Я же сказал не спорить
Нет ни зла, ни добра. Есть оковы и свобода - ситхи несут свободу от джедайских оков, но для этого им приходится сделать для себя новые, свои.
А де ти бачив, щоб джедаї когось сковували. Вони не лізуть в чужі справи, а тільки стежать за дотриманням миру і законів. Вони навіть своїх полонених не вбивали: Улік Кел-Дрома на рахунку якого були війна проти Республіки і тисячі жертв був просто відпущений на волю і таких прикладів є достатньо.
Ситхам ложить на все с высокой башни. они как всем известный класс людей, которых называют бычье... они на любой внешний раздражитель реагируют агрессией. общество когда сила решает все очень давно переросло в более культурное, а они всего лишь дань старой традиции чуть что - в морду:)
-Bale Katarn
1.9.2007, 22:54
Ситхи всего-лишь рабы Темной Стороны, заблуждающиеся в своих учениях.
Mark Ragnos
6.9.2007, 16:43
(Exiled @ 31.8.2007, 9:33)

А де ти бачив, щоб джедаї когось сковували. Вони не лізуть в чужі справи, а тільки стежать за дотриманням миру і законів.
Ото ж бо!!! Джедаї стоять та дивляться як іде війна на інших планетах, але не втручаються - бо бачте це чужа справа. Вони чекають поки їх чемненько попросять допомоги,потім вони ще радяться чи помагати, чи ні - а за цей час гинуть раси.
Вони стараються недопустити війни і дуже часто їм це вдається. Але коли вона починанається - вони не можуть нічого зробити. Як казав Мейс Вінду: "Джедаї хранителі миру, а не солдати".
Mark Ragnos
8.9.2007, 13:03
(Exiled @ 6.9.2007, 19:57)

Вони стараються недопустити війни і дуже часто їм це вдається. Але коли вона починанається - вони не можуть нічого зробити. Як казав Мейс Вінду: "Джедаї хранителі миру, а не солдати".
Щоб досягти миру, потрібно за нього боротися!
Мир потрібно зберігати, і недопускати його порушення, а боротьба, це та ж війна.
(Exiled @ 8.9.2007, 20:00)

Мир потрібно зберігати, і недопускати його порушення, а боротьба, це та ж війна.
КАРОЧЕ ВСЕХ ПОРВУТ ДРОИДЫ И КОНФЕДЕРАЦЫЯ!!!!!!!!!!!!
-Jayton Din
8.9.2007, 19:35
(MaD LOrD @ 29.8.2007, 22:20)

Нет ни зла, ни добра. Есть оковы и свобода - ситхи несут свободу от джедайских оков, но для этого им приходится сделать для себя новые, свои.
Очень тонкая мысль, отражающая действительность. В мире ЗВ считается, что достигнут максимум развития как религиозной так и общественной (технологический прогресс не в счет). И тёмные и светлые связаны идеологическими принципами, которые неотъемлимо противоположны, но растояние между ними - 1 шаг. Считается что перешев на тёмную сторону, возврата - нет. На самом деле он есть, но принципы сковывающие форс юзеров не позволяют им понять этого. Осознав данную возможность, и те и другие станут гараздо сильней. Но есть вывод который я сделал для себя ещё пару лет назад: есть "строители" и есть "разрушители", все взаимосвязано, если не будет одних то не будет и других. Ситхи на самом деле не злые - они просто лишены какого либо сочувствия и готовы сделать всё ради достижения собственных целей. Если вы считаете злом уничтожение планеты - вы можите быть правы, а можите и нет. Всё зависит на сколько вы дальновидны. Например на планете эпидемия и страшный вирус грозится уничтожить всю галлактику. Можно попытатся найти антивирус, или уничтожить его. Джедаи искали бы антивирус,но неизвестно нашли бы вовремя - их стихия вода (надежа явный тому признак). Ситхи - не долго думая стерли бы планету в порошок - их стихия огонь (импульсивность и разрушение пример тому). Вы считаете что маленькое зло ради большого блага - нечестно или несправедливо, задаёте вопрос :"а кому это решать?" , почему нельзя делать всё гармонично? тогда знайте ничто не может вечно идти в одном направлении, нужны откаты - эти откаты ситхи. Они не позволяют нам забыть про то, кем мы являемся и держать баланс чтобы медленно не превратится в тех кого больше всего "нелюбим". Поэтому ниши Ситхи - знайте мы вас любим, хоть вы с рожками, татушками и не моетесь годами=)
На мою думку, доки є хоч найменший шанс врятувати життя людей, за нього потрібно боротись. Знищуючи планету - тим самим вбиваємо мільйони ні в чому не винних людей, тільки через те що не хочеться чекати ліків і є досить примарна можливість розповсюдження вірусу.
-Jayton Din
8.9.2007, 19:50
В твоём ответе заключается "скованность" принципами света, ответ ситха звучал бы что то типа :" разобрать на мелкие кусочки а потом вопросы задавать", что также показало бы скованность. А теперь если смотреть на эти события из реальности : неужели в 100% случаев при использовании этой самой малейшей возможности, происходят хэпи-энды? Допустим хэпи-эндов 50% (хотя их намного меньше). А теперь, если ктото оплошает погибнет вся галактика. Кто рискнёт взять ответственность за это?
А тепер подумай, чи не краще заборонити в’їзд і виїзд з планети і перевіряти кожного, хто покинув цю планету замість знищення.
-Jayton Din
8.9.2007, 22:00
Я про этот вариант много думал... Но если учесть насколько тот же "наш" Земной туберкулёз страшен, а это гдето в далёкой далёкой галактике, следовательно, там и вирусы по сложнее... тем более если на всей планете эпидемия - вывод один: это мега мутант вирус, который возможно вывели злые учёные - то есть создан искусственно. Перефразируя пословицу "Создания не совершенны" и предусмотреть всего не смогли бы, но если предусмотрели 90% вариантов возможного развития события поиск антивируса из 10% возможностей, додуматься до которых не так уж просто, а вероятность того что озарение прийдёт вовремя... ещё меньше. Притом, что из возможных 10% как антивирус может подойти ну скажем 5% вариантов, что ещё больше снижает шансы... По этому, чтобы спасти миллиарды, нужно пожертвовать миллионами. Если смерти миллионов будут на моей совести - я буду знать что я спас миллиарды. Но если бы шанс на успешное лечение планеты был равен хотя бы 60%, я бы до последнего надеялся на положительный исход ибо рискнуть в данной ситуации - стоило. Но если шансы критически малы - следовательно риск равен смерти, я бы не долго колебался... Я могу также отметить, что любые попытки не замечать данную угрозу будут лишь усугублять ситуацию. Ситхи - лишены эмоций, они действуют строго по холодному расчету. Если вы хотите сказать что: "они черпают свою силу от эмоций" то вы правы - но их эмоции редко влияют на суждения, ибо "наполняя сердце ненавистью ученики становятся ещё более сильными..." то есть чувствуют Силу - сердцем, а думают - мозгом.
-Riala Avery
9.9.2007, 12:21
Подібну проблему буде вирішувати уряд, незважаючи на те, що говорять Дждедаї рішення повинне належати саме уряду. З Ситами простіше, зазвичай вони і є для себе урядом.
Події які описав Jayton Din дуже серйозні. Але завжди є якість "але". Треба все дуже добре вивчити перед тим як наважитися на такий крок як знищення небезпечного світу. Треба дійсно розуміти що вже нічого не можна зробити для хворих, і треба захистити інших.
Але, імхо, справа тут не в Ситах чи Джедаях, а в тому, хто з тих, що мають владу, зважиться на рішучий крок. Я знову ж таки говорю про політиків, урядовців.
Проте так, Ситхам може бути простіше знищити, але це не завжди правильне рішення. До того ж поки що я бачила лише, як вони знищували нормальні світи, які не представляли загрози для Галактики.
Я пам'ятаю коли на Корусанті була епідемія "Крайтоса", незважаючи на тяжке положення, хвороба була переможена. Звісно там були свої моменти, але все таки приклад.
-Jayton Din
9.9.2007, 12:50
Riala Avery я привел такой пример чтобы отразить сущность ситхов (такой, какой я себе её представляю), в чем различия между ситхами и джедаями в одной и той же ситуации. "Но" всегда присутствует в задаче, хотя власти действительно решают судьбу - их советники (джедаи) выполняют ничуть не последнюю роль в решении проблемы. Ситхи и правда сами себе на уме, я читал, что после того как павшие джедаи влились в рассу ситхов и начали править ею, шёл только рост цивилизации, их правление было мудрым, но жестоким.
Mark Ragnos
9.9.2007, 13:10
Справжні ситхи, це ті які знають, що жорстокість можна перемогти більшою жорстокістю, а не проханнями. Реван це зрозумів, і через це став ситхом.
(Exiled @ 29.8.2007, 19:55)

Це ще питання хто кого переможе.
Ситхи переможуть, томуб що вони користуються першоджерелом Сили - - Темною стороною!
Ситхи це зло, яке потрібно викорінювати, та знищувати!!!
(KelDroM @ 9.9.2007, 14:18)

підтримую)
Оооочень по доброму звучит...Тогда чем ТЫ от ситхов отличаешься,если хочеш поступить как они...?
(KelDroM @ 9.9.2007, 14:18)

+1
-Riala Avery
9.9.2007, 18:04
(Mark Ragnos @ 9.9.2007, 14:10)

першоджерелом Сили - - Темною стороною!
А можна тут більш детально
Детальніше не вийде, бо фраза взята з повітря.
Ну смортя с какой стороны посмотреть))Света без тьмы нет,поетому вполне логично предположить что тьмя таки появилась раньше света )
Ейнштейн сказав: "Тьма - есть отсутствие света". Отже темрява з’являється тоді, коли зникає світло, відповідно світло з’явилося раніше темряви.
На рахунок темної сторони як першоджерела Сили. До того часу, доки групі падаванів не захотілось стрибнути вище голови, темна сторона нікому не була потрібна
По поводу тьмы и света,это бессмысленные философствования,а поповоду Дарк Сайада...Опять же предубеждения...Вот причем падаваны,и вообще джедаи,пусть даже падшие...Темная Сторона силы такая же как и светлая,просто используют ее не джедаи...и Это говорит о том что нет светлой или темной стороны силы,есть то,как ее используют...
Саме те як Силу використовують називається світлою або темною стороною.
Ясно дело,убийство и исцеление 2 ращные вещи,которые можно "зделать" с помощью силы,и конечно же Исцеление мы назовем светлой стороной...Спор сей я считаю безсмысленным.
Mark Ragnos
10.9.2007, 16:24
(Exiled @ 9.9.2007, 19:06)

Детальніше не вийде, бо фраза взята з повітря.
Фраза не взята з повітря. У древніх голокронах ситхів є згадка про те, що Темна сторона сили була першою, а вже від неї пішла Світла(книга Учень Джедая 20. Спеціальне Видання). До того ж, якщо подумати логічно, то спочатку, щоб щось збудувати, потрібно щось зруйнувати.
Ти зрозумів, що написав? Якщо нічого не збудуєш, то нічого буде руйнувати.
В яких холокронах? Темну сторону почав використовувати Орден ситхів, а він з’явився пізніше від Ордену джедаїв.
не зыбываем что ситхи-не вера а расса))И ситхи к джедаям отношения неимеют,ращве что кровь им иногда пускают)
Раси ситхів вже не існує. Орден ситхів заснували падавани-зрадники, яким захотілось могутності.
Mark Ragnos
10.9.2007, 16:48
(Exiled @ 10.9.2007, 17:37)

Ти зрозумів, що написав? Якщо нічого не збудуєш, то нічого буде руйнувати.
В яких холокронах? Темну сторону почав використовувати Орден ситхів, а він з’явився пізніше від Ордену джедаїв.
Ситхи як раса володіли темною силою, ще до того, як появилися джедаї.До того ж джедаї вивчали ситхів, та вражалися їх могутністю.
Хроніка
Ситхи(раса) не володіли Силою, вони відчували її, але не могли контролювати. Для них Сила була як магія. Джедаї не вивчали ситхів і тим більше не вражалися їх могутністю, тому що про них не знали. Корібан де жили ситхи(раса) був відкритий зрадниками-падаванами, які асимілювались з расою ситхів і створили Оден ситхів, а потім і імперію ситхів.
ггг Нага Садоу чистокровный ситх))Тулак Хорд,Марка Рагнос-полуситхи))Вот надоже,незнал йа что они не владели Силой)))
Не володіли до того часу, доки не прийшли зрадники і не навчили їх використовувати Силу.
ггггг,и КТО по твоему научил Садоу или Рагноса исполльзовать силу?)))
Ті хто були перед ними - засновники ордену.
ггг а КТО по твоему основатели Ордена,как не КОРЕННЫЕ ситхи?)))
Корінні ситхи не засновували ніякого Ордену. Вони навіть поняття не мали, що це таке. Орден заснували падавани-зрадники, які прийшли на Корібан і навчили корінних ситхів використовувати Силу.
Roofless
10.9.2007, 21:54
Ви обидва неправі. Джедаї-вигнанці ніколи не вчили ситхів користуватися Силою тому що корінні ситхи були їх рабами
Не хотел бы себе такого раба как Нага Садоу )И не все ситхи были рабами..)
Roofless
11.9.2007, 14:14
Ситх та темний джедай це різні речі. Ситх - це раса, а ТД це вірування. Усі Сит-Лорди були темними джедаями, а не ситами
Жорстокі та егоцентричні м"ясники.Покрайней мере я
Цікава була дискусія, а істина, мабуть, десь посередині
Щодо опитування, то я вважаю ситхів жорстокими борцями за абсолютну владу, заради якої вони здатні на все!
(Profy @ 12.9.2007, 2:40)

Щодо опитування, то я вважаю ситхів жорстокими борцями за абсолютну владу, заради якої вони здатні на все!
Тю... А джедаї не те ж саме? Вони жорстокі(не жаліють вони своїх + згадайте клонів...) бірці за мир, заради якого здатні на все.
Mark Ragnos
12.9.2007, 16:20
(Roofless @ 11.9.2007, 15:14)

Ситх та темний джедай це різні речі. Ситх - це раса, а ТД це вірування. Усі Сит-Лорди були темними джедаями, а не ситами
Марк Рагнос не був темним джедаєм, а напівкровкою ситхом, але був Сит-Лордом!!!
Сітхи це-зайвий клопіт для галактики!!!!!!
Mark Ragnos
17.9.2007, 13:18
(Janos @ 15.9.2007, 23:43)

Сітхи це-зайвий клопіт для галактики!!!!!!
Зайвий клопіт-це джедаї!!! Якби Їх не було, ситхи давно б навели справжній лад в галактиці!!!