Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ОнЧМ 2010
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
1, 2
Haydamaka
Сумно. Гру ми показали. Моменти були. Але чи то холоднокровності не вистачало, чи просто техніки забракло.. Хтозна. Реалізувати жодний момент не змогли, хоча такі і були в значно більшій кількості ніж в греків. Прикро пройти далі після зустрічей із Англією і Хорватією, аби пропустити вперед не надсильну Грецію...
п.с. дуже неприємно і соромно було бачити напівпорожній стадіон. Нащо такі ціни зробили....
-Myanmar
Тушите свечи (с)
Тема йде в історію. Треба робити висновки та сподіватись на домашнє ЄВРО 2012, на яке ми попадаємо автоматом. _a1.gif
Alphax Kenobi
Просто атас... Россия тоже вылетела. С тем же счётом. Чёрт возьми... готов убить этого судью (даром что джедай sleep.gif)
Теперь и болеть не за кого.

шок полный
-Zero Zero Seven
Дуже шкода,що програли.Михаличенко треба звільняти без сумніву.Вчора ми бачили в якй формі знаходились динамівці,а їх було 6 основі.Хіба не можно було з таким складом обіграти якихось греків.Тому вся справа я гадаю у тренері який не зміг підготувати футболістів перд грою.
Atton
(Haydamaka @ 18.11.2009, 23:30) *

Сумно. Гру ми показали. Моменти були.

Игру и в правду показали - но фуфломую из фуфловых.Крайние защитнику просто убили(Ракийццкий и Кобин) - десятки передач в некуда, милион ошибок. Абсолютно неактивный Миля, хз де был Гусев. Единственный кого можно похвалить - так это Шева. Только в его игре я увидел старание и желание победы. Больше такого не кто не вызвал.
(Haydamaka @ 18.11.2009, 23:30) *

п.с. дуже неприємно і соромно було бачити напівпорожній стадіон. Нащо такі ціни зробили....
Немогу не согласится. Просто ужас. Ещё за пару дней до матча такое устроили. Суркис вообще себя последней сволочью показал. В какой то степени кстати полу пустые трибуны свою роль и сыграли.

(Alphax Kenobi @ 19.11.2009, 0:05) *

Просто атас... Россия тоже вылетела. С тем же счётом. Чёрт возьми... готов убить этого судью (даром что джедай sleep.gif)

А я не скажу что расстроен по этому поводу. Я хорошо отношусь к некоторым Россиянам, но есть такие - которые уважения не вызывают. И с моей точки зрения - их больше чем "нормальных". В том плане что они Украину не любят - думаю и нам не за что их любить.
(Alphax Kenobi @ 19.11.2009, 0:05) *

Теперь и болеть не за кого.

Я бы наоборот болел против них если бы они прошли. И судью кстати винить там не нужно. Виноваты сами.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.