Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Citizen] Shoxie
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Ralf


Shoxie, Республіка запрошує тебе отримати громадянство.


У свою чергу можу сказати, що кандидат хороша людина, не один раз особисто спілкувався з ним (і у скайпі засідали) та грав на серверах. Вважаю, що такі люди потрібні Республіці і він зможе проявити себе тільки з найкращої сторони.
TOUR
Принимаю гражданство Республики. Спасибо.
Neaverra
ЗА
Гарна людина, саме він позвав мене на портал Юагу.
Xemul
Против. Так как только в Орден можно преглашать. В Республику прием по приглашениям не проводится. Только через заявку.

П.с.Так сказано в " Получении гражданства Республики"
Asitaka
(Xemul @ 20.2.2017, 23:54) *

Против. Так как только в Орден можно преглашать. В Республику прием по приглашениям не проводится. Только через заявку.

П.с.Так сказано в " Получении гражданства Республики"


Да ты что? https://xjedi.com/forum/index.php?s=&showto...ndpost&p=575721
Goodly
За!
Сильний гравець. Гадаю, що нам такі потрібні.
Xemul
Сори , был не прав, С PS4 сижу не увидел. я ЗА _a1.gif
Leksa
Однозначно ЗА, бывший джедай достоин возвращения.
Kepka
За
был с ним ни один раз в одном коллективе , хотел бы видеть его снова , но уже в нашем коллективе .
Khadgar
За, врятуємо хлопця з неактиву.
Destroy
За, your a good fighter and would like to see you fight alongside us!
Morgana
За
Saizyn
За
Asitaka

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Будь ласка, виправдай виказану тобі довіру і не ганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в голокроні "Подолання Нерозсудливості", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів. Якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з найстаріших кланів Порталу. Це єдиний клан котрий жодного разу не видалявся з ЮАГу. Відтак ми уже багато років справно платимо чималу абонплату аби й надалі підтримувати своє існування. Це дорого обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. В той самий час в нашому клані перебувають в середньому 40-60 гравців! Коли хоча б половина з них матиме фінансовий голокрон або вносиме до казни від 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпаде миттєво. Лише половина гравців. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на тему "Republic Fund". Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 7 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану. В "Центрі Зайнятості" ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це частина угоди. _a1.gif
  • Ми маємо власну конференцію в скайпі. Це "місце", де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним і мають змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з теми "Республіканська Конференція".



Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.