Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Гвардия Сената (Senate Guard)
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Odor Mortis
!
Попередження:
Порушення авторських прав! Викладаючи чужі статті вказуй автора і сайт
-Kreator
Тю, а я думав, що тут Нова Республіка (точніше, Нова Нова Республіка smile.gif)
-Riala Avery
Odor Mortis

Спасибі за інформацію smile.gif

Dark Gunner

А що таке "Нова Нова Республіка"? huh.gif

2all: Була в НР гвардія на зразок Гвардія Сенату чи Імператорської?
-Kreator
2Ріала. Відповідаю: ця тема була створена у форумі "Республіка", якщо враховувати історію Нащої Галактики, то це вже 4-та Республіка (1 - Стара Республіка, 2 - Нова Республіка, 3 - Республіка НГ до Вайпу, 4 - Республіка НГ після Вайпу)
-Riala Avery
Dark Gunner

Дійсно, час щось змінювати smile.gif Особливо назви, бо в історію краще входити з нормальними назвами wink.gif
-Odor Mortis
mad.gif

Какие авторские права? О чем речь???
Dan
Ти сам написав статтю?
-Odor Mortis
(Dan Mor @ 1.5.2007, 14:17) *

Ти сам написав статтю?

Нет, владыка, мы с друзьми лазим по нету и разыскиваем инфу!! Некоторые статьи - работа меня и моего друга, говоря конкретно про эту: мне ее скинули по мылу по моей прозьбе! Предупреждаю сразу: там где взяли эту статью, она была поставлена на общее обозрение, без каких либо авторских и неавторских прав, там информация была доступна для все.... Возможно автора больше никто никогда не узнает (точнее переводчика, автора мы все хорошо знаем!))))))) mad.gif wallbash.gif
Gerontos
він все перекладає, нашо ти стер,треба було в мене спитати я б тобі зказав або у старфорса
Dan
Rubanok поскаржився. Він заявляє, що це його стаття
http://www.jcouncil.net/index.php?showtopic=8042
-Crusader
А может они написали независимо? +Я так хотел почитать sad.gif
Gerontos
(Odor Mortis @ 1.5.2007, 14:48) *

мне ее скинули по мылу по моей прозьбе! Предупреждаю сразу: там где взяли эту статью, она была поставлена на общее обозрение, без каких либо авторских и неавторских прав, там информация была доступна для все....

так мені скинь в ЛС сайт з якого брав той друг якщо незнаєш мучай друга свого, але щоб сайт я знав
якщо виявиться що то був зовсім інший ресурс а не з статті Rubanok
то нехай Rubanok вибачится і занесе деякі статті в нашу вікіпедію
і ще додам коли щось викладуєш змійнюй вставляй думки свої тобто використовуй джерела для створення своєї статті,нетреба так часто інфу кидати краще кинь одну але якісну і свою
ти портеш репутацію всього порталу такими клонами
-Rubanok
(Gerontos @ 1.5.2007, 19:05) *

якщо виявиться що то був зовсім інший ресурс а не з статті Rubanok
то нехай Rubanok вибачится і занесе деякі статті в нашу вікіпедію

Якщо шановному Odor Mortis так кортить викласти яку-небудь статтю з такого ресурсу як http://www.jcouncil.net, то йому ніхто не забороняє спитати. І навіть якщо він виклав статтю без відома та згадки автора перекладу, вказати її джерело це дрібниці. Ось стаття про Гвардію Сенату викладена на тому ресурсі http://www.jcouncil.net/index.php?showtopic=8042. На мою думку, викладати статті без зазначення хоча б джерела, що найменше неповага до праці інших людей. Також, я не можу сказати (та й не хочу), що подобається коли на україномовних ресурсах-енциклопедіях викладають неперекладений матеріал: як назвати, наприклад, статтю, назва якої "Зоряний Руйнівник", але текст якої викладено російською мовою? thumbdown.gif Можливо комусь таке моє ставлення може здатися дивним, але оскільки я громадянин України, то подібне викликає в мене сум та сором. Якби шановний Odor Mortis ПЕРЕКЛАВ би статтю з російскої на українську мову, то й питань би не було, а так... Вибачайте панове, але таке ставлення не може не принижувати репутацію Вашого порталу, тому, як людина в певній мірі зацікавлена, прошу звертати більше уваги на подібні випадки. Прислухатись або ні до моїх побажань справа Ваша. Хочу зазначити, що навіть переклади на http://www.jcouncil.net не є повністю клонами оригіналів Вукіпедії (перекладений матеріал в окремих випадках доповнюється і редагується, оскільки навіть у вільній енциклопедії присвяченій Зоряним Війнам може міститися незовсім вірна інформація, або її занадто мало для публікації повноцінної статті).
Dan
Rubanok, ти так гарно спілкуєшся українською мовою, а перекладаєш статті для росіян smile.gif Ти б не хотів би стати співтворцем нашого нового порталу?
Gerontos
(Rubanok @ 1.5.2007, 22:09) *

......

я з тобою на 100% згоден,кожен може скопіювати і вставити і зказати що то його праця
літом я буду все перекладати на українську мову зараз навіть немає часу пошукати помилки в тексті)
і верни мабуть ту статю а то на літо небуде що перекладати biggrin.gif
та й справді може до нас поселишся ми тут велика родина blush2.gif
-Rubanok
(Dan Mor @ 1.5.2007, 22:46) *

Rubanok, ти так гарно спілкуєшся українською мовою, а перекладаєш статті для росіян smile.gif Ти б не хотів би стати співтворцем нашого нового порталу?

На той час коли я почав там публікуватися, відповідний ресурс був чи не єдиним, котрий на мою думку мав перспективи розвитку. Відверто кажучи на Ваш портал я натрапив випадково blush2.gif В тому, що статті перекладаю виключно російською нічого дивного немає: я спілкуюся здебільшого саме російською мовою unsure.gif Слід також зазначити, що переклад деяких назв та термінів навіть на російську викликає певні труднощі і це за умов, коли вся література по Зоряних Вінах перекладається виключно російською і більшість таких термінав начебто адаптовано.
(Gerontos @ 1.5.2007, 23:12) *

я з тобою на 100% згоден,кожен може скопіювати і вставити і зказати що то його праця
літом я буду все перекладати на українську мову зараз навіть немає часу пошукати помилки в тексті)
і верни мабуть ту статю а то на літо небуде що перекладати biggrin.gif
та й справді може до нас поселишся ми тут велика родина blush2.gif

Хоча про „переселення” казати ще рано, можливо буду заходи до Вас „на чай” rolleyes.gif
-Odor Mortis
Шановний пане! Хочу наголошити на тому, що я навідь не знав з якого сайту ця інформація!!! Своему товаришеві я вже сказав декілка "гарних" слів... Що стосуєтся мене: прошу вибачення! Але, добродію, я знаю собі ціну і знаю краще за вас, що мені робити (це по 1) , по 2 : я нормально відношусь до російскої мови, у мене ніяких комплексів стосовно цього немає! На цьому поки-що все!

ПыСы: Я тоже гражданин Украины! Но то что кто-то гражданин Украины, это ничего не меняет, важно отношение к нации, к государству, а самое главное правильно ставить себя перед другими нациями!!!! ДА ПРИБУДЕТ С ВАМИ СИЛА! yes.gif
-Rubanok
(Odor Mortis @ 2.5.2007, 17:11) *

Але, добродію, я знаю собі ціну і знаю краще за вас, що мені робити (це по 1) , по 2 : я нормально відношусь до російскої мови, у мене ніяких комплексів стосовно цього немає! На цьому поки-що все!

ПыСы: Я тоже гражданин Украины! Но то что кто-то гражданин Украины, это ничего не меняет, важно отношение к нации, к государству, а самое главное правильно ставить себя перед другими нациями!!!! ДА ПРИБУДЕТ С ВАМИ СИЛА! yes.gif

whistling.gif
Ніхто не вказує Вам що і як робити або не робити. У мене також ніяких комплексів у мовних питаннях не виникало і мої висловлювання стосувалися в першу чергу ось цього дива http://wiki.jedi.com.ua , де частина інформації викладено російською, а частина українською.

Я предпочитаю правильно ставить себя не над другими нациями, а над другими отдельно выбраными людьми biggrin.gif
-Kreator
Щодо авторських прав (тема про авторські права зачинена - пишу тут): Ось-що, мої дорогенькі, по-перше, щодо авторських прав - згоден, - писати треба з дозволу автора, але, це також відноситься і до власних статей УАГ. Так-що, якщо хтось без мого дозволу буде публікувати мої статті...
-Odor Mortis
(Rubanok @ 2.5.2007, 18:41) *

whistling.gif
Ніхто не вказує Вам що і як робити або не робити. У мене також ніяких комплексів у мовних питаннях не виникало і мої висловлювання стосувалися в першу чергу ось цього дива http://wiki.jedi.com.ua , де частина інформації викладено російською, а частина українською.

Я предпочитаю правильно ставить себя не над другими нациями, а над другими отдельно выбраными людьми biggrin.gif

Молодец! ТОлько в следующий раз следи за своим языком! yes.gif
-Rubanok
(Odor Mortis @ 2.5.2007, 19:32) *

Молодец! ТОлько в следующий раз следи за своим языком! yes.gif

По-моему, я не говорил Вам ничего оскорбительного и никакой вины за собой не чувствую, так как ВСЕГДА слежу за своим языком tongue.gif Тем не менее, если что-то из сказанного мною показалось оскорблением... ну что поделаеш - это не мои проблемы. Всем не угодиш ninja.gif
Gerontos
хватить тут офтопити
Rubanok ти статю можеш відновити ?
-Rubanok
(Gerontos @ 2.5.2007, 23:02) *

Rubanok ти статю можеш відновити ?

Можливо у кінці наступного тижня або й раніше.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.