Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Реєстрація на турнір
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Winter Tournament 2019
TOUR
Щоб зареєструватись на турнір, вам потрібно:
- зробити внесок у розмірі 500 CUAG в Фонд №1
- написати в цій темі повідомину згідно шаблону

Шаблон реєстрації на турнір:

Я, Нікнейм, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single/dual/staff. [u]Посилання на квитанцію[/u]

Кінець реєстрації - 27 грудня.
TOUR
i
Сповіщення:
Реєстрацію розпочато!
Balt
Я, Balt, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - staff. 500 CUAG
F'M'N
Я, Medivh, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - dual. 500 CUAG
Allert
Я, Allert, хочу принять участие в турнире "Winter Tournament 2019", с правилами ознакомился и обязуюсь их выполнять. Обязываюсь находиться на турнирном сервере в соответствии с расписанием боев. Выбираю оружие - single. 500 CUAG
Rodni
Я, Rodni, хочу принять участие в турнире "Winter Tournament 2019", с правилами ознакомился и обязуюсь их выполнять. Обязываюсь находиться на турнирном сервере в соответствии с расписанием боев. Выбираю оружие - single 500 cuag
Scroll
Я, Scroll, хочу принять участие в турнире "Winter Tournament 2019", с правилами ознакомился и обязуюсь их выполнять. Обязываюсь находиться на турнирном сервере в соответствии с расписанием боев. Выбираю оружие - single 500 cuag
Chensky
Я, не нікнейм, але Prophet, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single.
500 CUAG
Zips
Я, Zips, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single.
500 CUAG
TOUR
Я, Maybe, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю -сингл.500 CUAG

За игрока (=
LTBR
Я, Dammer, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - staff. Посилання на квитанцію
Koteyka
Я, Koteyka, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single.
500 CUAG
Slod
Я, Slod, хочу принять участие в турнире "Winter Tournament 2019", с правилами ознакомился и обязуюсь их выполнять. Обязываюсь находиться на турнирном сервере в соответствии с расписанием боев. Выбираю оружие - single

500
TOUR
i
Сповіщення:
Реєстрація закінчується о 00-00 по Києву
Miracle
Я, Miracle, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single. Квитанция
Rodni
Я, Xmax, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single. Квитанция - https://xjedi.com/index.jsp?com=receipt&id=828349 © Xmax
Shardian
Я, Shardian, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single. 500 CUAG

Kepka
Я, kepka, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single
Квитанция - https://xjedi.com/index.jsp?com=receipt&id=828545
Khadgar
500 CUAG
Я, Khadgar, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single
Wergon
Я, Wergon, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю - single. 500 CUAG
Laks
Я, Laks, хочу прийняти участь в турнірі "Winter Tournament 2019", з правилами ознайомився і зобов'язуюсь їх виконувати. Зобов'язуюсь знаходитись на турнірному сервері відповідно до розкладу боїв. Обираю зброю – staff.
500 CUAG
TOUR
i
Сповіщення:
Регистрация окончена
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.