Для реєстрації в Новорічному Турнірі 2022 оформіть нове повідомлення за зразком:
Я, [b]ігрове ім'я[/b], хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - (single / dual / staff).
! |
| Попередження: Редагувати повідомлення заборонено |
i |
| Сповіщення: Реєстрація відкрита і триватиме до 18 грудня! |
Я, Rui, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single;
Tinllesion
8.12.2021, 22:33
Я, Tinllesion, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - dual;
Я, Dan, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Я, Spaun, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single;
Я, Aylor, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Lion Kenedy
9.12.2021, 16:52
Я, Lion Kenedy, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Я, Grayfox, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Я, Dammer, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Я, Allert, хочу принять участие в Новогоднем Турнире 2022. Со всеми правилами согласен и обязуюсь их выполнять. Меч выбираю - single .
Telnair
13.12.2021, 10:34
Я, Telnair, хочу взяти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Я, Hunter, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single.
Mike Say
13.12.2021, 20:18
Дарова )
А онлайн трансляция будет?
Char Metra
16.12.2021, 19:09
Я, Char Metra, хочу принять участие в Новогоднем Турнире 2022. Со всеми правилами ознакомлен и обязуюсь их выполнять. Выбираю меч - single.
Я, Koteyka, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - single
Я,
TOUR, хочу прийняти участь в Новорічному Турнірі 2022. З усіма правилами ознайомлений та зобов'язуюсь їх виконувати. Обираю меч - staff.
i |
| Сповіщення: Реєстрація завершена |