-Kreator
15.8.2007, 11:26
Мій варіант: ситхи - такіж самі дурні, як і джедаї. Якщо джедаї - раби так званої "Сітлої сорони", то ситхи в рабстві у так званої "Темної сторони". Взагалі, і в тих і в інших - дуже багато спільного....
Constantine
15.8.2007, 11:40
у маньяка-педофила тоже может быть очень много общего с воспитателем в детсаде) это ничего не означает

ситхи злые )
-firexsis13
15.8.2007, 11:48
Ситхи - это те кто не боится Силы. В отличие от Джедаев Ситхи используют потенциал Силы на полную мощность не взирая на мораль. У Ситхов нет морали. Они совершенные воины и следователи пути Силы...
Garibaldi
15.8.2007, 11:51
Как говорил Граф Дуку – Светлая сторона силы переносит тебя в центр вселенной, а темная сторона делает тебя центром вселенной.
(Garibaldi @ 15.8.2007, 12:51)

Как говорил Граф Дуку – Светлая сторона силы переносит тебя в центр вселенной, а темная сторона делает тебя центром вселенной.
Поки тебе не вб’є власний же учень.
Garibaldi
15.8.2007, 11:55
Граф Дуку – путь ситхов предательство. Тут уже кто кого.
Я про це і говорю - як зрада, вбивства, брехня і рабство можуть бути прекрасними?
-Kreator
15.8.2007, 11:58
Для ситхів головне не прекрасне - а власна міць, ось тому вони і дурні....
Так, але своєї міці вони досягають саме такими способами.
-Glush Man
15.8.2007, 19:01
Ситхи це-ті, хто знає істину, ті, що несуть мир
Істину, можливо - людей багато і для кожного істина своя. Але мир який несут ситхи заснований на крові і зраді, то кому такий мир потрібен?
Ситхи ето те,кто знает силу не пользуетса благих целях.
Ситхі- злі люди ( чи хто там..) Вони несуть зло і тільки зло
Смтхи-Добрые =Р все могут ошибаться-ситхи-не исключения,но имхо джедаи ошибаються чаще..
опустили ситхов ниже плинтуса
редиски
Ситхи не злые они просто хотят править миром и убить джедаев
Ето как в ксе есть терористы а есть контр-терористы и у каждого своя цель
-kamikadze
21.8.2007, 21:51
Ситхи знают слабие места человека и могут ими васпользоватса,чтоби переманить на сваю сторону.

Ситхи лутче джедаев паскольку им падвласни самие сильные формы сили.
ИМХО что джедаи что ситхи лузеры. Одни тупо следуют кодексу джедаев, другие - кодексу ситхов. Вот послать всех на и делать только так как хочется не могут ни те, ни друние. Слабаки!!!
-Riala Avery
22.8.2007, 15:29
(Kamikadze @ 21.8.2007, 22:51)

Ситхи лутче джедаев паскольку им падвласни самие сильные формы сили.
Може
руйнівні? Тоді так. Але це не робить їх краще, інша спеціалізація, так. Але руйнувати завжди легше
ситхи могут делать что они захотят
они владеют сильной темной силой
а джедаи как монахи...
даже пукнуть немогут
Давай зробимо порівняння.
Декілька тисяч років тому група джедаїв зрадила Орден і була вислана на віддалену планету, де вони з часом асимілювались з місцевим населенням і створили новий Орден, прихильний темній стороні.
1. Війна Екзара Куна і Уліка Кел-Дроми проти Республіки і Джедаїв закінчується поразкою ситхів.
2. Війна Ревана і Малака проти Республіки. Ситхи перемагали завдяки 2 чинникам: талант Ревана(колишнього джедая) і необмежені запаси техніки. Як тільки Реван покидає ряди ситхів, навіть величезні ресурси не можуть врятувати їх. Республіка перемагає, не без допомоги тих же Джедаїв.
3. Змова Дарта Сідіуса знищує практично весь Орден(теж завдяки переманеному Анакіну) і постає нова Імперія, яка протрималась до того часу, дока Люк Скайвокер не став джедаєм. Причому Люк двічі вбивав Сідіуса - подвійна перемога Республіки.
Варто далі продовжувати? В тисячолітній історії Ордену було чимало трагічних сторінок, але він завжди відроджувався і продовжував нести мир в Галактику. Жодна спроба ситхів знищити джедаїв, не досягла успіху. Так що не треба недооцінювати джедаїв, вони не раз показували на що здатні.
Garibaldi
26.8.2007, 21:36
1. А сколько Джедай пытались уничтожить Ситов и что? Скоко раз говорить: Джедай и Ситхи будут всегда как они как Свет и Тьма без одного не будет и другого.
2. Реван выигрывал не потому что был джедай а потому что был гением тактики и стратеги.
3.Люк выиграл? как я сказал в другой теме если б Анакин не выполнил пророчество об Избранном то Сидиус бы Люка по стене Звезды Смерти размазал или перевел на Темную сторону.
Roofless
26.8.2007, 21:38
Згадайте бій Вейдера та Люка. Люк тисячі разів був на грані переходу на Темну Сторону, так що це лише через Вейдера він не став ситом...
В останньому бою він добровільно кинув меч, хоча Сідіус намагався його руками вбити Вейдера.
Roofless
26.8.2007, 21:44
Я не зрозумів про який бій ти говориш... Я мав на увазі бій на Беспіні - там Люк практично був на грані перехду, просто Вейдер його не підштовхнув...
Люк на Беспіні саме тому і стрибнув, він не хотів повторити долю Анакіна і перейти на темну сторону.
ЗІ. Я говорив про ЗС.
Roofless
26.8.2007, 21:51
А помоєму він просто послизнувся)))
Кам ту зе дарк сайд, ві хев кукіз!)))
-Riala Avery
26.8.2007, 21:54
(Roofless @ 26.8.2007, 22:51)

А помоєму він просто послизнувся)))
Цікава версія

але...
Якщо говорити до схильності к ТСС в Люка, то вона більшою біла на ЗС2, проте він тоді встояв. Так, не втрутився б Вейдер, Люка б розмазали, а точніше підсмажили, проте він би загинув Джедаєм.
Roofless
Я краще на ввімкнений світловий меч сяду.
А Люк не послизнувся, він ще оглянувся назад, потім на Вейдера і стрибнув.
Roofless
26.8.2007, 21:55
Це Вейдер його пушнув!)))
Вейдеру був потрібний темний Люк, а не мертвий.
Roofless
26.8.2007, 21:58
Ну... Взагалі-то Вейдер ненавидів усі спогади про своє минуле, а Люк був не просто спогадом... Так що думаю Вейдер волів би вбити Люка, але він слухався Імператора...
Вейдер сказав Люку: "Ходімо зі мною і ми будемо правити Імперією, як батько і син". Сумнівно, що Вейдер захотів би убити свого сина, якого так довго шукав.
Roofless
26.8.2007, 22:02
Ця фраза нічого не доказує. Він міг сказати усе що завгодно, лише щоб виконати наказ Імператора.
Ця фраза доводить, що Вейдеру Люк був дорожчий за Імператора. Вейдер від самого "створення" не любив Імператора і підозрював, що той винен у смерті Падме і його каліцтві.
-Riala Avery
26.8.2007, 22:05
(Roofless @ 26.8.2007, 22:58)

Ну... Взагалі-то Вейдер ненавидів усі спогади про своє минуле, а Люк був не просто спогадом... Так що думаю Вейдер волів би вбити Люка, але він слухався Імператора...
А ось тут погодитися не можу ні як. Анакін/Вейдер мав поняття про сімейні почуття. Він переживав смерть матері, був готовий на все щоб врятувати Падме, якщо опустити деякі моменти, він намагався врятувати цю любов. Так, спогади було не умісні, болючі, проте, коди він дізнався, що син живий, це вже перестало мати значення. Палпатин нехай говорить та наказує, що хоче, але Вейдер зробить так як забажає. Вбивати сина Вейдер, імхо, не збирався.
И кроме того Люк был чем-то вроде соломинки,звена,которое связывало Анакина Скайуокера и Дарта Вейдера,и не признаваясь даже самому себе,любой ценой хотел звенышко сохранить..
Garibaldi
26.8.2007, 22:54
Не капец кто-то хоть трилогию читал? Вейдеру был нужен Люк для того чтоб стать эго учеником. Там сто раз написано что Вейдер поступил б как Ситх - Мастера убил ученик и стал Мастером. Он мог сделать это и после третего эпизода но он хотел узнать у него про ТСС.
нужно четать между строк
-Riala Avery
27.8.2007, 11:55
(Garibaldi @ 26.8.2007, 23:54)

Не капец кто-то хоть трилогию читал? Вейдеру был нужен Люк для того чтоб стать эго учеником. Там сто раз написано что Вейдер поступил б как Ситх - Мастера убил ученик и стал Мастером. Он мог сделать это и после третего эпизода но он хотел узнать у него про ТСС.
Я її дивилася. Прочитати лише 4Е, далі не було нагоди. Так, Вейдер міг поступив як Ситх і вбити Палпатина, проте він зробив це лише через 20 років. І зовсім не через те, що забажав стати Майстром. А якщо новелізація говорить зовсім про інше, не думаю що їй стоїть довіряти.
До речі, ти в оригіналі читав?
(Exiled @ 24.8.2007, 17:59)

Давай зробимо порівняння.
Декілька тисяч років тому група джедаїв зрадила Орден і була вислана на віддалену планету, де вони з часом асимілювались з місцевим населенням і створили новий Орден, прихильний темній стороні.
1. Війна Екзара Куна і Уліка Кел-Дроми проти Республіки і Джедаїв закінчується поразкою ситхів.
2. Війна Ревана і Малака проти Республіки. Ситхи перемагали завдяки 2 чинникам: талант Ревана(колишнього джедая) і необмежені запаси техніки. Як тільки Реван покидає ряди ситхів, навіть величезні ресурси не можуть врятувати їх. Республіка перемагає, не без допомоги тих же Джедаїв.
3. Змова Дарта Сідіуса знищує практично весь Орден(теж завдяки переманеному Анакіну) і постає нова Імперія, яка протрималась до того часу, дока Люк Скайвокер не став джедаєм. Причому Люк двічі вбивав Сідіуса - подвійна перемога Республіки.
Варто далі продовжувати? В тисячолітній історії Ордену було чимало трагічних сторінок, але він завжди відроджувався і продовжував нести мир в Галактику. Жодна спроба ситхів знищити джедаїв, не досягла успіху. Так що не треба недооцінювати джедаїв, вони не раз показували на що здатні.
да да
мало ли что написал автор
ведь вы знаете что добро побеждает зло
если автору делать наоборот то ет глупо
если убивать ситхов то ето значит нада ставить точку в истории ЗВ
А от в цьому і вся справа, що добро перемагає зло. Ситхи самі зробили свій вибір, вони вибрали зло і прирекли себе на поразку. Цю всю історію писав не одна людина, а сотні. Приблизно в 10% творів про ЗВ зло перемагає і то, на деякий час.
Я думаю все понимают что "Добро побеждает зло" ето правило для детских сказок
чаще всего случается наоборот
и дабы не подовать плохой пример деткам которые смотрят СВ авторы опустили ситхов ниже плинтуса а из джедаев сделали героев
Згадай ще два твори міжнародного визнання: "Володар перснів" і "Гаррі Поттер". Їх читають люди будь-якого віку, не тільки діти. Хто переміг в них? Ситхів в ЗВ не опускали нижче плінтуса, але вони все ж програли.
Я думаю Ситхи Те, кто знаєт істину, те, етоо несуть мир!!!
Істину? Істину вбивств. Мир? Мир заснований на зраді, ударах в спину, ненависті, смерті і рабстві.
если бы не было добра не было бы и Зла вас уничьтожат Ситхи трусливые Джедаи....БуГаГа
-Riala Avery
29.8.2007, 18:03
(Famos @ 29.8.2007, 18:22)

если бы не было добра не было бы и Зла вас уничьтожат Ситхи трусливые Джедаи....БуГаГа

А Ситів знищат Джедаї

І так постійно, але ніколи повністю.
Вообщето бестолковый опрос , тем кому джЫдаи подуше скажут ситхи-плохие , а те кому ситхи подуше скажут джЫдаи-вымрут
А если относительно JA+ ,
СИТХИ ВСЕХ ВЫРВУТХА-ХА-ХАP.S. Не спорте со мной
Це ще питання хто кого переможе.
На мою думку ситхт це воїни, які воюють лише заради власних цілей в імя Темної сторони!