Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Uagalaxy is never dead
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Devoted
Ребята, давайте возродим актив, я уверен что есть не меньше ста игроков, которые хотели бы вернуться сюда, если начнется движ, то по старым контактам и связям можно вернуть олдфагов цепной реакцией.
Кто что думает?

@Dan Mor, можно было бы помочь восстановить серверы? Если тебя это вообще интересует, как мы бы могли помочь?
Можно было бы превратить xjedi из чисто украинской платформы в европейскую. Тут очень много молодняка которым по 16-18, кто регулярно играет в ДжА. Также, по причине полной дерьмовости последний игр по ЗВ люди интересуются более старыми играми.
Maximillian
поддерживаю thumbup1.gif
Orderion
Я бы побегал в свободное время, пока есть актив yes.gif
Rikimaru
Ідея норм, був би не проти що називається "підпивас" раз у декілька вечорів заходити і грати.

З невеликим онлайном можно взагалі домовитись заходити в онлайн в певні години і певні дні щоб когось зустріти онлайн)

+ щодо сервака, я думаю на ізі би захостив дуельний десь у себе на хостах. Питання тільки що хостить, або куди заплатить щоб сервак жив.
Flesh
Приблизно місяць тому з хлопцями з Warborn спілкувались на цю тему. Хотіли пограти разом, але ще не дійшли руки до цього. Я просив Дан Мора увімкнути декілька серверів і він їх увімкнув. Тому заходьте, перевіряйте та наслоджуйтесь happy.gif
Devoted
(Rikimaru @ 31.8.2024, 2:23) *

Ідея норм, був би не проти що називається "підпивас" раз у декілька вечорів заходити і грати.

З невеликим онлайном можно взагалі домовитись заходити в онлайн в певні години і певні дні щоб когось зустріти онлайн)

+ щодо сервака, я думаю на ізі би захостив дуельний десь у себе на хостах. Питання тільки що хостить, або куди заплатить щоб сервак жив.

Надо чтобы Дан на счёт этого ответил, я тоже всеми руками за полное восстановление.

Хлопчики, давайте тоді щодня, 18:00 буде час активу?
Rikimaru
(Devoted @ 31.8.2024, 16:00) *

Хлопчики, давайте тоді щодня, 18:00 буде час активу?

Та вже спина болить, довго за компом тяжко сидіти biggrin.gif
По можливості буду вриватись)

Тому заходьте, перевіряйте та наслоджуйтесь happy.gif

Вже лежать всі, треба на кожен вечір пінгувати?
Dan
Привіт) Я тільки побачив тему ) там щось непросто зараз з підтримкою серверів. Після запуску заспамлюються зразу якимось трафіком, навмисним досом чи ні - хз. Можливо ІР уже затаскані. Можливо якщо відкрити новий сервер на хостері який захищає від UDP DDOS атак - можливо буде краще, але неясно. Нажаль часу нема уже вкладатись і досліджувати цю тему)
Devoted
(Dan @ 6.9.2024, 14:34) *

Привіт) Я тільки побачив тему ) там щось непросто зараз з підтримкою серверів. Після запуску заспамлюються зразу якимось трафіком, навмисним досом чи ні - хз. Можливо ІР уже затаскані. Можливо якщо відкрити новий сервер на хостері який захищає від UDP DDOS атак - можливо буде краще, але неясно. Нажаль часу нема уже вкладатись і досліджувати цю тему)

Давай помогу перейти на IONOS. Я в Берлине поэтому без проблем отсюда это сделать, у них супер безопасность.
Если у тебя нету времени можем сделать комиссию из олдфагов кто согласен помочь.
Dan
Ти готовий підняти там сервер з ОС Windows Server для ігрових серверів і адмінити його?
Rikimaru
А в чому проблема просто віемку піднять де завгодно?) Як мінімум маю хороші стосунки з Ucloud & GigaCloud сейлзами - майже безкоштовно буде сервачок. Для Київських джедаїв взагалі кайф буде.
Ну, або десь в ажурі щоб всім +- було зручно з однаково хорошим пінгом.

Треба знати скільки ресурсів)

___

Ну або просто могу поасістить, якщо серваком треба регулярний догляд.
Dan
Зараз віемка і стоїть
Devoted
(Dan @ 15.9.2024, 0:37) *

Зараз віемка і стоїть

Так давай сделаем, тебе уже не один человек предлагает _a1.gif
У этой конторы можно и без VM поднять, смотри: https://www.ionos.de/server/windows-server-mieten
Если у Riki есть варик почти бесплатно, ещё лучше, ты просто нам объясни что делать конкретно.
Dan
Можеш підняти windows сервер, дати мені доступ, і я спробую запустити там сервери.. можливо мені треба буде щось перекомпілювати під нову систему ще..

А які саме ти сервери хочеш? Просто щоб підключити повноцінно до бази користувачів порталу - я тільки цього напевно не зможу так просто зробити, бо це доступ до паролів і емейлів всіх користувачів, і напевно неправильно буде так просто надавати до них доступ
Devoted
(Dan @ 23.9.2024, 20:01) *

Можеш підняти windows сервер, дати мені доступ, і я спробую запустити там сервери.. можливо мені треба буде щось перекомпілювати під нову систему ще..

А які саме ти сервери хочеш? Просто щоб підключити повноцінно до бази користувачів порталу - я тільки цього напевно не зможу так просто зробити, бо це доступ до паролів і емейлів всіх користувачів, і напевно неправильно буде так просто надавати до них доступ

Глянь пожалуйста сайт который я тебе скинул и скажи какой лучше всего тариф, там разные. Самый дешёвый потянет нагрузку?
Infinity
Привет!)
Тоже волнует этот вопрос, вы бы может, создали группу в ТГ по порталу? Так проще будет скооперироваться и поддерживать какой-то контакт, чтобы когда\если будут всё таки какие-то сервера, можно было оповещать более эффективно, чем форум на который я захожу раз в день уже неделю и картинка в целом не меняется и тема видимо затихла (решил поэтому вставить пять копеек)
Devoted
(Infinity @ 22.10.2024, 20:27) *

Привет!)
Тоже волнует этот вопрос, вы бы может, создали группу в ТГ по порталу? Так проще будет скооперироваться и поддерживать какой-то контакт, чтобы когда\если будут всё таки какие-то сервера, можно было оповещать более эффективно, чем форум на который я захожу раз в день уже неделю и картинка в целом не меняется и тема видимо затихла (решил поэтому вставить пять копеек)

Я жду ответа! Дан, ну что?
Dan
Привіт ) Зайшов в групу
Liberty
Запускайте хотя-бы ффа и дуельный и го играть )
Enya
(Dan @ 27.10.2024, 3:53) *

Привіт ) Зайшов в групу

Нас уже больше 100 человек там, ну думаю, что ты по лютому активу заметил)))
Shah
(Enya @ 12.4.2025, 17:24) *

Нас уже больше 100 человек там, ну думаю, что ты по лютому активу заметил)))

imba
Продожление уже тут
К сожалению прошую конфу снесли, минус заслон.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.