Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Scorpions
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
1, 2
Silver Dragon
Новий альбом просто супер, не можу відірватись) Найбільше сподобались Слай та Рейсд он Рок)

!
Попередження:
Флуд. 6 дней Р\О.
Birdy Once
30 Вересня легендарні Scorpions знову в Україні, цього разу в Донецьку! Не пропустіть!
[ytold=LTct5tBkcaU]
Який в біса Білан? СКОРПІОНС!
[/ytold]
-Sta
Пам'ятаю почув перший раз хюменеті це супер,група супер жаль,що вона йде у відставку групи не буде,але пісні залишатся у серцях багатьох людей,я б хотів бути на їхньому концерті , нажаль у мене такої нагоди нема _a2.gif.
П.С якщо хтось буде на їхньому концерті відірвіться на повну )
Birdy Once

Хіба хтось міг чекати такого? А ось і ні! Група Scorpions оголосила про вихід ще одного альбому, дата релізу якого 7 листопада!
Comeblack - альбом, в якому будуть перезаписані старі хіти на новий лад, а також, як проговорився один з учасників гурту - декілька нових пісень, отож чекаємо! _a1.gif
Smoky
Вообще молодцы что до сих пор работают в таком режиме, но как по мне олдскул не перебьёшь ) (какие песни будут переписаны ?=0)

рейзд он рок форэва \m/
Birdy Once
Ну хіба цього хтось чекав?! А ось і ні! Вони знову в Україні. Цього разу 27 жовтня - Львів (Велотрек СКА), 29 жовтня - Київ (Палац Спорту), 31 жовтня - Дніпропетровськ (Спортивний комплекс "Метеор")!
[ytold=vkPwMXM632E]
Львів
[/ytold]
-Yeap
Боже я на их песнях вырос , буду на концерте 100 пудов не зависимо сколько стоит билет Viva Scorpions!
Adventure
Не могу описать свои чуства, когда слушаю песню Rock You Like A Hurricane.
Особенно на второй минуте аж мурашки по коже идут.
Эта группа бессмертна! _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.