Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mrak
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
1, 2
-Mrak
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Все починалося дуже спокійно. Я ріс в нормальній сім’ї на планеті Татуін займався технікою. І от одного разу мені попався несправний світовий меч. Я його відремонтував і почав вивчати його. Коли я вийшов в світ то дізнався про зоряні війни, Республіку та Імперію.... Я вступив в UB Щоб дізнатись що таке клан які вимоги які потреби. Пішов я з відти по своєму бажанню(причини не хочу говорити). Я думаю що буду гідно захищати честь Ордену.
Я хочу вступити томущо ваш кодекс дуже подобається мені і я хочу йому слідувати.
Merchant
А от мені дуже хотілося б почути, через що ти вийшов з УБ? Чому обрав наш орден? Що таке гідність, для тебе?
Sogun
якщо ті пішов з УБ, то ти можеш і покинути Анфор, чим ти можеш підчеркнути свою вірність
-Mrak
Merchant
Гідність – це сукупність честі, сили духу, чистоти душі.
Sogun,Merchant
Я покинув УБ по своїм причинам. Я знаю що у вас такого немає, і надіюся що не буде.
-Sarim
Ти повинен був написати причини вступу в Анфор ще в першому пості.
-Zatto
Да, поправь нормально первый пост и скажи что ты ожидаеш от Анфор в ближайшем будущем _a1.gif
-Mrak
Духовного виховання, нормальних відносин, друзів....
-Zatto
Ну хорошо, а в розвитие? Чего достигнет Анфор?
-Mrak
Анфор уже досяг всього! Якщо а це так і є я помічав всі учасники анфора слідують кодексу то більшого я просто не можу собі представить.
Sandman
Так вже й всього ! ))
Що, на твою думку, нам треба покращувавти в першу чергу ?
-Zatto
И что нам не надотрогать в развитее ордена blink.gif
-Mrak
Sandman я не можу відповісти на твоє питання тому що я не знаю устрій вашого клану
И что нам не надотрогать в развитее ордена

Точно можу сказати, що це Кодекс.
Spellman
Процитируй 2-3 пункта(выссказывания) из кодекса, которые тебе больше всего понравились. Так же опиши чем именно.

Боевой квест ( давно не давал tongue.gif ). Убей Big Phil'а _a1.gif
-Zatto
Ладно megalol.gif Мой квест иди на сервер павер дуэль и возьми победу за дабл biggrin.gif
Sandman
Spell, навіщо квест проти SA ?
Spellman
Они достойны уважения, а биг филл мастерски владеет мечем. Я не натравливаю, возможно, он его не убьет. Да и, к слову, альянса уже нет.
-Mrak
Zatto

-Zatto
Молодец _a1.gif Ждать долго не заставил, видел на серверах, человек показался мне адекватным ну и конечно потенциальным laugh.gif я ЗА
-Mrak
Spellman
*Воїн клану повинен бути взірцем у поведінці, в розмові, в діях.
*Воїн клану повинен бути взірцем дисципліни
*Воїн клану повинен прагнути самовдосконалення - фізичного, морального, духовного.
Сподобався тим щоб цього достигнути потрібно заставляти себе працювати і працювати над собою.
Філа зараз не має на скіки я знаю то він вечором буде.
-Benders
У меня нет доверия к тибе одна из причин ето внезапний уход с УБ и вступ к их врагам, что ти на ето скажеш ?
Докажи мне своё доверие уничтож 7 Убешников, что б било видно твоё рвение вступить к нам.
Sogun
зроби 5\0 на айс
-Mrak
Spellman Фил просив передади що ти лол
-No4
Це я Мрак вибачте що з другого акаунта але тільки так я можу викласти скріни.
Spellman

Benders

Sogun
Sandman
ЗА

Флудерко, зловживаєш привілеями, вже б показував приклад адеватного голосування happy.gif
-Benders
О какие скрины душу мою радуют...
Квест зделал и вобще нормальный боец. Я только ЗА
Sogun
за!!!квести виконує та адекватний гравець
-Mrak
дякую
Lokki
Знайди мене на ффа, пограємо разом ad.gif
Merchant
Знайди мене на КС, пограємо разом.
Локкі пробач що баяню тебе laugh.gif

Локкі, ні в якому разі не пробачай йому такого! А потім ще дуалами почне гратись... і ... і нік собі пропише Румата. laugh.gif
-Mrak
Скажіть коли ви приблизно будете на серверах?
Lokki
ЗА Захищав мене на ФФА handshake.gif , адекватний
Abbice
Что ты видишь когда спишь? Сны, кошмары, или ничего?
-Mrak
Abbice я бачу те, що хочу бачити в снах, сон – це паралельне життя і ти сам в ній творець.
-Mrak
Merchant Скільки на КС не заходжу тебе не бачу в який ти час там буваєш?
Abbice
то есть ты хочешь сказать, что если я например не вижу снов (вечером закрыл глаза, и тут же открыл, но уже утром) то я ничего не хочу, и пуст?
ЗЫ ты не ответил на мой вопорс
-Mrak
Ти питав
Что ты видишь когда спишь? Сны, кошмары, или ничего?

Кожна людина особлива у кожного свій дар.
А зараз ти говориш
что если я например не вижу снов
?
Abbice
я начинаю сомневаться в твоей адекватности.........
вопрос подразумевал всего 3 ответа
1) Вижу сны
2) Вижу кошмары
3) Ничего не вижу

а ты понес хз что...
Leito

Мрак мій квест тобі:Убий якогось негідника якимось захватом на ФФа і дай сюди скрін де видно що ти робиш захват biggrin.gif Тіки сам виконай і щоб ніхто тобі не допомагав cool.gif

ЗЫ:Аббіс шо це за квест такий про сни? happy.gif
Правельною відповідю буде важатись якщо він щось скаже пошле
-Mrak
Abbice
Я відповідаю так як вважаю потрібним. На твоє питання я відповів.
-No4
Leitoето я Мрак я никогда ни у кого не просил помощи я привык сам всё делать!

Leito
Захватом це в рукопашці biggrin.gif Ну Добре handshake.gif я відаю свій голос за виконаний квест happy.gif
Зы:Я самий добрий blush2.gif
Degerio
Практичний квест:
До мене дійшли чутки, що існує могутній холокрон "Українська мова 5 класс", я дуже бажаю пізнати усі таємності... але там все дуже заплутано, тому я бажаю, щоб ти його вивчив.

Твоє завдання: знайти холокрон, вивчити його, застосувати стосовно своєї заявки, дати мені відповіді на турбуючі мене питання(опціонально, залежно від виконання попередніх пунктів квесту).
-Iceman
Що буде коли в один огород з картоплею добавити бур*яну, помідорів , дерев , гарбузів, жита і пшінки ?
Дай відповідь !

Іще 1 квест загадай одне непарне число від 1до 9 (1,3,5,7,9)
І напиши яке ти загадав.
Merchant
Сьогодні останній день квесту. Я чекаю на КС.
Abbice
(Mrak @ 20.9.2008, 23:00) *

Я отвечаю так как щитаю нужным.

Я тоже... ПРОТИВ
-Mrak
Degerio
Я знайшов цей холокрон. Після детального вивчення його я застосував його до своєї заявки.

Iceman на цьому огороді мало що виросте.
5
Merchant
ЗА. Перевіряв на КС і на холі, нормально вів себе, адекватно.
Degerio
(Mrak @ 21.9.2008, 14:09) *

Я знайшов цей холокрон. Після детального вивчення його я застосував його до своєї заявки.

Молодець, ПРОТИ, адже ти не бачив в очі цей холокрон взагалі. Все ще будешь брехати?
-Mrak
Не зрозумів?
Degerio
Она: ответь мне, только честно, да или нет, хорошо?
Он: спрашивай
Она: почему мужчины смеются над блондинками?
Он: да

я вважаю, що ти знайдеш відповідь.
Якщо ні - да.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.