Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Age of Mythology: The Titans
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри по мережі (Multiplayer games)
1, 2, 3, 4, 5
BVS
Я міг би б.....

*звісно якщо БХ не проти *
Gerontos
я є.тільки в старкрафт граю стучіть в асю коли почнемо
Dan
Я уже готовий )
Dan
Всім хто підло виходить з гри, недогравши під час ресинхронізації - ставлю на форумі reliability -100.

А адекватним надійним гравцям рекомендую користуватись лише кнопочкою "Сдаться", якщо вам набридло грати
Khan Jsi
А мне первые восемь рестартов даже забавными немного показались. Думаю завтра вечером снова сыграть (отпишитесь в ICQ кто будет).

З.Ы. -100 мало, надо побольше
Kaine
Я буду,еще и с братом,только собираться нужно за пол часа до предварительного времени начала игры:ожидание игроков,конект проблемы и т.п. этому причина.
Можно узнать,что такое ресинхронизация?
BVS
(Dan Mor @ 7.8.2010, 2:14) *

Всім хто підло виходить з гри, недогравши під час ресинхронізації - ставлю на форумі reliability -100.

А адекватним надійним гравцям рекомендую користуватись лише кнопочкою "Сдаться", якщо вам набридло грати

Тому хай це правило входить в дію з момента написання . А ресинхронізації через кожні 2 хвилини добьють кого хочеш.

Тим паче якось дивно , реабілі відноситься до джа+ , а не до аому все таки . В аому просто кікай тих гравців і усе на цьому.
Dan
Невдячне лолко, за все що ти отримав тут на порталі, міг би хоча б із поваги дочекатися і сказати "до побачення", перед тим як тікати. Пофіг до чого має відношення. Чому з тобою повинен ділитися свої розробками в джа+, якщо ти плюєш на інших гравців в АОМ.
BVS

Пропоную , щоб припинити таке у якості покарання створити "Ганебний Список АОМ" , оновлювати і слідкувати за ним можу я .
Вартість винесення з Ганебного Списку АОМу -по 1к гравцю , який через неадекватність незміг продовжити грати .

ninja.gif *хоча якщо чесно , не бачу ммм величезної різниці між тим як би в мене зявився інет , або ні . У тій грі мої б 30 героїв не виграли б . Тому стіки шуму та обурення вважаю не через що .*

ninja.gif *До речі привітав биб , вже в списку на бюджет на АПЕПС *
Khan Jsi
Да никаких списков не надо. Не дождались игры - Reliability: -100. Тем кто будет много спорить еще по -100 за каждый пост!
Dan
(BVS @ 7.8.2010, 13:08) *

ninja.gif [color=#CCCCCC]*хоча якщо чесно , не бачу ммм величезної різниці між тим як би в мене зявився інет , або ні . У тій грі мої б 30 героїв не виграли б

Ну це я для того стільки раз перезавантажував роутер, перезавантажував комп, настроював роутер, створював кімнати, перейменував сейви, щоб якесь лоло пішло коли йому заманеться, і не дало мені навіть подивитись як саме закінчиться гра і подивитись на результати?
Вітаю!
BVS
Ну якщо проблема тіки в результатах то думаю буде нескладно сьогодні дограти цю гру .
Точніше результати подивитись ) А гра закінчується так : орда героїв-вікінгів бота зносить геронтоса і добиває селян .
Dan
просто користуйся кнопною "Сдаться" і не видумуй всяких виправдань

Верну reliabity тим, хто з повним осмисленням зрозуміє свій нелюдяний вчинок(вчинки) і розкаже про це (вибачатись не потрібно, лише зрозуміти)
BVS
Результаты вчорашньої гри - http://upload.com.ua/get/901839706/ biggrin.gif
Khan Jsi
Теперь обещаю сдаваться при первой же возможности.

Каюсь, о великий. Я грешен, очень грешен.
BVS
Покидита гру погано через те , що це завдає незручніть іншим гравцям , так як вони не можуть продовжити нормально гру , а також витрачають свій час і не отримають насолоду від гри sleep.gif
Kaine
Поиграть сейчас никто не хочет? happy.gif
Скрепите узы дружбы волшебным...рукопожатием.
BVS
я могу)
Kaine
Комнату сделал,пароль вы знаете-заходите!Немного ждем и запускаем.
Kaine
Пост удалите-залагал браузер и 2 случайно отправил. dry.gif
Gerontos
а як ви так багато героїв робте одна з армія героїв?
BVS
Боги в нас різні) Усі крім Греків можуть строїти багато героїв
Gerontos
заходемо
Khan Jsi
Сыграли игру в троем против титана (Я, БВС, Геронтос). Ни единой ошибки в течении боя не было. Дан, проблемы у тебя, если хочешь то могу помочь с настройкой роутера happy.gif
BVS
Зюираймося о 18:00 !)
Dan
(Khan Jsi @ 7.8.2010, 16:28) *

Сыграли игру в троем против титана (Я, БВС, Геронтос). Ни единой ошибки в течении боя не было. Дан, проблемы у тебя, если хочешь то могу помочь с настройкой роутера happy.gif

скоріше в ipneta. що там може бути з настройками роутера? Галочка "Не робити глюки в з'єднанні з інтернетом" стоїть на "On"
Khan Jsi
Допустим, а играя не через GameRanger у тебя возникали подобные ошибки?
Dan
я мабудь не пробував, чи колись ми грали? Непам'ятаю як тоді було
Black Hawk
Играли, Ты, Наташа, Лакс и я. Вроде так. Напрямую к тебе коннектились. Насколько помню - ошибок не было.
Но имхо причина не в инете, роутере и т.п. А в количестве играющих, юнитов, действий (использование силы богов подряд к примеру и т.д.) и наверное + нагрузка с ботов)- происходит перезаполнение памяти или что-то такое)
з.ы memory overwrite in the renderer that was potentially causing random
crashes or out-of-sync errors.
Khan Jsi
Да, но мы играли и большим количеством народа без подобных ошибок. Если у кого то были проблемы с интернетом, то его просто выбивало из игры. Скорее всего это связанно с режимом работы роутера (вероятно настройки NAT, возможно необходимо указать в DMZ IP локальной машины, хотя не уверен ибо не знаю какой роутер)
------------------------------------------------

Upd: Создал комнату, все желающие заходим
BVS
В 22 30 очікується мега паті!!! вхід до 22 45 - вільний!)))

тьфу збираємось о 22 30 грати в аом
BVS
Усім дякую за гру))) Наша команда (BVS, Riftoman , Gerontos )виграла на суші 3 важких ботів)))
Khan Jsi
Создана комната, просим всех желающих (хост БВС)
Entric
Хто зараз не проти зіграти ?
Kanzaki
никто не хочет сыграть примерно в 23.30?)
Dan
Ходім зараз
BVS
Кімната створено ) заходимо)
Gerontos
починаєм заходимо
BVS
Гайда в АОМ!!!) через 15 хвилин початок)
BVS
хтось зараз буде?)
BVS
ще 15 хвилин чекаємо і го))
-fervex
laks слушай можешь всё объяснить пошагово, что нужно сделать чтоб играть с вами в эту игру.А то это моя любимая стратегия, а как гамать в мультиплэере не знаю объясни с того момента как скачать игру до того как по мультиплэеру играть, а ещё лучше дай свой скайп иль асю если есть.
Gerontos
рейдж геймер став і реєструся і все далі зрозумієш)
-fervex
и хотя это не такой ответ как я ожидал, всё равно спасибо)

ктонить знает где laks, а то его не на форуме не видно и в асе, сёдня его добавил а его нет ohmy.gif
Gerontos
питайте що не ясно і уважно 1-й пост чситайте
-fervex
я всё установил, ток объясните как теперь по сетке играть.
Gerontos
домовся про гру з кимось спочатку
-fervex
спасибо)

ктот завтра днём играть в аом будет?
-Natasha
хто зіграти хоче зараз?)
BVS
Пограв зарубежом знайшов дещо цікавеньке=))
Гайда сьогодні пограємо! ) Треба 4 гравці=)
Грати почнемо о 20:30 )

Треба ще 3 гравці! )
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.