Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Закінчення GW2
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Galaxy War II > Tech Zone
Sly


Сьогодні велике свято на планеті Орд-Мантелл, столиці Чорного Сонця.
Після довгої облоги, була взята остання планета наших ворогів. Був знищений штаб на Рахус-прайм. І це засвідчило перемогу Чорного Сонця за першим варіантом, а саме Захоплення.
Війна була важкою, багато хоробрих воїнів полягло на полі битви і ми звісно будемо пам*ятати завжди про їхні подвиги.
Але є і свої герої, корабель "Phoenix" став найбільшою небезпекою для ворогів. З початком війни він ринувся у атаку, довго стримував сили Імперії та Конфедерації. А також саме він наніс останній удар Імперії на планеті Оссус і дав змогу піти у прорив силам Чорного Сонця. Екіпаж корабля Фінікс один з перших ступив на землю тільки-но переможеної Конфедерації.
З іншої сторони галактики на нас постійно давили пірати, які нехтували усіма моральними принципами, починали будівництво космопортів практично на кожній планеті. Але мудра тактична гра верхівки Чорного Сонця не дала жодного шансу агресивним піратам.
Після значних перемог в усіх куточках галактики ми почали набирати вплив і віру народів різних планет. Ми залучились підтримкою багатьох людей, що давало наснаги для нових перемог.
Чорне Сонце завжди платить по рахункам, і ми з радістю озолотимо одну з дружніх організацій, а саме клан LTS.


---

Дякую усім за цікаве гв, кожне ГВ яке вже відбувалось, має свою унікальну історію. Тому деякі клани охоче приймають у ній участь, бо ніколи не можна заздалегідь виділити якийсь клан. Кожен може порадувати тактичними ходами, божевільними подвигами і тд.

Дякую ще раз усім thumbup1.gif
Infinity
А как вы определили, что уже победили?)
Я вижу тучу пустых планет и множество повстанцев ))
Sly
Умови перемоги
Одна з цих умов приводить до закінчення війни.
Захоплення.
Робочі штаби тільки одного з кланів повинні залишитись в галактиці. Всі інші має бути знищено. Тоді це й клан стає переможцем.


ad.gif

Infinity
Ну, а порт на раксус прайме?)
+ нейтральный порт вроде как, на дралле?

пардон, штабы..
Sly
Робочих штабів інших кланів я вже ніде не бачу. Порт мене не обходить, хай процвітають.
Infinity
В таком случае, прошу пока не спешить. Мы не повержены и не согласны с поражением.
Deymos
(Infinite @ 27.4.2013, 0:42) *

В таком случае, прошу пока не спешить. Мы не повержены и не согласны с поражением.

Ця тема створена не для того щоб запитувати чиюсь думку. _a1.gif (окрім адміністрації, що контролює GW)
Умови перемоги
Одна з цих умов приводить до закінчення війни.
Захоплення.
Робочі штаби тільки одного з кланів повинні залишитись в галактиці. Всі інші має бути знищено. Тоді цей клан стає переможцем.

Є чітка констатація факту. Звісно, ти можеш оскаржити нашу заяву.
Для цього було б доцільно написати скаргу чи пропозицію з доповненням до правил, тому не варто розводити флуд. facepalm.gif
Darth Tyranus
Мої вітання))

Це було чудове міні-ГВ, всього 15 днів(12.04-26.04). Дуже прикро, що в ньому не прийняла участі Республіка та декілька інших кланів.

Велике спасибі всім громадянам Конфедерації Незалежних Систем, які не дивлячись на всі труднощі нерівного бою, на кількісну перевагу ворога та часті підступні набіги різних піратів та найманців Чорного Сонця, не втратили бойовий дух, віру та відданість своїй державі та народу! Ваша звитяга заслуговує найвищих нагород та поваги!

Також не можу не відзначити бойову звитягу та міць групи Імперських воїнів, які як справжні Ситхи, не пропустили можливості прийняти участь у Галактичній війні та знищили багатьох небезпечних бандитів та злочинців.

Дякую і противнику, Чорному Сонцю, за те що прийняли участь у ГВ)

Дякую адміністраціії за проведене ГВ та з нетерпінням очікую вже нової Галактичної війни з нововведеннями та вдосконаленнями.

ЗІ адміністрації: Конфедерація перший клан який зареєструвався і боровся до останього.
ЗІ: ЗІ Дану: права я вам видав, але ви запізно, вибачайте)

upd: ще краще) продовжимо, якщо тільки великі воїни ЧС не злякалися ad.gif
Savant
Sly, я тебе покушать принес.

!
Попередження:
Флуд, 6 дней р\о
Sly
Сподіваюсь ця випадкова поява імперців на планетах нейтральних і випадкова будівля штабів, враховуючи що гравці були мертів, ніяк не вплинуть на те що вчора ГВ була закінчена. По існуючим пунктам.
--
Так сталося, що перед запуском GW2 відбулась сумна подія - досить жорстокий бан багатьох гравців. Це сильно вдарило по самолюбству деяких "старичків" порталу, що звикли себе вважати тут "героями саги". Не впевнений чи це головна причина, но на час запуску ГВ більшість кланів не захотіла реєструватись, поставили весь проект під великий знак питання. closedeyes.gif Мій клан у свою чергу практично зразу вирішив прийняти участь, звісно були розбіжності в думках, адже на початку адміністрація не виставила жодного призу. І все ж вирішили потратити свої кошти, щоб дати можливість новачкам прийняти участь, політати на корабликах і відчути ролевий дух порталу. _a1.gif
Багато часу було витрачено на організацію хоч приблизного плану гри. Минали години, дні і навіть тижні поки наші суперники намагались використовуючи не доробки гри тримати свої штаби. Фактично більшість часу, що провели в GW2 пішло на їх "захоплення". І тут на наприкінці місяця, початку підготовки до свят, вдалось усунути гравців, що постійно заходили в штаб (хто грав, то зрозуміє). Було захоплено усі планети інших кланів (конфедерації, що мужньо трималась до останнього намагаючись надати імперії флот, а та у свою чергу половину ГВ практично нічого не робила і дала можливість пусті кораблі знищити, за що їм низький поклін).
Зараз у нас склалась певна розбіжність в поглядах. Якщо імперія і люди , що покривать їх хочуть дальше грати, то створіть GW3. З новою темою про реєстрацію кланів. Зараз у цьому цирку приймати участь зовсім немає бажання, адже скоро свята і більшість звичайних гравців роз'їдуться по справах.
Тому пропоную вирішення цієї проблеми: якщо адміністрація не визнає виконання нами вимог завершення ГВ, то не тратьте наш і свій час. Чорне сонце готове визнати свою поразку і відмовитись від призу. Можете віддати тому, хто дійсно (скоро) повністю виконає всі вимоги. @Deymos
Infinity
Вы согласны на поражение?
Deymos
Тому пропоную вирішення цієї проблеми: якщо адміністрація не визнає виконання нами вимог завершення ГВ, то не тратьте наш і свій час. Чорне сонце готове визнати свою поразку і відмовитись від призу. Можете віддати тому, хто дійсно (скоро) повністю виконає всі вимоги. @Deymos

Infinite читай уважно.
Infinity
Вы не довольны тем, что у нас есть штабы, или тем, что вам придется еще играть? И причем тут администрация? _a1.gif

Я например не признавал поражение, поскольку еще шли бои на раксус-прайме. Не признал, потому-что у нас будут штабы и мы не проиграли, как я это заявлял многим из вас.

И я заранее попросил не спешить с вашей "победой" именно поэтому.

Или по-вашему, пусть идут бои, а вы так по быстрому снесли штаб и автоматически победили?) Я считаю это нелогичным.

upd. у нас даже корабли еще есть.
Deymos
Не бачу майбутнього у цьому беззмістовному обговоренні, но востаннє відпишусь.
Я например не признавал поражение, поскольку еще шли бои на раксус-прайме. Не признал, потому-что у нас будут штабы и мы не проиграли, как я это заявлял многим из вас.

Ти заказав послугу "любий гравець на любу планету"? Не чув про таке, хоча в минулій GW не мав змоги нормально пограти. Якщо судити згідно здорового глузду, то на захоплення одного лиш штабу конфедерації пішло тиждень і тратити більше двох тижнів лиш на те, щоб дати можливість відігратись не завершивши партію ...
Вы не довольны тем, что у нас есть штабы, или тем, что вам придется еще играть? И причем тут администрация?

Мабуть швидше тим, що доведеться на святах згадувати про появу ворожого клану з повітря і дефіцит охочих приймати участь в боях. А хто тоді організатор ГВ і слідкує за порядком? blink.gif
Или по-вашему, пусть идут бои, а вы так по быстрому снесли штаб и автоматически победили?) Я считаю это нелогичным.

Можливо було не замітно, но ми тиждень по кусочках зносили штаб. Знищивши який закрили можливість раптової появи, а флотом на орбіті завадили покинути планету.
upd. у нас даже корабли еще есть.

Впевнений, що вже навіть зірка смерті десь біля столиці клану стоїть, лиш в режимі маскування. biggrin.gif
Konstantin
Наша вторая столица - Mandalore, т.к. в состав Великой Империи входят мандалорианцы. И наши солдаты честно выждали свои 3 дня и просто возродились там. Посему не вижу смысла в этом конфликте. Закрывайте тему и не нойте.
Sly
Ваші відповіді все більш бредові.. Ми констатуємо факти, а нам якусь пургу гонять. І діло в тому що тема створена лише щоб констатувати перемогу яка відбулась, а не вислухувати факти-сміття все нове і нове.

Я міг би написати звичайно, що ЧС це володарі всієї галактики, до нашого складу входять чимало народностей і попрохати доступ всім нашим гравцям до кожної планети, але нащо..
Після подібного цирку все менше бажання приймати участь в таких речах.

І якщо адміністрація не визнає виконання нами вимог завершення ГВ, то нехай дійсно не витрачає наш і свій час. Чорне сонце готове визнати свою поразку і відмовитись від призу. Можете віддати тому, хто дійсно (скоро) повністю виконає всі вимоги.
Dan
Black Sun, вітаю з перемогою у війні _a1.gif
50000 CUAG

Медаль і приз для Командера буде вручено трохи пізніше )

-------------------
Те що деякі імперські повстанці зараз намагаються вести якийсь опір - не бачу в цьому нічого поганого, навпаки весело.

Так само як і після повалу Республіки, і перемоги Імперії в свій час, повстанці з Леєю Органою вели опір
Kenzon
Хотите сказать что вы абсолютно честно добились победы? blink.gif Да не смешите меня facepalm.gif .Если бы вы хотели нормально сыграть это гв, то во 1ых, вы зарегали бы все кланы, которые на самом деле участвовали в ГВ, а не только БС. Я прекрасно видел вашу тактику расселения "нейтралов" по планетам, и с их помощью строились ваши штабы.Во 2ых, вы не посылали бы 3их дофига задоначенных людей разбивать нам лица. Против бесконечных медпаков непопрешь(ну и не только медпаков).Испугались честного боя?Где же ваш пафос тогда был?Ну и в 3их, мы тут собирались играть гв не 3 дня ради приза, а вы ,я так понимаю, своих матерей за него в рабство отдадите. Обидно что никто из вас не умеет проигрывать, или хотя бы нормально сыграть.
Sly
  1. Парубок, щити і медпаки на ГВ не працюють, лиш зря в мене є щит назавжди. Якщо зараз мені зняли не більше 50 хп у сумі за 10 боїв, то щоб було з використанням щита..
  2. Ми за останні роки дуже багато досягли на порталі. Активно граємо об, постійно підвищуємо навики гри. І тим самим заробляємо вплив і повагу від інших гравців порталу. І чому ж гравцям не допомагати будувати нам штаб?) Ми ж не бризкаємось слюною, як дехто у цій темі..
  3. Невже ти думаєш що у Чорного Сонця настільки багато влади, що ми можемо лише по своєму бажанню зареєструвати усі існуючі клани на це гв?) Смішно closedeyes.gif .
  4. У нас лише один корабель був як ти кажеш *задоначений*, але ми у свою чергу вистояли проти десятку гравців з бонусами.. збили і понищили їх. Це ж лише одна з особливостей гри, дивно що ниєте, і заохочуєте це робити і нам. Але дулю з м*ясом ранкорна тобі.
  5. Ну зараз ми продовжуємо грати заради гри) Тут і побачимо, хто з якою ціллю приймає в гв участь. Не зря ж ми реєструвались, коли ще не було відомостей про приз.




Що там з призами для командирів?) Бо ГВ в принципі продовжується, і не хотілось би щоб люди втратили кораблі до вручення.
Dan
Найуспішніший корабель - Phoenix!
Sly отримує медаль Зоряного Командера, мої вітання і 10000 CUAG
Кораблю Phoenix ми вдосконалили двигун, і створили додаткову каюту з усіма зручностями _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.