Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Scop
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
1, 2
Leito
_a1.gif
1)Заходиш в спектатор
2)Прописуеш Cg_draw2d 0 - це для того щоб зник інтерфейс
3)Наводиш камеру на якесь там "ТеЛо"
4)Клацаеш на кнопку на клавіатурі Print Screen
5)Заходиш в Пейнт чи Фотошоп натискаеш Ctrl+V
6)Зберігаеш картику шлеш на форум _a1.gif

А щоб було легче замість 5 та 6 пункту скачуй програмку (PrtScr Save)
Remres
Scop - в доповнення до першого запитання хочу задати тобі ще одне ... як швидко і без спеціфічних засобів вивести з алкогольного оп'яніння(той бокал був лишнім)людину (aka Specnazovec)... Симптоми злипаються очі , вертольоти при закритті очей і взагалі стан по-приколу...
Phantom
За.Друг в Реале и хороший человек.
Phantom
Скоп просил передать что он не будет появлятсо на форуме и в игре гдето 2 - 3 дня,он просил не закрывать заявку. ninja.gif
-Mrak
У мя такой вопрос я скрин увижу в этом году или нет?
Scop
Темплар тиж дав свій голос........ Вибачте я покащо буду не часто заходити
Sandman
Phantom, якщо це твій друг, то опиши його з своєї точки зору.
Phantom
Ок,Он Дружелюбный,весёлый,чесный,вообщем хороший человек но очень редко бывают заскоки blink.gif
Sandman
Які ж це "заскоки" ? )
Scop
Ну це інколи дістают... І проявляються заскоки))0....
Spellman
Так так...тут по-подробней. Т.е. если какой то лол тебя достанет, то ты будешь не отвечать за свои действия?) Что бы ты сделал, оказавшись в такой повседневной ситуации?
Sandman
Тільки не "що б ти зробив", а "що ти робив" ? )))
Обіця не судити, якою б не була відповідь )
Scop
Нініні.... Заскок це .... ну коли я починаю багато чого говорити........ Зазвичай після моїх слів всім стає смішно.... Щось таке_)) laugh.gif laugh.gif Типо зазвичай, фонтом і робить щоб заскоки були).... Ось через, що він лолом мну називає)))) .....в доброму значені цього слова..

Наприклад... там якись лол... типу фантомо затупив чуток)(= я йому сказав там щось зробити.... а він сидить і грає на компі, як той задрот .... :megalol ai.gif . я йому говорю зайди на форум Джа, а він да я граю незаважай ... і тт починається, і по лобі, і мишкою полобі, не в прямому значенні цього слова... там я говорю пору слів... і він сміятись начинає, інколи тупить і начинає сміятись через декілька хвилин... Фантом без коментарів biggrin.gif biggrin.gif
Ars
Скоп показал свою терпеливость, я ЗА.

ЗЫ: Всех с Новым Годом.
Sandman
ЗА
Maria
Хватит его мурыжить, тем более Новый год_a1.gif
ЗА!)
Sandman
Ну на Спелла було б варто зачекати )))
Spellman
*Услышав радостные вопли из зала Рассмотрения Заявок, Спеллман, не став заходить, достал личный электронный клиент Нашей Галактики...и прошептал " Ты принятad.gif С Наступающим!)" *
Phantom
Тему Закройте) biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.