Отбор на Чемпионат Мира 2010:
Украина -
Белорусь 1 - 0 гол-
Шевченко 90+4мин.
Андрей Шевченко лишь в компенсированное арбитром время принес победу над белорусами, реализовав одиннадцатиметровый удар.
Украина: Пятов, Ярмаш, Русол, Михалик, Шевчук, Тимощук, С. Кравченко, Калиниченко, Назаренко (Алиев, 46), Воронин (Селезнев, 58), Милевский (Шевченко, 75)
Беларусь: Жевнов, Кульчий, Филипенко, Верховцов, Омельянчук, Корытько (Чухлей, 67), Путило (Павлов, 80), Страханович, А. Глеб, Булыга (В. Глеб, 72), Кутузов
Предупреждения: Тимощук - Кутузов, Кульчий
Поздравляю всех с это победой.

Я аж плачу

, проламал стенку когда радовался.
Если они страдали от такого соперника то что будет на ЧМ...
Shell Shock
6.9.2008, 21:09
игры у наших нету абсолютно. Этот пенальти - такого фарта я еще нигде не видел, прям как в кино)))) Надеюсь хоть чтото поменяют к следующему матчу....
Та ну їх... Такої халяви давно не хапали. Хай спробують таку халяву ухопити у грі з хорватами чи англійцями

Та які хорвати? Хай з такою грою спробують казахів обіграти!
я принципово матчі України не дивлюсь, гра їхня не подобається. ще й тепер особливо, халявщики... страшно сказати що з ними хорвати і англійці зроблять)
Та що ви так похнюпились, ми перемогли і це головне а все інше це не наше діло.. Такий же був би еффект якщоб ми програли або зіграли у нічию)
White Ice
6.9.2008, 21:27
что бы там нибыло, поздравляю наших с ПОбедой!))
Черд... отскочили так отскочили... Ну да ладно, 3 очка есть и это главное
Напевно якби збірна програла булоб і те, менше критики... Судити про гру "Збірних" дуже важко, враховуйте що у всіх гравців різні режими тренування в командах і тд, далі наші зіграються (надіюсь) і все буде нормально. А в принципі чому команда має грати набагато краще того, як за неї вболівають її фани?
3 очки є, це головне, надіємся на покращення гри, і вихід наших.
Я полностью согласен с ЛОТРом,3 очка есть и это хорошо,а как они нам достались эт не очень то и важно.Критиковать легко,а пойти и сыграть...

Вот мы можем их судуть,но лучше чем они, мы врядли сможем сиграть...
Да, игра никакая, с такой игрой им только "массовый суицид" делать, а не на ЧМ позориться.
Согласен.
С казахами не опозоримся, а до Хорватов наберем кондиции и будем всех обыгрывать кто станет на нашем пути.
Собственно продолжая тему хочу поздравить болельщиков с очередной победой 3-1 над Казахстаном.
Голы:
-0:1 Сергей Назаренко
Селезнев пробил с нескольких метров в перекладину, мяч отскочил и Назаренко головой добил мяч в сетку.
-0:2 Андрей Шевченко
Шевченко после удачного отскока без проблем растрелял ворота метров с 11-ти.
-1:2 Сергей Остапенко
Скорых классной передачей вывел Остапенко один на один и тот с острого угла пробил мимо Пятова!
- 1:3 Сергей Назаренко
Назаренко прицельным ударом с линии штрафной, как рукой, положил мяч в самый угол ворот!
Неплохой матч вышел, не идеал но уже намного лутше, надеемся дальше игра наладится еще больше. Пока Украина лидирует в группе, но сегодня будет еще игра между сборными Англии и Хорватии..чтож, пожелаем им ничьи) пускай победит дружба)
Shell Shock
10.9.2008, 20:27
Хоть сейчас порадовали нормальной игрой. Многое не получалось, но вроде лучше чем в прошлом матче. Это хорошо что в первых двух матчах не играли с фаворитами групы. А так немного сыгрались) Надеюсь, покажут хорошую игру против хорватов.
зы - селезнев не впечатлил... нельзя быть таким щедрым)) надо забивать выходы 1 на 1.
Haydamaka
10.9.2008, 20:50
Приємно відзначити, що заграв нарешті Назаренко. Він і в клубі розігрався, і в збірній показав хороший результат.
Ну, і безперечно для Шеви дуже потрібно реабілітовуватися зараз в очах вболівальників, що він в принципі і робить.
Побажаємо збірній подальших успіхів!
Откровенно говоря Назаренко меня розочеровал.. В первом тайме он был никакущий, каждый пас он пропускает и теряет мяч, но во втором тайме с при содействии с Михайличенко он показал достойную игру и надеюсь также он будет играть и в последующих матчах. Я вообще доволен всеми игроками и мне всеравно пропустили или нет, есть три очка и мне весело и радостно)
Big Phil
10.9.2008, 20:56
Так, грали гарно, але я б хотів звернути увагу на наступні моменти: наші гравці своїх суперників просто перебігали - вони були більш швидкими, частіше підбирали м'яч в центрі поля; ви помітили, як наша збірна почала помилятися, коли пропустила гол? Через 3 хвилини після забитого нам голу я видав собі фразу "От... Знову почалося...". Знову перестали доходити паси, декілька разів наші віддавали м'яч у ситуаціях, в яких було легше його зберегти. Нам трохи пощастило, що у казахів не настільки сильна нападаюча ланка, щоб дотиснути нашу оборону одразу після першого забитого голу. У перспективі матчу з хорватами я можу сказати ось що - хорватів наші ніколи не перебігаюсь як казахів, а тиск на нашу оборону, у порівнянні із сьогоднішнім матчем, буде у декілька разів сильнішим, що, у зв'язку із травмами Чигринського і Русола (хоча вони ще й можуть відновитися після травм, але невідомо, чи наберуть відповідної кондиції), може бути для нас фатальним.
Big Phil
11.10.2008, 21:10
Україна 0:0 Хорватія
Могло бути і гірше. Перший тайм наші нормально атакували, другий тайм, нажаль, в основному відбивалися. Але відбилися. Я вважаю, що ця нічия цілком прийнятний для нас результат.
Да,согласен,что результат вполне заслуженный,ведь могло быть и хуже.Были моменты,когда просто отменно действовал вратарь.Так вот мы играли в Харькове...А что будет в Загребе,я боюсь представить.Нужно тренеру кардинально поработать.
Думаю що так це прийнятний для нас результат, будуть ще багато матчів які вподальшому будуть вирішувати вихід із групи. Не сподобалася гра Назаренка, ще у минулому році він вирізнявся від всіх своєю дивовижною технікою, чудовим пасом (я не пребвльшую), а зараз.. Невиразна гра, паси на суперника.. Та ще чекаю Олега Гусєва який вже рік лікується після травми.
Звісно, хотілося більшого..але це не Казахсан, так що нічия не поганий результат. Думаю Мілевський та Гусев відчутно посилять гру збірної, а далі можливо і Михайличенко буде впевненішим..і буде випускати надвмотивованих гравців нападу при рахунку 0-0

Вітаємо Вороніна з донькою)
Big Phil
12.10.2008, 23:43
Для тих, хто немає змоги, часу або бажання стежити за новинами футболу, пропоную результати інших матчів відбіркових ігор в Європі:
Greece 3:0 Moldova
Turkey 2:1 Bosnia-Herzegovina
Slovenia 2:0 Northern Ireland
Germany 2:1 Russia
Belgium 2:0 Armenia
Luxembourg 1:3 Israel
Poland 2:1 Czech Republic
San Marino 1:3 Slovakia
Serbia 3:0 Lithuania
Denmark 3:0 Malta
Sweden 0:0 Portugal
Hungary 2:0 Albania
Switzerland 2:1 Latvia
Wales 2:0 Liechtenstein
England 5:1 Kazakhstan
Finland 1:0 Azerbaijan
Faroe Islands 1:1 Austria
Інформацію взято з сайту fifa.com
Якщо комусь буде цікаво - буду розміщувати також результати інших зон - Африки, Азії, Америк та Океанії.
19 ноября, 19:55
тв "
Украина"
Футбол.
Украина -
Норвегия. Прямая трансляция.
>---<Учитывая неплохой старт сборной в отборе к ЧМ2010, ожидаю от нее только победы...и зрелищной игры
Big Phil
19.11.2008, 14:59
Який вбіса відбір? Це товариська гра. Наступний матч відбору у нас з Англією аж весною.
гг...источник недостоверний
Англия - Украина 2:1
Голы: Крауч, 29, Терри, 85 - Шевченко, 74
Англия: Джеймс, Фердинанд (Ягелка, 88), Терри, Коул, Джонсон, Барри, Джеррард, Лэмпард, Леннон (Бекхэм, 58), Крауч (Райт-Филлипс, 80), Руни
Украина: Пятов, Ярмаш, Чигринский, Михалик, Шевчук, Валяев (Назаренко, 61), Слюсар (Калиниченко, 88), Тимощук, Алиев, Воронин (Шевченко, 55), Милевский
Предупреждения: Барри, Джонсон, Бекхэм - Михалик
Надеждая была, и игра кое-какая была. Могли.. но увы проиграли. Больше нечего сказать по поводу этого матча.
Так..надія була, і що з того? Хтось бігає, і викладається повністю, і хтось просто ходить по полю...
Це вперше за кілька років в мене виникла неприязнь до команди... І не через результат, а через те, що здалися повністью на 95 хвилині.
Побачимо як далі буде...
А чего еще можно было ожидать? То что мы никогда не доигрываем- это знают все, вот и проиграли, хотя сравняли в счете. Если кто то надеялся на выигрыш нашей команды- сочувствую...
Украина - Англия 1:0
Гол: Назаренко, 29
Украина: Пятов, Кобин, Кучер, Хачериди, Ракицкий, Тимощук, Гай, Назаренко (Ярмоленко, 67), Ротань, Милевский, Шевченко (Гусев, 90+2)
Англия: Грин, Джонсон, Фердинанд, Терри, Э.Коул, Леннон (Джеймс, 15), Каррик, Лампард, Джеррард (Милнер, 46), Хески (Карлтон Коул, 72), Руни
Предупреждения: Кобин, Хачериди, Тимощук, Ротань, Пятов
Удален: Грин, 14
На 15-й минуте Шевченко не реализовал пенальти.
АААА!! Урааа,свершилось!!Я верил, поздравляю всех кого толкьа можна, я,я,я нет слов, мы обыграли эту Англию! Играли против оптимального состава и обыграли! С учётом не забитого нами пенальти и не забитого гола после штанги Мили и много-много другого!

Я плачу((
Ура друзья!!! Остался один щаг! Всего один шаг! Вообщем здорово понервничать заставили меня)))) Поздравляю всех с уверенной победой нашей зборной. Удачи далее
Ура!
Очень напряженый матч)
Рябята показали отличную игру, правда не все моменты которые они создали были реализованы)
Но все равно , они молодцы)
Усіх вітаю.Відіграли добре проти основного складу Англії.Сподобались дебютанти.Назаренко підтверджує статус кращого бомбардира.
Остался один щаг
Взагалі то два.
Матч з Андорою та стиковачні.
Lossberg
14.10.2009, 19:02
Граждане даваййте поздравим Андору с первым мячом которые они забили в отборочном туре)
А вообще наши молодцы, хорошо держаться. Главное чтобы еще на чемпионате не тупили
Однако после первого тайма во втором игра была куда более интересной, видно пилюлей выписали не мало во врем перерыва )))
И все же прикол с мячиком, который после удара улетел за трибуны, упал перед мерсом на трассу, после этого упал в реку и уплыл, меня просто убил наповал.
Андорра - Украина 0:6
Голы: Шевченко, 22, Гусев, 60, Лима, 69 (в свои ворота), Ракицкий, 80, Селезнев, 81, Ярмоленко, 83
Андорра: Гомес, Санчес, Пуйоль, Айала, Лима, Бернаус, Андорра (Гарсия, 88), Силва, Манейро, Мартинес, Хименес (Морено, 73)
Украина: Пятов, Кобин, Кучер, Хачериди, Ракицкий, Гусев, Михалик, Назаренко (Гай, 73), Ярмоленко, Милевский (Селезнев, 75), Шевченко (Алиев, 73)
Предупреждены: Санчес, Пуйоль - Гусев
Первый тайм играли лиж бы забить один гол, второй уже спокойно провели не напрягаясь, Ракицкий красиво гол забил, и Алиев Ярмоленко отдал передачу суперскую) Ждём соперников в плей-офф (Греция,Россия,Португалия или Франция).
Frizzer
14.10.2009, 19:47
Поздравляю всех с победой!!!
Єто наибольшая победа сборной Украины в офф. матчах. 0-6!!!
Объясните плиз, как проходит стыковочный матч? Это один или пара матчей?
Чёта я призабыл....)
Матчи на выезде и дома. Поскольку мы несянные способом жребия нам дадут в соперники когото из сеяных команд: Португалия, Франция, Россия, Греция. Два матча=)
ну вітаю нашу збірну

.а на рахунок команд які попадуться то будем надіятися,що португальі або росіяни не попадуться
Зіграли гарно.Алієв непогано увійшов у гру.Це здається наша найбільша перемога.У мене питання,а хіба Бснія та Словенія у супротивники не розглядаються?Чому?
,що португальі або росіяни не попадуться
Не згоден.Або росіяни або греки.
Особисто я хотів би подивитись як ми порвемо росіян.
Тільки відбувся жереб раунду плей-офф, знайшов транцсляцію жеребу на евроспорті і Україна зіграє перший матч в Афінах!! Проти збірної Греції! Дуже нам підфартило =)) Поздоровляю)
Big Phil
17.11.2009, 17:19
Ем... Народ, а я не розумію... А чого ніхто не пише тут нічого? Завтра ж матч року! Шоб всі були перед телевізовами і шаманили за збірну! У нас знову такі ж шанси, як і в суботу - головне не пропустити. Якщо пропустимо, то потрібно обов'язково забивати на 1 більше, ніж греки. Здається, матч завтра будет також о 20:00 на Першому національному.
-Myanmar
17.11.2009, 20:21
Не пишемо, бо завмерли в очікуванні і боїмося зурочити

Бо з грою, яку показала наша збірна в Афінах з командою, яка ледве вимучила 3 очки з Люксембургом, двічі програла не найсильнішій Швейцарії та пропустила 2 голи від Молдови, зігравши внічию...
Але якщо взяти до уваги тенденцію злетів та падінь нашої збірної ( злив удома Туреччині 0-3 та сенсація з Англією 1-0 ), сподіватимемось, що наших прорве.

Навіть попри захмарні ціни на квитки, скандал Ахметов

VS

Суркіс , оголошену епідемію та незвичний для збірної газон Донбас Арени...
-Zero Zero Seven
17.11.2009, 22:09
Мені здається нашій збірній вдасться переграти Елінів в цьому матчі.
Тим паче ставки на нашу користь як стверджує один авторитетний сайт:
Україна 1.75
Нічия 4.50
Греція 3.25
©Sportingbet
Хотілось би почути думку інших любителів футболу на порталі,щодо цього матчу.
А чего писать-то? )
Писать будем ПОСЛЕ матча, когда посмотрим.
Что касаемо шансов нашей сборной, то если будут играть так же как в прошлый раз, то в этом году получат отдых вместо ЧМ. ИМХО
В особенности защита и Мелевский (тот еще кадр).
ЗЫ Матч будут транслировать по УТ-1. Начало в 20:00.
Frizzer
18.11.2009, 20:57
Закончился первый тайм. Чёта мне стрёмно. 0-1. Проигрываем.
Милевского и Мыхалика менять надо на Селезньова и Гусева, ИМХО портят наши атаки. Шева, Тимоха, Хачик и Алиев нормально играют, пусть поднажмут и всё будет нормально.
Надеюсь на 2 гола от Шевы и Алиева.
Держим кулаки...
Чесно, я надеялся до последнего.
Я просто не могу назвать то что я сегодня увидел игрой Сборной Украины.
Где ? Где та игра, которую нам показала сборная в игре с Англией ?
У меня просто нет слов.
Очень жаль, что на Чемпионате Мира Желто-Синего флага в списке участников мы не увидим.
всьо продинамии ми ЧС 10,жаль наших ,так фігово шо навіть коменутвати не хочеться
Я просто шокований . Після забитого гола у ворота Пятова матч не приносив мені ніякої цікавості , тільки лють до грецької команди і розчарування до нашої . Згідний з Лорієном , наша команда грала сьогодні препогано . Не спрацьованість нашої команди (прогалини в захисті , не точні передачі , та ще й як сіль на рану в серйозних моментах наша команда заважала сама собі). Принаймні результат справедливий і нам нічого не залишається робити як побажати нашій команді наполегливо попрацювати щоб в майбутньому не допускати подібних помилок .
Frizzer
18.11.2009, 22:08
Капец. Не смогли...профукали...
А ЧМ10 мог принеси нам столько футбола...праздника...емоций. Сейчас только грусть и безразличность.
Мне кажется что нам на 30% помешала погода. Но уже поздно что то говорить.
Просто жаль...Шеву очень жаль...он мог ещё себя показать на ЧМ10, но...
Закрывайте тему, что ли.