Big Phil
30.10.2007, 9:15
Хага! Я таки набив собі 9 активності

Дайте поштову скриньку
-Plague
30.10.2007, 17:31
bigphil@xjedi.com ) пароль высылаю в пм)
-Mistr Bin
2.11.2007, 15:25
мона мне дать такую?
Отримуэ скриньку mistrbin@xjedi.com
пароль висилаю в ПМ)
Умови виконані! Хочу поштову скриньку!
ня) ikrit@xjedi.com
pass в ПМ)
Мона й мені поштову скриньку?
bvs@xjedi.com
пасс в пмPoison
noman@xjedi.com
sasuke-kun@xjedi.com
пассы в пм)
Мона и мне почтовый ясщичек
Rodge Dector
27.3.2008, 1:12
дивимся на дату проведення акції)
Дан - це звичайно круто мати такі ящики) Та повір - пошта сильно грузить сервак. Адже є різні безкоштовні системи пошти) Імхо немає смислу)
! |
| Попередження: Будеш оффтопити, звільнишся від прав |
прошу вибачення (
Ikrit, я скриньку твою відключив. Вона забита, і схоже ти її десь виклав, що на неї постійно іде спам.
i |
| Сповіщення: Усім хто хоче собі поштову скриньку *@xjedi.com, можете її придбати за 10000 CUAG |
А тім у кого активність 9 на форумі, і вже більше півроку, ще можна скриньку? Якщо так то видайте будь ласка.
(Dan Mor @ 9.1.2009, 12:34)

Ikrit, я скриньку твою відключив. Вона забита, і схоже ти її десь виклав, що на неї постійно іде спам.
Дякую, я хотів попросити, але руки не доходили до цієї теми.
Эм..Мне можна пожалуйста?)
П.С. Уже 7, буду поднимать)
П.С.С. Похоже опоздал( Теперь только покупать надо?
Так же прошу. Если можно, активность в скорее будет. Если незя сейчас то обращусь когда будет активность.
(Dan Mor @ 9.1.2009, 12:34)

i |
| Сповіщення: Усім хто хоче собі поштову скриньку *@xjedi.com, можете її придбати за 10000 CUAG |
(Mad @ 9.1.2009, 14:49)

А тім у кого активність 9 на форумі, і вже більше півроку, ще можна скриньку? Якщо так то видайте будь ласка.
день назад ще можна було. тепер ні )
Dan Mor, а на почтовый ящик владельцам голокронов скидки будут?)
да)
От тільки голокрони, як я і казав будуть орієнтовно лише 31 січня
Я участвовал в акции развития портала + на УАГе больше чем пол года(это не первый ник) и активность у меня больше девяти.Можно мне емеил пожалуйста?
2 Madara
Я ссылко
-Darth Alex
9.3.2009, 19:18
И мне б непомишало
i |
| Сповіщення: Якщо хочете собі власну поштову скриньку ***@xjedi.com, можете отримати її в цій темі за 10000 CUAG !!!!невже так важко 1-й пост прочитати? |
(Templar @ 9.1.2009, 22:25)

2 Madara
Я ссылко 
ой, теплар, вибач, але поштові скриньки уже не роздаємо, у мене немає часу цим займатись, а автоматом ніяк не зробиш. Попроси адмінів вернути тобі кредити
Дан, я кредиты не пересылал. По ссылке, которую я дал Мадаре - ответ на его вопрос=)
Еммм а що робити якщо випадково забув пароль?) переустановил вінду а тепер не можу зайти....
П.С : якщо змінете пароль надішлите в ПМ лист з паролем?
ми перенесли сервер, там зараз ніяких поштових скриньок не збереглось. НУ якщо дуже треба тобі зроблю, передай мені кудись пароль і логін
Эмм, почта не пашет, а я ее регистрировал везде, реально ли востановить?
Сразу кидаю пароль в ПМ
тим у кого була, можу створити заново лише. Ми ж поміняли вінчестер на другому сервері, і всю пошту перевели на перший... листи і акаунти не зберігали
Ну хотябы заного создай))
А то я на всех сайтах при регистрации её вписывал.
не треба ъъ ныкуди писати. а то потым поштовий сервер атакують спамомо ) напиши мены кудись пароль
Прошу восстановить/создать заново мне почтовый ящик.