Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Battlefront 2 modding
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
1, 2
-Kreator
Все, заливати не треба. CrazyDобрадуша залив, за що йому великий сенк: ftp://89.252.0.104/upload/BF2/SWBF2_Kotor_mod_test_map.rar. Важить 300 метрів, але там тільки одна тестова карта. Зроблено оригінально.... Але хотілося-б проходити кампанію замість Війн Клонів - Нови Ситських Війн, чи кампанію за Імперію Ситхів часів Дарта Ревана....

З.І. Вибачаюся за "підіймання теми"
Roofless
та... я на файлфронті знайшов НАБАГАТО кращу мапу, не тестову і важить вона 75Мб
-Kreator
Ууу, покань! В мене вже слинка тече
Roofless
показати зможу лише наступного місяця. поки трафік не з.явиться я у забугор ні ногою...
-Kreator
А посилку дати можеш? Чи хочаб скажи, як той файл називається...
Roofless
Так, у мене з.явився трафік, а тому я знову можу заливати класні моди та мапи. АЛЕ тепер я буду заливати лише ті, які ви мене попросите залити з метою економлення того ж самого трафу. Отже, зараз у мене є:

1. Капітал Страйк 1
повітряно-наземна битва на поверхні астероїду. на землі "лежить" збитий коршип сепаратистів, навколо якого й йдуть бойові дії. у повітрі над ним висять капіталшипи обидвох сторін. цікава мапа, де усе збалансовано поєднано

2. Капітал Страйк 2
продовження теми попередньої мапи. Геонозис, в центрі стоїть нічийна протиповітряна вежа типу тої, що була в РепКом. навколо неї і відбувається основна битва. навколо неї стоять охоронні вежі, висадка сил обох сторін забезпечується за допомою знищуваних КП(десантні кораблі, Дредноути, кораблі ТехноСоюзу і т.д.). Над полем битви висять капіталшипи сторін.

3. Като Неймодія
велика лісна мапа. товпи різноманітних АРК-труперів проти дроїдів. для любителів лісних мап

4. Геонозис. Incursion
просто суперова мапа Геонозису. вона дійсно схожа на справжнє поле битви, просто не піддається опису наскільки вона класна. для любителів Геонозису - маст хев

5. Хайпорі
епоха віни клонів:
усе як у мільтфільмі - кучка джедаїв(спавн серед завалин) проти сотен дроїдів(спавн навкруги джедаїв). хоча дроїдів НАБАГАТО більше за джедаїв у підкріпленнях і одразу на мапі, виграти не проблема, мапа дуже збалансована. за лінією спавну дроїдів є один КП, з якого не можна спавнитися, але звідти постіно бужать боти-клони, що не входять у підкріпленя джедаїв і є якби нейтральними, одночасно з цип на мапою літає ЛААТ, що час від часу стріляє по дроїдам.
епоха Гражданської Війни:
повстанці оточені імперцями б.ються за своє життя

6. Сулуст(КОТОР)
якщо чесно, то мапа така собі. епоха ВК - республіканська армія проти армії ситхів сторони фактично однакові за силами та обладнанням, у кожної зі сторін є воїни з вібромечами. епоха ГВ - джедаї проти ситхів, за класами як у грі(воїн, консул, страж, потім відкриваються вепонмастер(мародер), часовий(вбивця), джедай мастер(лорд ситх). Серед сил є ігрові сили "вихор", "хвиля", "лікування", "кидання саберу", "баф", "хвороба", "стелс", "крик", "блискавка", "вбивство". Оцінка: 5/10...

А ще я зараз качаю НАЙКРАЩУ МАПУ, ЯКУ Я КОЛИ-НЕБУДЬ БАЧИВ!!! Величезний Геонозис з неймовірною кількістю нової техніки, юнітів і т.д.
Лінк на опис на файлфронті - http://starwarsbattlefront.filefront.com/f...sis_125th;81707
Roofless
Battle of Geonosis

Це найкраща мапа, яку я коли-небудь бачив. взагалі. дати їй загальний опис дуже важко оскільки хочеться описати кожну деталь, тому піду по списку:
1. Вона ВЕЛИЧЕЗНА. Пам.ятаєте мапу Раксус Прайм? Ця мапа навіть більша здається. Прикол у тому що тут усе місце чимось зайняте - бункери, каміння, кораблі ТехноСоюзу, печери, уламки. уся мапа виглядає як справжнє поле бою.
2. Велика кількість техніки, як старої та і нової. Є як старі АТ-ТЕ(тепер має щит), LAAT/і та BARC speeder так і нові - SPMA-T(має щит, снаряди потужні, але повільно летять), republic dropship двух типів.
3. Велика кількість юнітів на мапі. Загалом на мапі знаходяться сотні ботів. При цьому прості клон-трупери це боти, які не входять до кількості підкріплення(!). У сепаратистів та ж картина з геонозианцями що поділяються на простих геонозіанців та аклаїв. Одночасно з цим по мапі бігають боти-джедаї.
4. Нові типи юнітів:
4.1 Тепер звичайний піхотинець це АРК-трупер який при вмілій грі може самотужки пройти усе поле бою разом з усією армією. Він має гвинтівку, пістолет, 5 термалок, 5 ЕМП-гранат, 2 бакта-банки
4.2 Снайпер, інженер, пілот одягнуті в фазу 1. за них я не грав, тому про обладняння нічого сказати не можу
4.3 Клон-командир виглядає як АРК-трупер, має потужний наплічний кулемет та 3 види бафів - захист, атака та бакта
4.4 ДЖет-трупер у фазі 1, має універсальну гвинтівку типу командсівської, що має режими потужного автомату та гранатомету
4.5 АРК-Еліт має снайперську гвинтівку-дизраптор, вібролезо, невидимість
4.6 АРК-Командир. Це найкращих юніт який я коли-небудь бачив. Озброєння:
4.6.1 роздача ХП/амуніції - як звичайно
4.6.2 бомба з часовим механізмом - надзвичайно потужна, потужніша за звичайну разів у 10. мене підірвала з відстані у 5-6 метрів, і після цього я пролетів ще метрів 30
4.6.3 пістолет командо - геонозіянцю одним вистрілом зносить 99% ХП
4.6.4 пушка АРК-командира. режим залежить від накопиченого заряду. простий постріл - потужний луч, нагадує луч верхньої пушки ITF-X. накопичений 50% постріл - вибух середньої сили, нагадує термальний детонатор. накопичений 100% постріл - супер-потужний вибух, за один раз вбиває цілого аклая, Hellfire droid'а а також усе живе у радіусі 10 метрів від епіцентру(не стійте близько wink.gif )
4.6.5 пам.ятаєте у UT була зброя "іонний прицілювач"?). це його аналог, маленька біла коробочка в руках, має надпотужний збільшуючий приціл, через нього можна спокійно дивитися з одного в інший кінець мапи. стріляє лише через приціл маленьким шариком, що летить як граната і липне до техніки. після декількох секунд у шарик та місцевість навколо здійснюється надпотужний удар з космосу(типу як у БФ1, але з кількістю вистрілів у 10 разів більшу). за один раз може підірвати корабель ТехноСоюзу
5. Тепер про мінуси. Єдиний мінус - мапа вилітає на максимальних графічних параметрах(окрім режиму "Assault"), тому автор мапи рекомендує збити дальність обзору та ЛОД-підгрузку на мінімум. Це звичайно призводить до певних незручностей, але мапа того варта. Ще один маленький недолік - при виборі мапи є режими "Hunt" та "XL", які поки що не працюють.
6. Тепер коли ви усе це прочитали, у мене є хороша новина - це лише Бета-версія мапи!))) Отже, будемо чекати нову версію.)
7. Ще я забув маленьку деталь - при виборі типу юніту як звичайно глючать їх описи, але це не страшно)
8. І це одне, я забув сказати що у режимі Ассалт йде битва між джедаями та геонозіанцями. Прикол у тому що джедаї мають нові прикольні сили: force bubble(шарик сили середнього розміру, дуже сильно демажить, має великий радіус ураження), force strike(шарик сили малесенького розміру, демажить не так сильно, але він відскакує від цілей і летить далі, а потім через деякий час вибухає), force hold(теж саме що гріп, але одразу може тримати декілька цілей, що знаходяться поряд з першою жертвою), force judgement(це типу блискавки, але червного кольору і демажить чомусь лише піхотинців, аклаїв не чіпає).

І ще один плюс - вона важить лише 58 Мб і це при її виключній якості!)
-Kreator
Залий Сулуст з КОТОРу
-Aang
Так не чесно.
Половина не качается. Типа нада что-то ввести.
Internet Explorer не может отобразить эту веб-страницу
Типа введите имя пользователя и пароль для входа на ФТП-сервер.
-Skywalker1
Таке питання.
Більша частина ссилок не працюють.
Хотів скачати Elite Troops Mod - не дає. На http://starwarsbattlefront.filefront.com/ такого не знайшов.
Дайте плз ссилку де її можна взяти
-Legion
Может кто находил мод для космоса: суть его в том, что бы игра велась до полного уничтожения флота противника, до уничтожения корабля с точкой респауна? Если у кого есть ссылки или он слышал на каком сайте находиться, пожалуйста поделитесь.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.