Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Цікава ваша думка
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Шановні гравці, хто ще заходить іноді сюди, і грав раніше дуже активно на нашому порталі, цікавить ваша думка. Я тут подумую чи не відновити роботу над проектом XJedi Online, і виникло питання, як би ви сприйняли б таку гру, якщо трохи відійти від теми Зоряних Війн, щоб простіше розвивати її в правовому полі.

Якщо припустимо зробити нову гру подібну до XJedi Academy, але звісно значно кращу по системі бою, типами ігор і фішок, але відійти від теми Зоряних Війн, хоча в той же час зберегти всю динаміку і геймплей Jedi Academy.. чи грали б ви в таку гру?

Тобто якщо припустити що буде нова гра, яка теж про фехтування на світлових мечах, але ці світлові мечі трохи по іншому виглядають і звучать, в той же час всі удари і фехтування схожі на Jedi Academy. Якщо там не буде ні одного персонажа з Зоряних Війн але буде купа інших прикольних персонажів. Якщо там не буде жодної планети із зоряних війн типу Татуїна, але будуть інші прикольні карти і місцевості. Якщо там не буде Сили, але натомість будуть аналогічні технологічні фішки можливо що випускають блискавку, відпихають ворогів і т ін..

Зате в цій грі буде розвинена система ОБшок, захоплень територій, розвиток персонажа і все буде на вищому і цікавішому рівні ніж в XJedi Academy, така собі унікальна ММО. Чи грали б ви в таку гру?
Chensky
Я проголосував за Гра без атмосфери Зоряних Війн уже не та гра, і продвинута система бою на світлових мечах її не врятують. Основне все таки - дух Зоряних Війн.
Але... завжди є АЛЕ.
Я, будучи у вимірі цифрового простору, розумію як воно, мати справу з ЗВ))) там бабки, що мб за пару років разом і не задонатимо))) Проте, будучи в хламіну, як зараз, був час і я роздумовував, вот іф гра як ЗВ, навіть сейбери схожі і все інше, як запропонував ДАН - візьме гору. Крч, братва, про що я. Я про те, що дісней зажрався і нам, як проекту, мало шо світить))) проекту саме SW! Але, якщо зробити щось схоже, як казав директор, то, блін, норм тєма)) Я підтримую Дана в цьому питанні. Хоча мій голос і за Дух ЗВ, бо через це я тут. АЛЕ, завжди є АЛЕ.
Gothmog
Любая игра - это, в первую очередь, игровая система и интересный геймплей.

Да, каждый, кто регался на портале, сделал это, в первую очередь, из-за вселенной Star Wars. Но без интересной игры сервера бы пустовали даже в лучшие времена портала. Есть Battlefront, есть Old Republic, но меня не прёт в них катать, например. А Джа пёрла.

Однако, лучших времён на этом портале уже не будет, а масштабно перезапустить xjedi, соответствуя трендам, вам не дадут. У правообладателей своих планов на франшизу хватает, как и своих гейм девелоперов.

Так шо я за новую игру, которая будет развиваться и набирать аудиторию, чем очередная попытка некромантить то, что есть. Тёплой ламповой атмосферы уже не будет, но она и сейчас осталась только в памяти.

Delvin
Я пропоную перейти від ДЖА до якоїсь іншої гри з тематикою ЗВ. Як вже перелічили, є Battlefront, є Old Republic в якої дуже обширна аудиторія та часті оновлення.
Я більше імпоную до переходу до Old Republic, так як там можна грати майже за кого вгодно.
Orderion
Честно говоря..я бы хотел видеть либо полностью углублённую версию ЗВ, с новыми фичами, способностями, динамикой, графикой и тд и тп..Либо видеть полностью изменённую версию игры с этой же механикой, без всяких отсылок к ЗВ. Может что бы были связи с историческими персонажами..или что-то такое ninja.gif ninja.gif Главное что бы игру не забрасывали, развивали и была активность со стороны играющих и разрабов handshake.gif
Dan
(Gothmog @ 12.5.2018, 11:39) *

Тёплой ламповой атмосферы уже не будет, но она и сейчас осталась только в памяти.

Я вважаю що таке завжди можна створити навіть в ММО, наприклад в форматі клану з закритим форумом, де ви зібрали однодумців _a1.gif

(Delvin @ 12.5.2018, 13:10) *

Я більше імпоную до переходу до Old Republic, так як там можна грати майже за кого вгодно.

Так ти можеш перейти, і зібрати людей тут і обговорювати вашу гру там ) Якщо треба підфорум - зробим. Це ж не наша гра.. що тут пропонувати, перейти можеш в будь-який момент )
Alice
Я довго думала, що буде краще… З одного боку нове - це добре, але дорого. А відновити старе Дісней недозволить.
Мені 1й варіант, з геймплеєм Jedi Academy, більш цікавий. Це сподівaння
+ відпаде франшизна бюрократія
+ більше свободи в розробці нового космічного сеттінга
- потягне багато ресурсів(
Цільова аудиторія? Мабуть цей проект буде цікавий тільки нам, а щоб залучити нових гравців, то просування в маси потребує в рази більше грощей ніж на розробку(
А реальність (імхо) залишити все як є, продовжити бути невеличким клубом шанувальників порталу
Dan
Дякую, Аліска, і всім іншим _a1.gif Я зробив висновок, що приблизно навпіл різних думок, і що 50% наших гравців були б раді такій грі _a1.gif
Nikooz
Имхо, было бы интересно сделать что-то такое _a1.gif
Delvin
2Dan: Я не проти, якщо можливо. Потрібно якось агітувати народ, а то мало хто навіть відвідує форум)
Nevan
1 вариант, лучше как то, чем засуха как сейчас.
Dan
Я буду думати потрохи в напрямку створення такої гри, але це дуже тривалий час. Якщо у когось є хороші художники-скетчери та концепт художники - які хочуть приєднатись на ентузіазмі чи за невелику плату - дайте знати, почнем рухатись. Я знаю все необхідне, щоб створити таку гру, бо займаюсь професійно геймдевелопментом уже дуже довго, у мене є багатий досвід створення різноманітних ігор, єдине що в немає поки - достатньо часу і ресурсів. Але якщо раптом знайдуться ентузіасти які готові допомагати - можемо рухатись в цьому напрямку швидше. _a1.gif

А стосовно засухи тут, якщо вам зараз скучно і хочете руху, щоб портал трохи ожив тим часом - це не дуже складно, потрібно як Leksa був взяв: щоб хтось взяв відповідальність і почав на порталі влаштовувати всякі події, чемпіонатики, битви і т ін, я підхоплю це розсилкою листів, невеликою рекламою і буде вам движ) Якщо в когось є бажання поадмінити портал - теж можете дати знати, невеликий онлайн створити не проблема.
Morgana
А что если мы вспомним сколько было сказано раньше и что в итоге реализовано. И снова видеть пустую болтовню уже как-то скучно. Даже если вы решитесь делать что-то подобное, то сколько времени уйдёт? Наверня-ка не мало, тем временем уже забудут этот форум (уже забыли) и про эту задумку. Были варианты чтобы избежать неактива, но извините, или я тупой дегенерат, или всем уже пофиг на всё это.
Dan
Та не тупий ) Просто хейтер ти по статусу ) Спробуй подивитись на речі з більшим оптимізмом і все буде ок a.gif
Balt
Я играл в джа не из-за атмосферы ЗВ и не из-за фехтования.
Мне нравился бешенный экшн на ФФА, когда там было 20 игроков. Его уникальный геймплей с миксом саберов, пушек и силы. Где настройки этой силы служат, по сути, древом талантов, потому что различные стили игры (размахивание сабером, спам с флечете, кемперство со снайпой и т.д.) требуют разных билдов.
Уникальное оружие, которое требует больше чем наведи и выстрели.
И в какой еще игре имеет смысл минировать потолок?
Правда мне всегда нехватало возможности цеплять детпаки на персонажей и отправлять их прославлять Аллаха _a2.gif

А игр по фехтованию сейчас полно, но в тех, что я играл, самая активная игра медленнее самой пасивной в джа.
Delvin
Стосовно створення аналогу ДЖа:

- Гарна ідея, але треба більш розгорнуто зробити концепцію гри - чи це буде онлі МП із можливістю в СП, чи просто МП.

- На якому движку плануєте робити гру? Так як зараз більшість ігор створюються на більш продвинутих движках по типу Фростбайт чи АнріалЕнджін4
Dan
Думаю лише МП, движок залежно від різних обставин, але більше дивився на Unity
Morgana
Я вот не понимаю, на сколько тебе важно наше мнение? То есть, если многие скажут, что это бред и т.п то ты ничего не будешь делать? Почему ты не можешь начать что-то делать? У тебя в голове уже есть нароботки от которых ты не отступишься. Пока что я вижу - "Я хочу создать новые ЗВ, но не ЗВ. То есть будут челики бегать также с мечами, только челики не связанные с ЗВ. Будут другие планеты\местности, не Татуин, а другое название"

И дело даже не в том, что я такой злой хейтер. А в том, что я не вижу никакого прогресса. Было какое-то видео, типа - "Мы создаём новую игру\геймплэй\движок" называйте это как хотите. И что получаем в итоге? Кто нибудь вообще помнит про этот проект? Он всё также развивается? Ну раз ты задумал что-то новое, поэтому вряд-ли.
Dan
Так я і говорю про те щоб відновити той проект, якщо ти не зрозумів. Ну там тільки почали, можна ще міняти напрям

Мені цікаво було, яка частина гравців грає тут не заради ЗВ
Neltharion
Тема не закрита, тому хочу трохи додати від себе.

Ідея зробити щось нове з можливістю дороблювати нові фічі - це круто і дуже привабливо для майбутнього порталу, я вважаю.

Але рішення, мені здається, має йти не від того, який всесвіт використовувати (свій чи ЗВ), а від того, що хочемо отримати на виході:
1) Якщо геймплейно хочемо стару добру JA з новими фічами - немає сенсу створювати новий всесвіт, можна підняти гайди і сирцевий код JA і створити новий мод без претензій на канон, і подавати це як комьюніті-мод, а не комерційну гру (тоді можна, думаю, обійти проблеми з авторськими правами і правами на використання франшизи);

2) Якщо планується щось масштабне, типу NonTarget MMO або гібрид MMO+MOBA, тоді є сенс створювати новий всесвіт і робити купу різних крутих фіч, які буде цікаво освоювати, повністю новий геймплей, де будуть вгадуватись лише найулюбленіші фічі JA/UAG.

Особисто мені подобається другий варіант, адже сервери JA у нас уже ніхто не зможе відібрати, а будь-який мод для неї принципово не може змінити суть гри.

Якщо будуть думки відновити роботу над чимось новим у вказаному в п.2 ключі, то я впевнений, що зможу осилити створення беку, лору і органічно зв'язати їх з запланованими фічами гри (бек і лор вкл. історію, культуру, народи/держави/раси, технології, дипломатичні та геополітичні аспекти, деталі навколишнього середовища і т.д.)
Flesh
Дан, а можешь пожалуйста вкратце расписать в чём будет суть игры и может ли она претендовать на место на киберспортивной арене СНГ (хотя-бы)
Dan
Читай перший пост, там написано вкратце суть ) А про кіберспорт я нічого не знаю, не займаюсь таким
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.