Roofless
17.1.2008, 23:01
*ь... Тепер думаю буду...(
El Diablo
17.1.2008, 23:29
а я думаю небуду.. завтро день тижолый =(
Я прийду) Это будет моя первая сходка) Буду с товарищем, может..не одним)
От тільки у мене завтра пари і закінчуються вони в 17:55, киньте мені хтось номер своєї мобіли, щоб я знав куди підійти потім
Constantine
18.1.2008, 0:05
мну там не будет) есть дела по важнее
Усе по бабам Усе по бабам) буду на вручении а дальше хз , екзамен з ФИЗИКИ в Воскресение..
(Roofless @ 14.1.2008, 17:44)

Давайте під Бетменом)
З.І. Наскільки я знаю це традиційне місце збору багатьох сходок, зокрема першої Всеукраїнської Сходки любителів КР)
Бетмен на Оболоне а точнее на Минской возле Мака...а то что стоит на Майдане я не знаю, но Бетменом прошу не называть.
Всем спс! Зачетная сходко была!
З.Ы. Снимите кто-то лимит на плюсы, плз!)
З.З.Ы. Сиськи!!!!
Roofless
18.1.2008, 22:25
Приберіть ліміт на кількість плюсиків, а то я не можу поставити за сходку достатню кількість(
)))Извините что так мало побыл)аж не удобно(
У кого есть видео схватки за первое место? Очень хочется посмотреть) Рок, еще раз поздравляю) А Дан на самом деле очень положительный и добрый=) К чему было афро, о котором кричал Оптимус, я так и не понял)))) Но больше всех меня положительно удивил Биг Фил)
Roofless
18.1.2008, 22:35
Як завжди, коронні фрази сходки(приколів було багато, але усі писати я не буду

):
1. *Після вручення призів, йдучи куди-небудь, попити пива*
Дан: скільки нас?
Савант: майже 30
Дан: забагато для бару
Руфлес: отже треба йти так, щоб половина загубилася по дорозі...
2. *Кожні три хвилини* Оптімус: Дан, давай я зроблю тобі афро!
3. *Станція метро Університет* Каспер, Джазмен, Руфлес, ІГОС та Херетік: СИСЬКИ!!!!
З.І. Розкажіть що було після метро та "сисьок!", а то я після цього вже пішов)
Да сходка классная вышла

Руф то я еще кричал сиськи
Блін так хотів прийти всіх побачити, з Даном побалакать 8( Я був проїздом на майдані десь у пів шостої, телефон розрядився зв'язатись не міг. І Рока не побачив вживу 8(
Ждём от Джазмена фоток и видео
Исус терпел и ты потерпиш (с)ХЕРЕ-тик-тик
Больше что всего запомнилось пока бил с вами)
ДЯкую за Сходку..також це була для мене перша...і був дуже приємно вражений колективом порталу ЮАГ
З.І А Хере-тік - молодець
А я здал екзамен и к 5-ти часам был не в состоянии куда либо ехать =)
А я їхав з лекції, що закінчувалася в 17:55, біг, думав як це ж я пропущу вручення призів, приїхав десь в 18:15, підходжу, одразу питаю де Дан, мені відповідають що хз де він)
Сиськи, всё это круто, но на самом деле - жжет Биг Фил, прикид 5 балофф))) В следующий раз бери с собой томпсон.
-The Optimus
19.1.2008, 15:25
Всем зачод за сходку, и все же никто не попросил Дана зделать себе афро(((
Дан, ну пажааалуста. Я тебе даже доплачу)))
-Darth Sargonnas
19.1.2008, 22:12
А в мене не вийшло((( Так нечесно((( Хо сходку ще одну)
тот киоск на Владимирской теперь висит нам с Роней денег, мы за 15 минут привели такое же количество клиентов как он обслуживают за месяц.
Мде, невероятно эффективный рекламный слоган: "Люди! ЕДА!!!"
Roofless
21.1.2008, 16:59
Не правда, усі втикали, поки я не зупинив увесь натовп та не крикнув "люди, таримося отуто!", так що мені 15% )))