Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Star Wars: The Clone Wars
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
1, 2, 3, 4, 5
-Legerion
Справді, про клонів дуже цікаво все зроблено:) Я, взагалі, не так давно переглянув обидва сезони, раніше якось не мав бажання, здавалось що нічого цікавого там не побачу... Помилявся:)
Laks
Никто не знает сколько серий во втором сезоне и когда выйдет третий сезон?
Ответ отошлите в пм, что бы не флудить.
Malfurion
У кого-нибудь есть 23-я серия? А то вон смотрю по постам смотрели, а выложить не выложили.

Во втором сезоне я видел только 22 серии на екс.уа

Оценка первому сезону 9/10(был абсурд)
Оценка второму 8/10(серии 18-19 бред, даже название годзилла практически не поменяли.)
Оценка полнометражке 9/10(Фильм на УРА, но и там есть брэд).
Laks
Во втором сезоне 22 серии. Хотя есть вот что:
"Star Wars: The Clone Wars Season 2 Episode 23 – Special Presentation
Airdate: 16 May 2010"
Lotr
Є кілька новин щодо 3-го сезону.
Перше, шо дуже сподобалось мені - з*явиться загін "ДЕЛЬТА"! (пруфлінк)
Також ми побачимо тренування клонів на Каміно.
Раб-1 не розбився, лише царапини) Володітиме ним Хондо Онака.
У Дарт Мола з*явився брат) І тепер його рідна планета не Йоданія, а Датомір. От за це й подобаються ВІйни Клонів) БАгато критики, витягування грошей з дітей і тд, так всі кажуть) Але ЗВ розвивається й далі) Можливо років через 10 на кожного персонажа буде по 3 сторінки інфи, і люд дізнається про расу Йоди щось)
Всі цікавинки щодо 3-го сезону можна побачити в "мега" трейлері:
http://www.youtube.com/watch?v=jkDnJTSqG7c
[ytold=jkDnJTSqG7c]
[/ytold]
інфа покрадена з джедіконсул і інших зарубіжних ЗВ блогах)
Infinity
За новость лотру спасибо _a1.gif
Жаль дельту показали лишь на одну секунду... я ожидал большего о них в трейлере ) хотя бы часть задания какого-то.

Я даже не знал что не выложил до конца серии, даже не помню чего) простите если что, третий буду выкладывать полностью и наверное на экс.юа)

Сериал супер, трейлер реально подбодрил, с каждым днём мультфильм улучшается визуально и морально.)
-Parker
Сезон: 3
Эпизод: 1 и 2
Название: "Clone Cadets" и "ARC Troopers"
Краткое описание: 1. Пять клонов-курсантов заканчивают своё обучение на Камино. Ненаученные работать в команде, они должны принять своё будущее в роли солдат, прежде, чем покинут академию.
2. Узнав о готовящейся атаке, Анакин и Оби-Ван спешат на защиту планеты Камино. Гривус, Вентресс и армия дроидов желают уничтожить академию.
Дата выхода: 17 сентября
Lotr
Ну нарешті! Ну нарешті в інтернеті з'явились аж дві нові серії. І нарешті це Зоряні Війни в усій красі!)
Дуже гарне враження після перегляду. В одному інтерв'ю Лукас казав, що хотів просто створити мультфільм для дітей в стилі Спанч Боба) Але з кожною серією ставало не так погано, і ось нарешті стало класно) Перша серія сезону нагадує більше повнометражку ніж окремий епізод. Темні й безкольорові локації... Нагадує гру Republic Commando. Гарно озвучений 99-й, і анімація теж на висоті, стає його аж шкода. В другій серії впізнаються локації з Бателфронту) Та й з фільму. Сабери краще виглядають..ну в битвах так точно стали краще виглядати. Самі дуелі хоч і досі нагадують Котор, тобто удар\блок - зупинився, удар\блок - зупинився і тд(маю на увазі битви з фільмів, там мечі Обі-Вана і Енакіна не зупинялись, просто продовжували рух після удару,а тут навпаки) Зате герої стали цікавіше поводитись. Енакін прокручує сабер в перервах між атакам і тд.. Гарно виглядає. Ну й взагалі краще стали виглядати Війни Клонів. Раджу качати й дивитись. Нажаль залити нікуди не можу, інтернет здурів зовсім вже, але можу дати посилання на торент з сідами, пишіть в ПМ. Також 1 серія доступна онлайн. Вранці все-таки спробую знов кудись залити.
Sandman
Так, початок нового сезону порадував. Ось тут можна глянути в оригіналі одразу дві серії онлайн.

Дивитись 1й і 2й епізод нового сезону The Clone Wars
Nanit
А перекладом 3 сезону знов займуться лостовці, чи хтось інший?
Sandman
Вийшов 3 епізод )
Episode 3 Supply Lines (дивитись онлайн на megavideo)
-Parker
Не плохо, но а по русскому языку не как?? Если там все же можно посмотреть с русской озвучкой, прошу написать мне в ЛС. Спасибо за внимание^^
Sandman
Там нема, серія вийшла буквально кілька годин тому, а на переклад і озвучку потрібен час. Clone Wars і багато інших серіалів, фільмів я дивлюсь в оригіналі, імхо так цікавіше, ніж російською. Та й не дуже хочеться чекати ще тиждень на переклад.
Kelborn Kad
Оригинал-то интереснее, но вот лично мне тяжело разобрать, что они там гундят с полным ртом картошки)) А так интересно...
-Parker
+1. Я конечно все понимаю, оригинал єто хорошо, но все же я не на столько хорошо владею анг.языком что бы все понять.Прошу в дальнейшем выкладывать ссылки на скачку или онлайн просмотр с русской озвучкой,как до этого это делали Infinite и Lotr.
P.S думаю так будет лучше для всех
Infinity
Первые три серии с Русскими субтитрами:

1-2. Сlone Cadets, ARC Troopers
3. Supply Lines (HDTVrip 750p), отдельно субтитры.

Кому интересен просто оригинальный перевод, субтитры по моему отключаются =)

Кравец объявил что озвучивание будет от студии ЛостФильм)
Ура браття _a1.gif

Ждём теперь релизов, пока можно посмотреть и с субтитрами._a1.gif
Sandman
А 4й епізод в оригіналі і без субтитрів можна подивитись вже зараз )
Episode 4 Sphere of Influence
Garibaldi
Эпизод в стиле старых добрых американских боевиков, главный герой(в котором только слепой не заметит слепок Джорджа Лукаса) сам находит след своей пропавшей любви, детей, брата, сестры(нужное подчеркнуть), пока полиция «ведет расследование». И показывая навыки стрельбы по македонски возвращает потерянное. Видима что б уже не выглядело полным плагиаторством в сюжет сунули и падавана товарища Скайуокера, которая тоже мол «помогает сенатору».

Вообщем почти настолгия...
Reddez
Не подскажите где можна скачать книгу?
Lotr
Наскільки сподобались перші 2 серії, настільки ж розчаровує остання.. Та й від інших враження не дуже... ІМХО нічого нуднішого в Війнах Клонів за політику немає. Ще й Падме всюди тулять. Ні тобі обіцяного скваду "Дельта", ні Дарт Мола v.2, ні супер скіла Графа Дуку, ні екшену. _a1.gif
Інтернет ніби оклигав, тому залив серію в оригіналі. Перекладу й субтитрів звісно ще немає, вчора була лише прем*єра.
The Clone Wars s04e05
-Parker
1,2-я серия 3 сезона: Сlone Cadets,ARC Troopers.
Перевод: LostFilm
Качество: HDTV
Скачать:
1
2
P.S Извините что так долго, Р\О было

Эпизод: 5
Название: "Коррупция"
Краткое описание: Падме с дипломатической миссией на Мандалоре. От имени Республики она гарантирует защиту пацифистской планете, но вскоре она и герцогиня Сатин обнаруживают нечто зловещее, спрятавшееся под мирным видом планеты.
Дата выхода: 17 октября
Laks
На первой серии стоит пароль, нету желания смотреть в первую очередь вторую серию. Напиши пароль.
Если у кого есть первая серия с переводом лостфильма, залейте пожалуйста.
Ijaat
Озвучка від LostFilm 3 серії 3 сезону:
Star.Wars.The.Clone.Wars.S03E03.rus.LostFilm.TV.avi на upload.com.ua
Garibaldi
Вышла 6 серия «The Academy», жел. могут найти ее в оригинале на томже The Pirate Bay. Снова события развиваются на «мирной» планете Мандалор…. Только вот если прошлую серию можно еще назвать «под пиво покатит» – данная это полный провал… как сказали на другом сайте – самый интересный момент серии – это когда внизу экрана пробегает анонс Скуби-Ду с компанией.
-electrowalker
кул мульт)))
!
Попередження:
Порушення правил розділу. 10 днів р\о
Sandman
Онлайн, оригінальний звук.

Episode 7 - Assassin
Nanit
Даа, как меня порадовали первые 2 серии, второго сезона, также сильно меня разочаровали все последующие, такое впечатление, что сценарий для первых двух серий писала одна команда, а для остальных другая. Казалось бы это же анимация, никаких ограничений, ну "нарисуйте" побольше ярких масштабных космических сражений, наземных битв, я понимаю, что анимация снимается для детишек, но както ж сняли 2 и 3 эпизоды без моря крови. В общем сплошное разочарование, лучше б японци сняли Star Wars, в стиле анимэ. ninja.gif
Rugrat
Очень хороший мультик,все на высоте _a1.gif Дроиды со своим "Железным" мозгом просто затаскивают под стол =D кстать кто знает все цитаты из мультика (Когда проходит заставка Стар варс Война клонов то там появляются всякие цитаты которые "умно" описывают всю серию) (нужен и перевод и оригинал) так вот прошу мне кинуть из всех серий эти цитаты в пм или тут написать,очень нужно!
Sandman
Episode 8 Evil Plans (оригінал)

Головними героями серії стають C-3PO та R2D2, а також - Бейн.
Загалом, наскільки я зрозумів, серія є передмовою до наступної, якщо вірити превю - цікавої )
Sandman
s3 ep9 - "Hunt for Ziro"
Загалом нічого особливого, але є кілька цікавих сцен.
Infinity
8-я серия в переводе от LostFilm: Коварные планы (Evil Plans)
Скачать на getup.com.ua, upload.com.ua.
Lotr
Десята серія в оригіналі. Опція онлайн перегляду має скоро з'явитись.
Коли Сенат розпочинає обговорення законопроекту, який дозволить усунути нагляд уряду за діяльністю банківських кланів, Падме і Асока таємно направляються до столиці Конфедерації Незалежних Систем, з метою досягнення мирної угоди з сепаратистами.
Сподобався новий вигляд Енакіна й Асоки. Енакін без броні, й має якісь м'якіші риси обличчя. Асока старашою стала. Натомість багато чого дратує все більше.
Garibaldi
Просто ето первая серия в 3 сезоне которая не рассказывает о событиях между сериями прошлых епизодов. По поводу стиля да - их подводят под "фильмовый" вариант.
-sXe
Мультсериал Звездные Воины очень хороший, он раскрывает очень много интересных историй происходящих за кадром кинофильмов. Много было раскрыто планет, военных действий и персонажей. Фанатам Звездных воинов это хороший подарок для углубления своих познаний и хорошего время провождения.
-Sat
Конечно интересно посмотреть на события гражданской войны, но детская направленность берет свое, обычная двухполярность: ситхи-плохие, джедаи-хорошие. Вот эта наивность портит мультфильм.
Garibaldi
Дамы и господа – минутучку вашего внимания!

Вчера уплыл в сеть новый трейлер по мультсериалу «Войны клонов», недаром Лиланд Чи ранее в своем твиттере озаглавил эту половину сезона "сезоном 3,5" - показанные кадры разительно отличаются по стилистике и темпу повествования от первой части.

В нем вы сможите найти массу интригующих моментов – их в триейлере больше чем во всех прошедших уже сериях 3 сезона вместе взятых, среди прочего: броня фазы 2 клонов, пара новых джедаев в кадре, некий таинственно мудрый старец, некий высокий лысый товарищь отбивающих руками удары световых мечей и раскрывающих крылья (аля граф Дракула), ну и под конец самое интересное - милая и добрая Асока перекрасила глазки в «желтый» цвет...

Ссылка на трейлер на YouTube
Sandman
Цікаво, дуже цікаво )
Останні кілька серій вже почали втомлювати політикою і розборками в сенаті _a1.gif
Nanit
(Garibaldi @ 16.12.2010, 11:30) *

ну и под конец самое интересное - милая и добрая Асока перекрасила глазки в «желтый» цвет...

Эх, я уж подумал, что она макияж сменила, а она всего лишь на Темную Сторону Силы перешлаа! shifty.gif
А ролик не плохой, жаль, что не все серии такие же динамичные.
Infinity
9я серия: Охота на Зиро, релиз от группы LostFilm
-Beroya
Серия в целом не плохая,но жаль что она как и все 20 мин.
Новое узнал что у хаттов есть планета,думал они живут на татуине _a1.gif
-Smouk
Эпизод: 10
Название: "Герои по обе стороны"
Описание: Лотр в #183 все описал.
Дата выхода: 30 декабря
Ошибочка, выход перенесен на 7 Января.
-Smouk
s03e10 "Герои по обе стороны"
Скачать
Nanit
Посмотрел 12 и 13 эпизод, впечатлили, присутствует дух ЗВ, ситхи, космические баталии, месть и коварство пропитывают эти две серии, такое впечатление, что сценарий пишу две разные группы сценаристов.
Lotr
Не лише сценарії цікавіші, а й візуально останні епізоди красивіші. Це вже тенденція, якщо в епізоді показали Падме або Сенат - епізод на смарку, видаляти і не марнувати час) Це я про 11 епізод, його навіть не заливатиму. А поки ось 12-й та 13-й. Оригінальна озвучка, 586mb кожна серія.

Приємного перегляду.
Nanit
И всетоки я был прав, сценарий, к сериалу, пишут всем миром, как книги по ЗВ, например автор сценария 12-ого и 13-ого эпизодов - Кэти Лукас.
-Smouk
s03e12 "Ночные сестры "
Скачать
Lotr
s03e14 - озвучка оригінал, 586 мб.
Досить цікава серія.. Бачимо мельком Дельта Сквад. Присутній натяк і на те, що канон може змінитись.

І хтось пояснить якого біса клони/дроїди/ліві солдати/пірати і інші другорядні герої з вогнепальною зброєю в руках, завжди мусять підбігати до джедаїв\ситхів\будь-кого зі зброєю ближнього бою на відстань 0.5 метра і отримувати по шнобелю? Гарна тактика.. Дратує вже)
Neros
Пояснення:
Ти колись бейсбол пробував грати?) Коли відбиваєш мяч рука випрамляється, що дає більшу силу удару і радіус( + шанс відбити). А тепер представ тобі сказали руки тримати при собі і щей кидають мячик не з кількох метрів а 0.5. Як легше відбити? Аналогічно і постріли в ЗВ.

Не претендую на роль кэпа чи 100% достовірність, але якщо логічно подумати то така тактика має свої плюси. А взагалі можеш задати це питання на офіційному форумі, гарантую тобі - буде багато цікавих версій)
Lotr
Уяви, що ти підійшов на відстань пів метра до бетера і готуєшся запустити в нього мячем) У бетера синець від мяча, а в тебе струс мозку від битки) Хоча я розумію, що ти правий в дечому. В 14-й серії є гарний приклад таких дій. Але все-таки, на протязі всіх трьох сезонів Обі-Ван, наприклад, ніколи сабером не розмахував, в Соресу взагалі широкі удари і тд не застосовуються.
А ці суїцидніки ніколи і не намагаються задавити вогнем, а тупо біжать на смерть) От як в кінці 13-й серії.
Мене бісить не так тактика, як бездумні перебіжки від укриття до опонента. От інколи цікаво, що він взагалі хотів зробити якби його не вбили)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.