Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Яким я бачу Всесвіт Зоряних Війн у майбутньому
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Kreator
Я бачу Всесвіт Зоряних Війн у майбутньому таким:
Велику кількість новелл і коміксів екранізують - буде золотий вік кіно про Стар Ворс (для початку було-б непогано екранізувати про Уліка Кель Дрома та Екзара Куна). В той час, самі романи та новели занепадуть та відбудеться поступовий перехід від "більшого" до "меньшого", тобто, в книгах вже не будуть висвітлюватися глобальні події, - будуть висвітюватися історії їх участникі, або, незначні події. Ну, й звичайно-ж, піде бум, коли піде заповнення часу між коміксом "Спадщина" та історією з Вонгами.

А яким його бачите ви?
-CloneTrooper
Я вижу игры в которых играеш штурмовиком, джедайскую академию времен 2-3 эпизодов. Фильм про Кайла Катарна
-Razzor
Я наканезта вижу экранизацию серии о Разбойном Эскадроне,а конкретна о том моменте када Проныры брали Корускант...Ото билобы классно : yes.gif
-ДартСВИНЯ
Дрескодом на фирмах станет броня штурмовиков,трезубец официально заменят знаком Империи,президент будет произносить новогоднюю речь в костюме Вейдера...
Выйдет кучя книг,фильмов,игр по Наследию и вонгам(ХАЧЮ!!!)

Razzor +1,тоже мечтаю увидеть это на большом экране smile.gif
-Crusader
Я вижу новые саги про ЗВ, где был бы Кайл Картан, Джаден Кор,Малак, Реван и т.д.
-Kreator
До речі, як раз настала пора знімати екранізації романів вонгської та пост-вонгської епох - актори навіть тепер молодші, ніж їх персонажі (Скайуокеру 59 років на момент війни Конфедерації з Галактичним Альянсом)
-Meth
Force Unleashed... а потом может кто-то купит патент на сьёмку фильмов по КОТОРУ или еще чего.
-profy
В будущем я вижу каждого фаната ЗВ с настоящим световым мечем, люди наконец научатся управлять Силой, а Лукас клонирует себя в клонирующем цилиндре Спаарти biggrin.gif

З.Ы. Если серьезно, то хотелось бы увидеть полнометражный фильм о Реване и Катарне. А литература ЗВ будет процветать и дальше thumbup1.gif
-firexsis13
Хотелось бы чтобы тематика Котора продолжилась в виде фильмов и книг... Очень интересно посмотреть экранизации про древних ЗВ, ну и погамать естественно...
-nazim
фильм о расколе Ордена Джедаев, основании Старой Империи Ситхов.
-Mayskiy
Думаю снимут еще одну трилогию после 6 эпизода, И будет трилогия приквел, трилогия, и итрилогия сиквел smile.gif
-Kreator
Якщо і знімуть - то про Розбійну Ескадрилію, або про Трауна. Ууух, в нас тут росте таке покоління....В майбутньому будуть відділи Лукасартсу, Лукасфілму та Лукасбукс в більшості країн, щоб різні проекти фанів ставали офіційними (наприклад, конкурс фанфіків: кращий фанфік публікують та вважають за офіційну книжку)
Haydamaka
Як на мене, то перспектива розвитку зоряних війн лежить не в Новій республіці (хоч фільм, наприклад, про відтворену Люком Академію я подивився б із задоволенням), а в Старій. Цікаво було б дізнатися про події у Старій республіці, війни часів Марка Рагноса, Аюти Пол, Ревана...
Взагалі, як формувався Орден Джедаїв, як з"явилися перші ситхи.
-Dzirt Do'Urden
Я вижу кина про преключения Эвоков А_А! Маленькийе висьолые мишке унечтожают имперских штурмовеков, и памагают Капитану Соло и ево друзям уничьтожить Звезду Смерти к чьортовой матери! Все бы харашо, но! Но при втором или блин уже третем непомню воскрешении палпотина происходит сбой из-за волосины со спины эвока, принесенной с собос с Эндора одним из штурмовеков. Вот ситхи васкрешают Амператора, но...о ужос!11 Амператор чтото булькает из своего фармалина и мохнатая лапа хватаеться за бортик воскрешающего таза. И из таза встает палпатин. Такой тьомный и страшный! и такой эвок...

Эпатажна было б А_А
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.