Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Гітара
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
-Joey
Мені казали ,що можно на електро гітарі грати через комп"ютер.Но тільки я незнаю яку програму потрібно використовувати і як гітара підключаетса до комп"ютера.Якщо хтось знає ...може підскаже... blush2.gif
Big Phil
Ой, не то написав smile.gif Вже потім зрозумів blush2.gif
-Let0
Записывать я знаю что можно, еще можно играть через усилок и комп, надо два шнура, а вот как только через комп, я уже не помню, так как с появлением усилка, потребносить в игре через комп отпала. Ну я посотрю, если что, напишу
-Joey
Я знаю ...но какая прога штоби через комп іграть?
-Let0
Там походу и проги не надо...
-Joey
да не,вроде надо .Я помню чітал на форуме (непомню де ,забил sad.gif )і там чел напісал што через прогу ...вот і питаю може ктось знае...
-Let0
Ну как знаешь. Если что-то найду, то сообщу
-Jazzman
(Joey @ 30.5.2007, 11:47) *

Мені казали ,що можно на електро гітарі грати через комп"ютер.Но тільки я незнаю яку програму потрібно використовувати і як гітара підключаетса до комп"ютера.Якщо хтось знає ...може підскаже... blush2.gif

Guitar Rig 2 - THE BEST Esli nada napiwi v privat zaliy special for you..))
Makleus
Можна щось і по-простіше, типу GuitarFX Box - досить непагана комп*ютерна версія гітарного проца. А для Ріга треба щоб номальна звукова і проц були, бо з*являється затримка, буває до 0.5-1 сек. Але якщо в тебе з цим проблем немає, то прога дуже класна, багато гарних стандартних сеплів і т.д. можна звук зробити, який захочеш, тільки налаштувати треба.
П.С. Ще можна Сubase використовувати, але це вже прога для проф. запису, хоча в ній теж можна налаштовувати вихідний звук.
-Joey
Дякуюза допомогу. thumbup1.gif
-The Maks
Якщо є затримка звуку при грі через комп - можна одразу забивати на це діло.
-Sonic
Люди! Зачем человека обманываете? Нифига не надо. Покупаешь переходник с гитарного джЭка на компутерный. и все. вставляешь в микрофонный разьем и ждешь участкового.

ЗЫ не забудь в настройках вкльчить микрофон.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.