Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Жалоба на модератора 2
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
1, 2
-Keeper
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 17:58) *

Я просив довести бажання іти на компроміси! А не довести свою підлість.

"Ти ж узагальнюєш, хіба так можна кидатись словами? Називай конкретні імена
"
Dan
Імена. Да. Хто небудь їх назвав?
Sgian Dhubn

Дан где подлость?Может и не совсем хорошо выставлять на обозрение ЛС но согласись материть людей меньших по возрасту это низко!
Dan
(Sgian Dhubn @ 21.2.2007, 18:01) *

Дан где подлость?Может и не совсем хорошо выставлять на обозрение ЛС но согласись материть людей меньших по возрасту это низко!

Звідки ми в інтернеті можем знати скільки кому років?
-Azazello
Дан, а ты одобряешь мат в ЛС? Не важно сколько, кому лет...
Black Hawk
Не важно сколько ему лет. Нельзя так общатся с пользователями. И это оговорено в правилах. Я считаю это недостойным поведением sad.gif
Sgian Dhubn
Да и даже не в возрасте дело но материть людей это уже слишком.
-Ymnik

Не виривай слова з контексту, Умнік!

Ну вибач)
Не до кінця вчитався(
Ну ти в одній темі сказав, що ти не пам'ятаєш ніяких історій.
Ось тобі Морок та Смол нагадали історію.
І довели її правдивість.

https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...indpost&p=62097
Dan
(Azazello @ 21.2.2007, 18:02) *

Дан, а ты одобряешь мат в ЛС? Не важно сколько, кому лет...

Я прочитав лише одне ЛС. Да так неможна. Хто так буде робити, позбудеться прав модера надалі.

(Ymnik @ 21.2.2007, 18:03) *

Ну вибач)
Не до кінця вчитався(
Ну ти в одній темі сказав, що ти не пам'ятаєш ніяких історій.
Ось тобі Морок та Смол нагадали історію.
І довели її правдивість.

https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...indpost&p=62097

Я не збираюсь читати ЛС користувачів, це низько
-Azazello
Ареское ты права модера сохранил...
-Роман Н
Люди, которых когда-нибудь обижал Ареское-отпишитесь, Дан Мору нужны имена.)
Иты думаешь что кто-нибудь отпишится? Никто, потому что они боятся, что когда все уладится вы начнете за ними охоту.
-Ymnik
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:06) *

Я не збираюсь читати ЛС користувачів, це низько

Коли четверо користувачів, до яких ти мав(або ще маєш...) довіру кажуть тобі, що Ареско пише образи в ПС - це не доказ для тебе?
Dan
(Azazello @ 21.2.2007, 18:06) *

Ареское ты права модера сохранил...

ні, він уже сам зрозумів свої помилки і відмовився від прав грандмодера.

(Crusader @ 21.2.2007, 18:08) *

Люди, которых когда-нибудь обижал Ареское-отпишитесь, Дан Мору нужны имена.

Хто тобі сказав що мені щось потрібно? То було зовсім в іншій темі. Якщо та тема уже закрита, то це ваші проблеми, що ви не сказали.

(Ymnik @ 21.2.2007, 18:08) *

Коли четверо користувачів, до яких ти мав(або ще маєш...) довіру кажуть тобі, що Ареско пише образи в ПС - це не доказ для тебе?

Доказ. А що, якщо я тобі скажу, що ці самі користувачі пишуть в ЛС не меньш жахливі речі. Ти мені повіриш?
-Azazello
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:10) *

ні, він уже сам зрозумів свої помилки і відмовився від прав грандмодера.

он остался в группе модераторы...
-Keeper
Дан, я не понимаю, ты для кого сервер создал? Видимо, что только для себя , для самовыражение получается ? Или ты собераешь команду "шаряших людей" чтоб потом покорить весь интернет и получается на других тебе наплевать ? Тебе говорят одно, а ты думаешь об одном и не хочешь видеть вещи какими они на самом деле являются.
Ты все время говоришь о развитии портала. Кто его развивает и как лично мне не понять. Был вайп с целью нарастить ролевую игру, а сейчас только пару человек этит занимаются - Экзар и БлэкХаук.
-Ymnik
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:10) *

Доказ. А що, якщо я тобі скажу, що ці самі користувачі пишуть в ЛС не меньш жахливі речі. Ти мені повіриш?

Якщо скажеш на форумі - не до кінця.
Якщо матиму розмову з тобою і з "тими самими" користувачами хоча б в асьці...
Тоді й вирішу хто правий.
Dan
(Azazello @ 21.2.2007, 18:11) *

он остался в группе модераторы...

в тебе бурлить кров, і жадає більшої помсти?
-Azazello

Дан, назови еще Админа, который писал в ЛС такие вещи...

Мне если чесно пофигу, я вернулся из-за того, что люблю играть, но не принимаю особое участие в форумной жизни... Просто мне действительно обидно за портал...
Dan
(Gunmad @ 21.2.2007, 18:11) *

Дан, я не понимаю, ты для кого сервер создал? Видимо, что только для себя , для самовыражение получается ? Или ты собераешь команду "шаряших людей" чтоб потом покорить весь интернет и получается на других тебе наплевать ? Тебе говорят одно, а ты думаешь об одном и не хочешь видеть вещи какими они на самом деле являются.
Ты все время говоришь о развитии портала. Кто его развивает и как лично мне не понять. Был вайп с целью нарастить ролевую игру, а сейчас только пару человек этит занимаются - Экзар и БлэкХаук.

Я беру до уваги усіх людей, усіх хто вічливо висловлює свої думки.
-Роман Н
Ты и сейчас прикрываешь его это не очень хорошо.
Dan
(Azazello @ 21.2.2007, 18:14) *

Дан, назови еще Админа, который писал в ЛС такие вещи...

Я не буду опускатися до того, щоб називати імена, без доказів. І до того, щоб використовувати як докази ЛС, або розмови в асьці. І тим більше згадувати речі, які відбулись не зараз, а раніше. Я не злопам'ятний.
-Azazello
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:15) *

Я не буду опускатися до того, щоб називати імена, без доказів. І до того, щоб використовувати як докази ЛС, або розмови в асьці. І тим більше згадувати речі, які відбулись не зараз, а раніше. Я не злопам'ятний.

Может тебе просто некого назвать?

З.Ы. Аська не в счет, она не имеет никакого отношения к порталу...
Rock
Я перечитал всю ету тему и я в шоке!
Просто в шоке!
Dan
Азазелло, а може тобі просто нічого робити?
-Mistr Bin
скажите пожайлуста эти правила существуют ещё???
https://xjedi.com/forum/index.php?act=boardrules

6. Що заборонено на форумі:
Вживати нецензурні слова, та слова що їх заміняють. (Пам'ят*ймо, щ* зір*чки та інші си%воли не прих*вують смисл слів, і авторів навіть частково змінених "матюків" буде покарано)

Використовувати підписи з анімацією, чи підписи, що за розміром набагато більші ніж ваші ж повідомлення.

Заклики до порушення Конституції і законодавства України.

Погрози фізичної розправи.

Наклеп, образи, поміщення повідомлень і використовування псевдонімів явно направлених на провокацію іншого учасника форуму- Спотворення висловів співбесідника, так само як і інші нечесні прийоми ведення полеміки.

просто, если да, то ты ведь сказал:
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 15:46) *

...Я ж розцінюю лише факти - він активний гравець, розвивав клан. Тому і став модером. Що може бути незрозумілого?

Что только факты ты расмотриваеш, эти ПС, являются фактами????
-Keeper
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:14) *

Я беру до уваги усіх людей, усіх хто вічливо висловлює свої думки.

Ну берёш, то берёш, но всеравно делаешь по-своему.
-SHLEMA
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:13) *

в тебе бурлить кров, і жадає більшої помсти?

ВСЕМ у кого бурлит кровь

Areskoe: 148-612-555 его аська скажите все что думаете и он проанализирует все услышаное и станет на путь истиный!!! megalol.gif

2. Дан совет - молчание золото!
Не стоит Ареское твоего статуса, если ты потеряеш наше уважение ты потеряеш портал
-Adam
Я предлогаю закрыть тему.Морок и Смол добились того чего хотели.Ареское больше не Гранд Модер.
-Azazello
Оп-па, теперь обвиняют бедного Азазелло...
Дан, поверь мне есть, что делать, я просто пытаюсь заступиться за тех кого ты забанил.
Но так и быть, раз мои слова тебя оскорбляют, то я заканчиваю отписываться в этой теме...
Dan
о ви всі тут зібрались, і тупо гоните, гоните на мене... Що конкретно ви хочете? Закрити портал? Чи мені кинути займатись ним? Подарувати портал Мороку? Що за наїзди від вас?
-Роман Н
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:17) *

Азазелло, а може тобі просто нічого робити?

А может тебе нечего ему противопоставить, может такого действительно не было,
может ты боишься признать свою ошибку?+Морок бы лучше справился б с порталом.
Dan
(Gunmad @ 21.2.2007, 18:18) *

Ну берёш, то берёш, но всеравно делаешь по-своему.

Якщо я буду все робити по твоєму, почнуться ті самі претензії від інших )
А з'єднати усі погляди і думки в одне ціле, це не завжди можливо.
Black Hawk
Так, попрошу не гнать ни на кого и Дана в том числе. Всё решается без конфликтов, нужно просто найти подходит и иметь обьективное мнение. Понимаю, мы все шокированы, давайте успокоимся и всё мирно обсудим.
Dan
(Crusader @ 21.2.2007, 18:21) *

А может тебе нечего ему противопоставить, может такого действительно не было,
может ты боишься признать свою ошибку?

Ні, я просто за життя порталу, мав багато скарг, на екс адмінів в тому числі. Всі вони були врегульовані. І я не хочу до них вертатись. Єдине що можу заявити з повною щирістю: екс-адміни люблять також іноді вживати нецензурні слова.
-SHLEMA
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:20) *

о ви всі тут зібрались, і тупо гоните, гоните на мене... Що конкретно ви хочете? Закрити портал? Чи мені кинути займатись ним? Подарувати портал Мороку? Що за наїзди від вас?

Всего лишь подозрение на "корупцию" повторяю потеряеш наше доверие- потеряешь всех (сознательных)- делай как считаеш нужным!

P.S. Помниш историю цезаря, все только и ждут когда ти ошибешся

НЕ гоните и не будите загнаными! прошу принять во внимание , что есть Дан-игрок- равный нам, и Дан "СОздатель" и он вправе курировать курс нашего развития
Rock
Все решено,я думаю пора закрыть ету тему!
-Mistr Bin
ответьте плиз https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...indpost&p=62230
-Роман Н
(Obi-Wan @ 21.2.2007, 18:24) *
екс-адміни люблять також іноді вживати нецензурні слова.

и с успехом это делают
-Chewbatya
(Dan Mor @ 26.11.2006, 23:59) *

smile.gif Що ж. Я збираюсь зробити великі зміни.

Пріорітети?
Основним напрямком діяльносі буде - зробити так щоб грати на сервері було комфортно, весело. Щоб не було ніяких конфліктів. Тих людей що грати безконфліктно не можуть, ми будем перевиховувати (яскравий приклад перевихованого дружнього гравця - це Зака) Тих людей, що перевиховуватись не захочуть будуть ізольовані.

Правила...
Всі люблять дуже говорити про порушення правил од, атаки в чаті і т ін. Але мало хто розуміє, що всі правила випливають з одного і тільки одне є головним:
1. Вічливість, дружність, повага один до одного є основними принципами гравців на сервері.
Впровадження цього правила в життя є основною моєю метою, а всі підпункти це лише наслідки. І в кланах гратимуть люди які це розуміють.
..........
Моя програма - це ваша програма
........ Багато чого в основу моєї програми буде взято із ВАШИХ побажань. Тому суддею в якісь маленькій мірі зараз стає кожен із вас.

Дан, я новый человек здесь, но вот thumbup1.gif это я прочитал в первую очередь и даже еще без регистрации.....
ситуация накалилась и если соблюдать все правила установленные тобой-же, меры принимать нужно. И меры здесь предлагались....
[b]временно[b] ограничить права, а дальше будет видно. Все мы Человеки и можем ошибаться и даже грубить, но все мы можем понимать ошибки и исправлять их.
время лечит и покажет....
З.Ы. сорри за наглость новичка.....
Dan
wink.gif

Ну гаразд, я закриваю цю тему. Скарга розглянута була.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.