Мій Помічник
Привіт, Гість ВхідРеєстрація
Нові ефекти для нових мечів., NEW_effect; NEW_effect_25; NEW_effect_50. |
6.12.2018, 17:33
Пост
|
|||
Вітаю.
Я зараз працюю над ефектами для майбутніх нових мечів UAG (XJ). В мене виникло таке питання..: У мечів є такі три ефекти влучання леза в тіло ворога (3 види кривавих іскор): (blood_sparks_25_mp.efx, blood_sparks_50_mp.efx, blood_sparks_mp.efx) Я знаю, що у властивостях меча можна створити окремий ефект для нього, але лише один, (наприклад, як у меча "bones"), завжди однаковий (один) ефект при будь-якому ударі. Мене цікавить, чи можна для окремих типів мечів, (наприклад, для електричних), встановити три види ефектів, наприклад electro.efx, electro_25.efx, electro_50.efx? Щоб був не один тип блискавки, а три різні, для різних пошкоджень тіла ворога. Відео: Ось тестовий варіант електричних ефектів, (тут я замінив стандартні ефекти blood_sparks_25_mp.efx, blood_sparks_50_mp.efx, blood_sparks_mp.efx на електричні). Чи можна у властивостях меча написати три шляхи до трьох типів ефектів влучання меча в тіло ворога, наприклад (electro.efx, electro_25.efx, electro_50.efx)?.. P.S. Також можете висловити свої думки щодо самого відео. (Ефектів блискавки, Rend2, покращення візуальної складової гри... ) Але бажано під спойлером. Цю повідомину відредагував Mech And Meat: 6.12.2018, 17:51 |
|||
|
|||
Текстова Версія | UAGALAXY © 2006 - 2020 | Поточний час: 9.11.2024, 18:55 |