В мене є кілька запитань.
1 - Можливо, пошук готових скінів в неті "зовсім трішечки" легший за створення чогось своїми руками... тому це відіб'є в людей охоту до створення чогось дійсно вартого уваги. Може, варто відмінити дозвіл на продаж того, над чим не працювала кілька діб та людина, котра вирішила цю роботу продати? Або не відмінити, а створити окремий розділ?..
2 - Чи ділитимуться скіни і рескіни на якість? (Одна людина намалювала, наприклад, металеві пластини, (подряпані, просмалені, розплавлені від бластерів і саберів, з шейдерами), які мають дуже реалістичний вигляд, і дуже пасують цій моделі.., А інша людина намалює квадрат, коло і смужечки, зробить з них "світяшки" за допомогою шейдерів і буде вважати свою роботу закінченою.) Чи можете зробити, щоб в залежності, наприклад, від голосів (покупців чи жителів ЮАГу), (бали 1-10), залежав колір, або значок напроти товару?
3 - Чи ділитимуться скіни на "рескін", (нанесення текстури на вже готову модель), і на "модель", (створену в 3D і затекстурену тим же художником, (мешканцем ЮАГу)?
Наприклад (сабер), (модель), (скін), або (сабер), (скін), (рескін)? Адже копія картини не ціниться так само як оригінал. А якщо зрівнювати з картинами чужі роботи, дбайливо викладені мешканцями ЮАГа, то це просто фотографування картин і продаж постерів за ціною картини.
4 - Можливо моя думка нікого не цікавить, але все ж скажу.
Мені дуже не сподобалося те, що деякі скіни і мечі зі світом "Зоряних Війн" не мають нічого спільного.
Мене дивує те, як спокійно до цього всі ставляться, складається враження, що тут клуб ненависників Зоряних Війн. Це те ж саме, що одягнути шапку штукатурщика, (шапка з газети), піджак, широкі штани з кишенями по всій їх довжині і валянки з прибитими каблуками з жіночих туфель. (ІМХО).
А також ще раз повторюся: "пошук готових скінів в неті "зовсім трішечки" легший за створення чогось своїми руками". Хто буде створювати модель в 3D, "любитися" над вагою вершин, текстурити її, якщо можна просто продати за ті ж гроші чужу модель?
Якби не було цього неподобства, я б допоміг з броньками. Було б з десяток різних класів броні, а якщо взяти до уваги кольори, матеріали та невеликі доповнення до броньок, то це приблизно півсотні.