Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Star Wars
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
1, 2, 3
-Fagan
спасибо!
-Demmet
Да на украинском Звездные войны были бы смешнее))
Giterball
Народ дуже дякую а то не міг найти де скачати толком!!!!
-Dan Aurys
На українському було б круто подивитися thumbup1.gif .
Ganlis
ого!!! спасиба biggrin.gif
-Sayreks
Спасибі буду качати. _a1.gif
NFS
спасибо огромное
-Katashi
Дан что делать? Хотел скачать,но оказывается что инфостор закрыли(((
Krava
Жди скоро все починят.
Destroyer
Класно що тут всі епізоди поскачувати можна, дякую! А щодо українского перекладу, це б звичайно було б круто побачити.
Garibaldi
Хм.. а кто-то знает где можно скачать чисто англ. версию эпизодов? (не качая 9гб файлы в форматах вроде DVD-9)?
-Artemius
Друзі, прошу вибачення, якщо пропустив десь відповідь на своє питання:
Але чи є в когось оригінальні Зоряні Війни і де їх завантажити?
Dan
на сайті ж є
-Artemius
(Dan Mor @ 11.7.2009, 21:50) *

на сайті ж є

Так то оригінальні? _a1.gif

Я просто з торентів кілька разів викачував, виявлялося неоригінальне, тому запутався в Інеті, що ж, вже качаю.

Дякую.
Dan
Ну а що ж то, фальшивка?
Що таке оригінальні? Озвучка оригінальна без перекладу тобі потрібна, чи оригінальними ти називаєш ті початкові версії, в які ще не було додано спецефекти, та вирізані фрагменти? Ти чітко висловлюйся..
VoyceH
Спасибо))
-Romario_O
Всім фанатам даного фільму і особливо тим кого цікавить український переклад від ТВ+, який показували по ICTV та старий, добрий переклад від студії 1+1 - завантажити, покищо можна перші три частини, за цими посиланнями, а інші будуть згодом, після того, як я іх дороблю.
Зоряні Війни: Епізод 1-3 / Star Wars: Episode I-III (1999-2005) DVDRip | Sub Eng
Зоряні Війни: Епізод 1-3 / Star Wars: Episode I-III (1999-2005) HDTVRip Ukr/Eng | Sub Eng

Також, можна завантажити і ось це)
Зоряні Війни IV - Нова Надія / Star Wars: Episode IV - A New Hope [Revisited] + Bonus (1977) DVDRip Ukr/Eng | Sub Eng

В найближчому майбутньому, від мого знайомого, також планується вихід Оригінальної трилогії, яка не піддавалася переробкам 1997 році, ну і 2004 також, звісно ж з українською озвучкою

Тож всіх кого це зацікавило - вперед вантажим)
-Shlopa
Ну я смотрел все 6 эпизодов но 4,5,6 Графа плохая !!!!
-BASSHUNTER
а перевод украинский?

Ralf
(Romario_O @ 15.10.2009, 20:23) *

і особливо тим кого цікавить український переклад від ТВ+, який показували по ICTV та старий, добрий переклад від студії 1+1 -

Читай уважніше, а потім задавай питання.
VULVARINE
Спасибо Дан мор,давно искал где скачать
Dimentiy
Спасиб Дан,давно искал 2 єпизод.. biggrin.gif блин а в 4.5.6 графа плохая((. Да,и скажите где можно скачать фан-фильм про Дарта Мола?
Bacardi
Я тоже хочю посматреть фан-фильм про Дарта Мола, если такой вообще существует. Скажите плз если не сложно.=)
Feer
вот вам http://www.youtube.com/watch?v=F9UEV-b2Ws4
токо не уверен что это оно,и еще , то которое из 1 части, я думаю что все тот момент видили , но все же http://www.youtube.com/watch?v=xI6zGIp3i1E
кстате, как зовут актера, который играет квай гона, и где он еще снимался?
-Kozaks
А ето анакин тоисть хайден кристинсенс снимался в фильме джампер?
Nanit
Обновил первую страницу темы(сегодня допишу полностью), залил торент файл, все эпизоды, все работает.

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.