Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Травіан
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
1, 2, 3, 4
Roofless
Якщо прокачаєш палац до десятого рівня то твоє місто буде незахоплювальним при будь-якому розкладі
Gerontos
лолік)))
в поселені де побудований палац оголошується столицею,а в столиці можна будувати шахти і ферми більше 10лвл, також каменетес, що укріплює всі твої споруди...
кому треба ресурси мені в пм
Roofless
Я от стою перед важким моральним вибором - почати будувати армію чи почати роздавати ресуси?))

Я в шоці - поселення найближчого до мене потеційного ворога просто зникло ))
-Eraser
(-18|125)
примите в альянс, все есть )
Constantine
о! ты рядом со мной )) буду тебя щемить, если пива не выставишь)))))))))
зы альянс пока не возможен, отстраиваю посольство...
-MaXsIm
(-110 | 79) я дружилюбный Гал)) Строю посольство возьмите в аллянс
AiVeR
Тема: (3)поселення напав на o_0Tempus Empire0_o
Відправлено: 06.02.08 у 15:43:55 год

Нападник FEED із поселення (3)поселення

Військові підрозділи 0 0 157 0 0 0 0 0 0 0
Втрати 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Здобич 608 673 902 214

Захисник Tempus із поселення o_0Tempus Empire0_o

Військові підрозділи 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Втрати 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

омг.Мну грабят _a2.gif
Roofless
А я розкачав схованку до 10лвл там може бути сховано 1К ресурсів, мені побарабану усі нальоти)
Geko
А мне разнесли гловное здание... опять отстраивать...
Sandman
(Roofless @ 6.2.2008, 20:13) *

А я розкачав схованку до 10лвл там може бути сховано 1К ресурсів, мені побарабану усі нальоти)

Починай будувати другу
Roofless
Тю, навіщо мені друга? Я що, дурний - залишати ресурси невикористаними. Перший закон грошей - гроші повинні увесь час знаходитися в обігу.
Sandman
Просто, коли за ніч набігатиме кілька тисяч, можеш не встигнути їх витратити ))))
-MaXsIm
Ребят дайте 40глины срочно нужно ninja.gif (-110 | 79)
Gordus
Примите мну ninja.gif
Галл без комплексов (интим не предлагать... разве что Вы очень красивая, сексапильная молодая девушка(всем остальным- ни-ни, табу и вообще я заняД));
координаты:(-127|-10)
Savant
Опа, Гордус, я старый акк удалил - сейчас -130 -12, Поселення - Лолоград. Будем тогровать)
ARSQ
у меня вопрос. Что делать если меня постоянно грабят? blink.gif
один и тот же чувак постоянно уносит ресы.
Savant
Строить Схованку и потихоьку развиватся.
ARSQ
Схованка: 340 одиниць сировини
Схованка на рівні 4: 440 одиниць сировини
вот еще вопрос _a1.gif
это 340 всего или каждой отдельно? тоесть 340 глины 340 дерева и т.д?
Roofless
На мене вже вперше напали. 30 звичайної кіноти проти 3х моїх легіонерів) Нападнику нічого не дісталося. Схованка рулить, будую другу на всяк випадок))
Constantine
а я манал эти сховануи _a1.gif они тока место занимают _a1.gif)))
ну напали на меня, ну унесли по 3000 ресурсов... мне то что.. за ночь у меня будет в 2 раза больше )
вот когда нападают с катапультами... там уже ничто не спасет, кроме армии _a1.gif))
AiVeR
На мну щас мажорчик нападает каждый день.Уже ничего не выносит _a1.gif
Roofless
Народ, у мене тут зародилася ідейка... Біля мене є три міста з населенням по 100-130 без альянсу. І є альянс Догма ДЛ, декілька міст якого знаходяться поблизу мого поселення, вони як раз мене і намагалися пограбувати. Я от подумав - може мені створити оборонний міні-альянс?
ARSQ
а хз biggrin.gif
вот мы когда то будем ходит вместе там захватывать что то? _a1.gif
Constantine
короче я скоро уже отстрою пасольство и всех возьму в альянс... а нападать..... рано _a1.gif))) надо подрости еще )) а то дадут потом люлей тких... Он дан уже дотренделсо, чт омну пол города рознесли ))))))))))
Gerontos
ага))
а я ж зним почав воювати,так лідер мого алі панікувати почав, що я війська не на тих витрачаю і що нам ще однієї війни нехватало б...
Constantine
_a1.gif
AiVeR
Ура!В моём селе 100 человек.
Roofless
А мене вдруге намагався пограбувати один і той же гравець. Звичайно нічого він не отримав ))

З.І. моє населення застрягло на 91 і не росте (
Savant
Может зерна не хватает? Жителям кушать нужно, а фермы населения не дают, только другие здания)
Roofless
У мене ліміт по зерну більше 120, а скільки нові шахти не будую, населення не збільшується
AiVeR
Нихто не хочет обменятса?Я даю зерна,а вы что у вас есть _a1.gif
Roofless
Цікаво, скільки разів їм потрібно напасти щоб їх задовбало?))) При чому нападають стандартно - 30 кіноти і вперед.
Constantine
ну напугай их.. скажи, что ты под защитой Атлантиды.. что будут жрать свои носки и стоть в позе прачки.. если еще хоть раз нападут.. Что атландита редко помогает союзникам, но если уже поднимет жопу и прийдет, то снесет все к едреней фени _a1.gif)))

зы правда у меня нету войск.. тк что это так.. чисто на понт взять)))

-----------
и еще.. пишите, кто там вам предлагает составить пакты про ненападение и предлагает вступуть в союз... я лс не очень люблю в травиане

этот чеел http://s1.travian.com.ua/spieler.php?uid=22050 предлагает нашим альянсам составить пакт о ненападении...
Sly
Ктото еще играет в Травиан? Прикольная игра, раньше играл так одному челвоеку который ходил грабить меня, весь город снес))
ARSQ
забросил. меня там грабят без конца) а так почти до 1000 населения дошел)
Solimr
Я еще играю, только после Апокалипсиса первого сервера заброшу игру. Надоела ninja.gif . Уже целый год играю.
Мну играет под ником Solimr.
Sparrow
Мега ап теми) грає у це ще хтось?) (на 2-му уа сервері)
-Tavion
Я играю, могу сейчас сыграть.)
krochi
Я граю. Іноді. _a1.gif
Sparrow
тут?) http://s2.travian.com.ua
krochi
Ага. Нік такий самий, місто "Cheyenne Mountain". Правда трохи забив, можу зробити замом, посилатимеш собі ресурси, чи деф будувати можу.
Gerontos
у мене 80 голд там осталось.кому передати? даю першому ліпшому.писати раджу в аську
-Natasha
Хочу пограти але місць на перший сервер нема _a2.gif
Підкажіть що робити)
-Price
хто зараз на 2 серві грає?мої координати х -192 у 142
Kinder
Я играю)
начал только, помогает разобраться Спароу. Сам еще полностью не разобрался.
-Price
та я тоже,дай свої координати їх на карті можна знайти__ biggrin.gif
Kinder
x-136yh195
Вот нашёл)
-Price
слух мб буква h лишня? ато тебе не видно)) найшов!!
Kinder

Вот скриншот)
Xose
Я тільки що почав грати, повністю ще не розібрався , може там якийсь альянс можна створити?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.