа і тут я відтебе відвирнувся, через декілька секунд я розвертаюся і наношу удар і ти відхилився від нього. я тебе питаю як ти це зробив а ти кажеш Ты был предсказуем, як бі ті знав, що це трапится. ось так
Templar
14.12.2008, 21:52
Scop, знаешь, запятые иногда помогают при чтении. Учти на будущее.
Я знаю, просто батько сидів над бошкою і гавкав !!!!!!!
Вопщем я понял что ты имел ввиду, что предсказуемый-уезвимый, такой ответ меня в полне устраивает. Я ЗА!
Квест от Маньки)
Так как у тебя нет аватара - даю задание, найди такой аватар, отражающий твою сущность, внутренний мир и все такое(т.е. чтобы он тебе подходил и нравился) и соответствующий рыцарю Анфор

и поставь его себе
Ну как то так)
В мене буде два квеста
1) На хитрість. Поцілуй нашу сестру.
другий отримаєш коли виповниш цей.
ох і маньяк ти мрак **Зацелую досмерти**))
Квест від мене: все той самий король ффа 30\0)), а потім побачим...
У меня будет два квеста.Назови качества рыцаря Анфора и скажи для чего ему каждое из етих качеств.2-й квест дам после первого
у мене квесть для тебе: зроби так, щоб ти вбив 5 людей з офф клана та щоб вони були на дуельному сервері
Вибачте, але часом в мене буде мала активність.. томущо дуже зайнятий. Але я виконую ваші квести)
Нажаль на Рицаря Анфор ненайшов (=, але найшов ті, що до мого характеру належать..... незнаю чи зрозумієте.
Templar
17.12.2008, 15:15
Scop, напиши сочинение-миниатюру "Я - рыцарь Анфора"
согун, а мені вбити з різних чи однако

ви офф кланів?
Арес
1. Сміливі. Щоб їх всмі поважали, і вони могли довести свою гідність
2. Сильні. Щоб могли постояти за себе, і своїх братів.
3. Мудрі. Щоб могли комусь пояснити, чи щось навчити.
Напевне я це сказав.

Як бі я був рицарем Анфора, яб підкорявся своїм командирам, поважав би їх, і нніколи нейшов би проти них. Допоміг би в скрутній ситуації, і ніколи непокинув би їх в біді. Не підкорявся ніякій чужій релігії. Бився тільки б за честь, справедливість, і гідність свою.
Я рицарь Анфору гідний, і чесний
Славу і честь нашу держу,
За наших рицарів померби я
НЕпожалівби свого життя!!!
Я рицарь Анфору гідний і чесний
Борусь не заславу а за життя,
Рицарей наших невидам ніколи
Навіть якби я позбувся життя!
Templar
18.12.2008, 19:51
Что ж я ЗА. Кандидат кажется вполне адекватным (во всяком случае в пределах нормы)
ось ффа. я ненабив 30 томущо там ліміт був 30. думаю, що і тк норм?
Ну мой квест выполнил.2-й квест давать небуду потому что неплохо ответил на мой вопрос даже очень поетому я ЗА
Вот тебе такой квест , Вчера меня нагло убивали два магистра Сендмен и Спелмен, их нужно наказать иди и убей их и принеси скрин.
вот пока 3 трупа
це офф клани.
ещо один
Samurai
20.12.2008, 23:55
знаю його давано квест виконав адекватний ЗА
підскажіть чому я неможу відіслати скрін!!!!
люди я неможу виконати завдання... так як скріни невідсилаются.
І я незнаю, що робити
Sparrow
21.12.2008, 13:00
залий їх кудись
Sandman
21.12.2008, 20:24
Scop скріни мені вислав.
Думаю, квест можна вважати виконаним.
ЗА!!! Виконую квести та адекватно відповідає
мрак, я не зрозумів якце поцілуй нашу сестру)
Sparrow
22.12.2008, 17:39
/amkiss
Це квест на хитрість) томущо просто так ти її не поцілуеш) если не знаеш
команда amkiss
Serega я небуду робити твій квест. Так як це порушує всі межі Анф
Несовсем то чего я ожидал , но в принципе ответ верный. Вот квест номер 2 10\0 на КС сервере.
Sandman
23.12.2008, 20:16
Як ти розумієш поняття "баланс сили" ?
завдання виконано
Я думаю, що баланс сили це, коли в гравців або в інших ситуаціях сила рівномірна. Ну наприклад коли Людина яка грає в гру більше чим 1 рік, а його суперник грає всього навсього 1 місяць, то це нерівномірний баланс сили. А якшо обидва гравці грають більше ніж 1 рік то в них баланс сили рівномірний. Ось так ...
-Toranaga
23.12.2008, 20:50
Сенд имел ввиду силы как проявления светлой или темной стороны.
Я нерозумію Сенд, Торанага так каже? темної і світлї сили баланс?
ой сторони.
Scop - Хіба від часу проведеного в грі (на порталі) залежить вміння гравця ? Чи я неправильно тебе зрозумів?
[offtop]Народ! Хватит давать банальные квесты. Вы думаете интересно читать одинаковые заявки? А квест на убийство соклана - уже давно не актуален, любой чел знает как надо поступить...
И еще, Серега, ты сам-то сможешь 10/0 на КСе набрать?
[/offtop]И квест от меня:
На Коррибане появилась активность Ситов. Узнай что им там нужно (думаю как всегда Рагноса будут пытаться воскресить

) и в случае чего - помешай им.
ну я думаю трохи так. Так як він тренерувався і так йогог вміння зростало)
Ну мой рекорд пока что 16\0 ... это еще до того как я вступил в клан . А сейчас и 20\0 смогу. Ибо мой учитель хороший человек)
Скоп выполнил квест. Так как Темплар говорит что мой первый квест не актуален то даю последний квест.
В чем состоит сила Анфоровца?
я думаю, що сила Анфоровця це розум... Так як самою силою нічого недоведеш. Має наувазі сила битися. Анфоровець думає перед тим якщось зробити).. Моя відповідь Сила Анфоровця, це уміння роздумувати, або розум0
Scop - не спіши , подумай . Чітко і ясно виклади свою думку . А то відповідь Так ... не дуже підходить якщо ти хочеш стати анфорцем ... тимбільш ти сам написав що сила Анфорця це - розум .
Квест:Зроби 3 скріншоти 3 різних Анфорців щоб при цьому не було видно твого персонажу та прицілу в спектаторі.
Три гарні скріншоти
(с) Sandman
Я Считаю что скоп достоин быть в наших рядах

Я ЗА !
я бачу що мені ще довго ждати тому часу в тебе залишилося до 27.12.2008 20:00
Вибачте, що я так довго роблю завдання, просто так багато квестів, що я невспіваю...
Лейто ти можеш зробити мені приклад, як той скрін шот робити? Ато я нерозумію. Звичайно якщо це дозволяєтся