Battle of Geonosis
Це найкраща мапа, яку я коли-небудь бачив. взагалі. дати їй загальний опис дуже важко оскільки хочеться описати кожну деталь, тому піду по списку:
1. Вона ВЕЛИЧЕЗНА. Пам.ятаєте мапу Раксус Прайм? Ця мапа навіть більша здається. Прикол у тому що тут усе місце чимось зайняте - бункери, каміння, кораблі ТехноСоюзу, печери, уламки. уся мапа виглядає як справжнє поле бою.
2. Велика кількість техніки, як старої та і нової. Є як старі АТ-ТЕ(тепер має щит), LAAT/і та BARC speeder так і нові - SPMA-T(має щит, снаряди потужні, але повільно летять), republic dropship двух типів.
3. Велика кількість юнітів на мапі. Загалом на мапі знаходяться сотні ботів. При цьому прості клон-трупери це боти, які не входять до кількості підкріплення(!). У сепаратистів та ж картина з геонозианцями що поділяються на простих геонозіанців та аклаїв. Одночасно з цим по мапі бігають боти-джедаї.
4. Нові типи юнітів:
4.1 Тепер звичайний піхотинець це АРК-трупер який при вмілій грі може самотужки пройти усе поле бою разом з усією армією. Він має гвинтівку, пістолет, 5 термалок, 5 ЕМП-гранат, 2 бакта-банки
4.2 Снайпер, інженер, пілот одягнуті в фазу 1. за них я не грав, тому про обладняння нічого сказати не можу
4.3 Клон-командир виглядає як АРК-трупер, має потужний наплічний кулемет та 3 види бафів - захист, атака та бакта
4.4 ДЖет-трупер у фазі 1, має універсальну гвинтівку типу командсівської, що має режими потужного автомату та гранатомету
4.5 АРК-Еліт має снайперську гвинтівку-дизраптор, вібролезо, невидимість
4.6 АРК-Командир. Це найкращих юніт який я коли-небудь бачив. Озброєння:
4.6.1 роздача ХП/амуніції - як звичайно
4.6.2 бомба з часовим механізмом - надзвичайно потужна, потужніша за звичайну разів у 10. мене підірвала з відстані у 5-6 метрів, і після цього я пролетів ще метрів 30
4.6.3 пістолет командо - геонозіянцю одним вистрілом зносить 99% ХП
4.6.4 пушка АРК-командира. режим залежить від накопиченого заряду. простий постріл - потужний луч, нагадує луч верхньої пушки ITF-X. накопичений 50% постріл - вибух середньої сили, нагадує термальний детонатор. накопичений 100% постріл - супер-потужний вибух, за один раз вбиває цілого аклая, Hellfire droid'а а також усе живе у радіусі 10 метрів від епіцентру(не стійте близько

)
4.6.5 пам.ятаєте у UT була зброя "іонний прицілювач"?). це його аналог, маленька біла коробочка в руках, має надпотужний збільшуючий приціл, через нього можна спокійно дивитися з одного в інший кінець мапи. стріляє лише через приціл маленьким шариком, що летить як граната і липне до техніки. після декількох секунд у шарик та місцевість навколо здійснюється надпотужний удар з космосу(типу як у БФ1, але з кількістю вистрілів у 10 разів більшу). за один раз може підірвати корабель ТехноСоюзу
5. Тепер про мінуси. Єдиний мінус - мапа вилітає на максимальних графічних параметрах(окрім режиму "Assault"), тому автор мапи рекомендує збити дальність обзору та ЛОД-підгрузку на мінімум. Це звичайно призводить до певних незручностей, але мапа того варта. Ще один маленький недолік - при виборі мапи є режими "Hunt" та "XL", які поки що не працюють.
6. Тепер коли ви усе це прочитали, у мене є хороша новина - це лише Бета-версія мапи!))) Отже, будемо чекати нову версію.)
7. Ще я забув маленьку деталь - при виборі типу юніту як звичайно глючать їх описи, але це не страшно)
8. І це одне, я забув сказати що у режимі Ассалт йде битва між джедаями та геонозіанцями. Прикол у тому що джедаї мають нові прикольні сили: force bubble(шарик сили середнього розміру, дуже сильно демажить, має великий радіус ураження), force strike(шарик сили малесенького розміру, демажить не так сильно, але він відскакує від цілей і летить далі, а потім через деякий час вибухає), force hold(теж саме що гріп, але одразу може тримати декілька цілей, що знаходяться поряд з першою жертвою), force judgement(це типу блискавки, але червного кольору і демажить чомусь лише піхотинців, аклаїв не чіпає).
І ще один плюс - вона важить лише 58 Мб і це при її виключній якості!)