Не бачу майбутнього у цьому беззмістовному обговоренні, но востаннє відпишусь. Я например не признавал поражение, поскольку еще шли бои на раксус-прайме. Не признал, потому-что у нас будут штабы и мы не проиграли, как я это заявлял многим из вас.
Ти заказав послугу "любий гравець на любу планету"? Не чув про таке, хоча в минулій GW не мав змоги нормально пограти. Якщо судити згідно здорового глузду, то на захоплення одного лиш штабу конфедерації пішло тиждень і тратити більше двох тижнів лиш на те, щоб дати можливість відігратись не завершивши партію ...
Вы не довольны тем, что у нас есть штабы, или тем, что вам придется еще играть? И причем тут администрация?
Мабуть швидше тим, що доведеться на святах згадувати про появу ворожого клану з повітря і дефіцит охочих приймати участь в боях. А хто тоді організатор ГВ і слідкує за порядком?
Или по-вашему, пусть идут бои, а вы так по быстрому снесли штаб и автоматически победили?) Я считаю это нелогичным.
Можливо було не замітно, но ми тиждень по кусочках зносили штаб. Знищивши який закрили можливість раптової появи, а флотом на орбіті завадили покинути планету.
upd. у нас даже корабли еще есть.
Впевнений, що вже навіть зірка смерті десь біля столиці клану стоїть, лиш в режимі маскування.