Sgian Dhubn
10.5.2007, 11:37
Slicemenice
10.5.2007, 11:54
El Diablo
10.5.2007, 12:11
жду с нетерпением..
-Orion Kieffsky
10.5.2007, 14:02
странно имхо... не будет семьи Скайвокеров...
-CloneTrooper
10.5.2007, 15:07
Лет через 10-20 мы увидим творения Лукаса (если он тогда еще будет живой)!
-Riala Avery
10.5.2007, 18:43
Це хороша новина, хоча я вже дещо заплуталась в планах Лукаса - коли, що та про що випускати. Тож, поживемо, побачимо
0rion KieffskyТак, там від усієї сім'ї один Енакін, та ще й малий.
zaqqЗвідки такий оптимізм?
Новость отличная: и про новые фильмы, и про то, что там не будет СКайвокеров. Почему? Потому что для меня лично вся нынешняя сага является ну как бы эталоном, чем-то таким, целостность чего нарушать нельзя. Так что эти фильмы будут как бы и продолжением, но в то же время не нарушат той целостности, которую мы видим сейчас.
Та просто Лукас не упустил шанс заработать
Подождал пока все соскучатся за ЗВ и опа, а сниму как я еще фильмец или два, а может три
Я как и все скептики, сомневаюсь в достоверности этой информации, или просто ее не правильно подали. Вот когда про это запоют более серьезные ресурсы, вот тогда можно будет и обсуждать...
-Orion Kieffsky
11.5.2007, 11:36
Мне кажется, тот, кто беседовал с Лукасом, чего-то недопонял. Давно известно про игровой телесериал, Лукас пишет сценарий к первым частям.
Лукас говорил про короткие телефильмы длительностью не более, чем на час. Так что вполне может быть, что он и имел в виду первые серии сериала.
http://www.foxnews.com/story/0,2933,270874,00.htmlрадует одно. Звёздным Войнам БЫТЬ!
-ДартСВИНЯ
12.5.2007, 19:28
Я тоже так понял что это будет тот самый сериал из 2-3 серий,а не полнометражные фильмы,хотя я очень надеюсь что ошибаюсь и еще увижу очередной эпизод ЗВ
А про человека-паука он прав,темболее что фильм абсолютно не стыкуеца с настоящей историей паучка.Мне это расказал чувак полностью двинутый на нем и досконально знающий всю его историю
-Crusader
12.5.2007, 21:38
В любом случае новые ЗВ нам не помешают
На мою думку, без Скайвокерів це вже будуть не ті ЗВ, адже я прочитав немало книг ЗВ, і всюди там були присутні Скайвокери. Навіть не знаю, на основі чого Лукас збирається знімати нові епізоди і на що він розраховує...
(0rion Kieffsky @ 11.5.2007, 12:36)

Мне кажется, тот, кто беседовал с Лукасом, чего-то недопонял. Давно известно про игровой телесериал, Лукас пишет сценарий к первым частям.
Лукас говорил про короткие телефильмы длительностью не более, чем на час. Так что вполне может быть, что он и имел в виду первые серии сериала.
http://www.foxnews.com/story/0,2933,270874,00.htmlрадует одно. Звёздным Войнам БЫТЬ!
Это уже больше похоже на правду, чем съемки новых Эпизодов. В любом случае, нас ждет что-то весьма интересненькое

Даже, если это будет небольшой сериальчик.
-Crusader
19.5.2007, 10:26
(Marshal @ 19.5.2007, 2:08)

На мою думку, без Скайвокерів це вже будуть не ті ЗВ, адже я прочитав немало книг ЗВ, і всюди там були присутні Скайвокери. Навіть не знаю, на основі чого Лукас збирається знімати нові епізоди і на що він розраховує...
Угу. Лукас просто зарабатывает
-Riala Avery
19.5.2007, 11:06
MarshalНу, чому ж. Ось, наприклад, книга Стовера "Вразлива точка". Про Скайвокера іноді згадували, але він не з'являвся. В цілому вийшла чудова, завершена картина, яка чудово вписується до світу ЗВ.
Або книги про Розбійній ескадрон та Ескадрон Привидів, чи серія "Ученик Джедая"? Можна ще багато чого придумати
-Marshal
19.5.2007, 16:58
Я розумію, але це вже будуть фільми які сприймуться інкше ніж знятих 6 епізодів, чи якщо б ці епізоди продовжили і в них би далі описувалась доля Скайвокерів. Адже 6 знятих епізодів це був опис долі Енакіна Скайвокера, і у продовженні глядач чекатиме ЛОГІЧНОГО продовження 6-го епізоду, і коли він прийде до кінотеатру і побачить зовсім інший фільм, хай навіть зі світу ЗВ, на мою думку це призведе до певного розчарування...
-Riala Avery
19.5.2007, 19:20
MarshalНу це ж не для кінотеатрів та й з самі епізоди не повинно нагадувати. Маю на увазі, що це інший проект, хоча й по тому ж світу і того ж автора. Імхо, глядач повинен розрізняти ці фільми.
Взагалі то, це повинен був вийте опис життя сім'ї Скайвокерів, як я її і сприймаю: приквели - історія Енакіна, оригінальна - Люка, ну і Леї.
А взагалі, все ж і так робиться для фанів, а тим головне щоб про ЗВ
-Crusader
20.5.2007, 12:07
Даааа, а то надеялся увидеть и Люка и Лею и Соло. А про СпайдерМена я его даже не смотрел.
-Riala Avery
24.5.2007, 15:06
Фільму не буде Ось такі новини. Що скажете?
-Crusader
25.5.2007, 18:47
Жаль
-Supernoob
21.7.2007, 18:40
Интересно было бы посмотреть парочку новых фильмов, но видимо их уже никогда не будет =(
-Riala Avery
21.7.2007, 19:07
Епізодів може й не буде, але ж обіцяють серіал не гірший них

Не одне й те саме, але...
Та нууу... що таке серіал? Його так не подивишся, затамувавши подих.
-Riala Avery
24.7.2007, 12:35
ErfocЦе вже залежить від серіалу, хороший він чи ні. Якщо дійсно вийде таким, як обіцяють, то подих має затамувати
и чето я поти всегда согласен с Риалой 0_0...
Час-час і ще раз час...Цікаво тільки коли воно вийде )
-Kreator
25.7.2007, 11:36
Років-десь через 16
=( Шкода.. Але всеж є один італьянський повнометражний фільм по Зоряним Війнам, доречі досить добре знятий. Називается "dark resurrection"! Хотілось би подивитися!
не вижу к сожалению никакого смысла в создании новых полнометражек по зв, разве что котор экранизировать... просто основная сага уже завершена, а дедушка лукас врядли будет придумывать целую эпоху заново) хотя экранизация котора... это да-аа)) посмотрим еще на телесериалы, может путевое что выйдет.
-Kreator
26.7.2007, 16:07
Взагалі, я з тобою згоден. Багато чого заслуговує екранізації....
-Riala Avery
26.7.2007, 16:11
Багато краще не треба, принаймні швидко. Ми ще не знаємо, що буде з серіалом, яким він буде, а вже обіцяють 400 серій. І після ви ще хочете?
Roofless
26.7.2007, 17:26
Та усі серії йдуть по 30 хвилин кожна скоріше за все... Буде бразильске мило по ЗВ...
-Riala Avery
26.7.2007, 18:54
Гадаю довше, хвилин 40, може все таки годину.
Чула, що кожна серія матиме свій сюжет, зі своїми героями, тож гадаю мила не буде. Але мені і чогось на приклад "Стар Трека" не хочеться.
Тож я повірю Лукасу, і буду сподіватися, що це буде щось неймовірне, і краще ніж усе, що ми бачили раніше

Принаймні в галузі створення серіалів
а я бы с удовольствием посмотрел бы римейк 4-6 эпизодов... а то с новыми спецэффектами прикольно было бы... а то из 1-8 эпизодов именно 4-6 насыщенны экшеном
Надеюсь что это не слухи

, хотел бы посмотреть очень-очень
"а я бы с удовольствием посмотрел бы римейк 4-6 эпизодов... а то с новыми спецэффектами прикольно было бы... а то из 1-8 эпизодов именно 4-6 насыщенны экшеном smile.gif"
мне кажется что старые эпизоды лучше вообще не трогать - никто мне не заменит старых актеров. Конечно, новые спецэффекты это очень круто, звезда смерти наверное выглядела бы супер с новыми технологиями, но... не то. Звездные Войны это не спецэффекты.
-Kreator
26.7.2007, 23:17
Помиляєшся. Навпаки, якщо казати саме про фільми - то тут дуже велике значення матимуть спецефекти. Чудово було-б переробити деякі моменти фільму на новий лад, тобто, замінити старі спецефекти на нові....
Roofless
27.7.2007, 10:05
Ти маєш на увазі "додати спецефекти"? До твого відома такі речі як Стар Дестроєри знімалися вживу - картонні моделі рулз...
-Kreator
27.7.2007, 10:08
Я знаю, що в живу, навіть картинки з моделями бачив. Причому, саме звідси й пішов розподіл ІЗР на ІЗР-І та ІЗР-ІІ. Я кажу, переробити ту саму гонитву в астероїдному полі Хоту.....
Roofless
27.7.2007, 10:12
Нехай краще який-небудь свіжачок знімуть, замість того щоб розповідати стару історію на новий лад
-Riala Avery
27.7.2007, 16:24
Стару трилогія, дійсно, краще не чіпляти. Щоб там не говорили і як би добре не виглядали приквели з їх спецефектами, але ОТ в оригінальній версії усе одно краще. Так, було кілька доречних змін, але багато чого добавили зайвого. Імхо.
Dark GunnerПомиляєшся. Навпаки, якщо казати саме про фільми - то тут дуже велике значення матимуть спецефекти.
Але не меншого значення має й сюжет, історія, гра акторів. І ще, може, багато чого. Але ОТ вже стали класикою, вони вже мають багато прихильників. І нехай ті спецефекти вже застаріли, усе одно можна дивитися і захоплюватися ними.
-Kreator
27.7.2007, 16:29
(Riala Avery @ 27.7.2007, 17:24)

Стару трилогія, дійсно, краще не чіпляти. Щоб там не говорили і як би добре не виглядали приквели з їх спецефектами, але ОТ в оригінальній версії усе одно краще. Так, було кілька доречних змін, але багато чого добавили зайвого. Імхо.
Це все залежить від того, як кожен на це подивиться
Але не меншого значення має й сюжет, історія, гра акторів. І ще, може, багато чого. Але ОТ вже стали класикою, вони вже мають багато прихильників. І нехай ті спецефекти вже застаріли, усе одно можна дивитися і захоплюватися ними.
Це десь 40%, причому, ці 40% розбиті на частини під назвами "сюжет", "гра акторів" і т.п., а ось інші 60% - це спецефекти, саме тому, спецефекти - це те, що можна казати, дивлячись на Зоряні Війни.