Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Citizen] Xemul
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Xemul
Я ознакомился с Конституцией Республики и обязуюсь руководствоваться ею во всех своих действиях.

Моя история частично описана ТУТ

Ботов уже со временем подзабыл.
Khadgar
Ти ж вже поступав багато разів до Республіки? Зараз, коли більшість гравців обирають не Республіку для своєї гри у клані, які в тебе причини? Цілком доречне питання.
Xemul
Причина по которой я много раз подавал и мне отказывали, моя неактивность при обсуждении (Работа). Сейчас же все изменилось, я работаю за компом и у меня есть время.
Почему Республика? - Да потому что Я Республиканец.
Asitaka
Я пожалуй сразу ЗА _a1.gif даже не смотря на то что когда-то этот парень проголосовал против меня в моей заявке : D
Delvin
Привет, Xemul.

Дам небольшие задания:
- Найти все что знаешь про Praetor (Elesar)
- Расскажи чем ты занимался в Республике
- И опиши свое отношение ко всем нынешним кланам

И еще парочку вопросов:
- После поступления, что ты планируешь дальше делать?
- И какие должности тебя импонируют, джедай или сенатор?
Ralf
Віддаю свій голос ЗА, звісно!
Saizyn
За
Nikooz
Надеюсь, прошлый грустный опыт не будет повторяться _a1.gif
За.
Xemul
- Найти все что знаешь про Praetor (Elesar)

1.Давным - давно встречал человека по имени Praetor на просторах НГ. Был членом великой Республиканской Армии, довольно успешно проводил боевые действия за что был в звании Сержанта. Еще не плохо владел веслом на лотке, когда мы участвовали в боевой мисии на озереthumbup1.gif . После Армии наши пути разошлись, больше не отслеживал его перемещение.
- Расскажи чем ты занимался в Республике

2.Довольно много описано в моей истории в Библиотеке, можно ознакомится там.
- И опиши свое отношение ко всем нынешним кланам

3.На данный период времени так как я "нейтрал", то так и отношусь - Нейтрально.
- После поступления, что ты планируешь дальше делать?

4.Для начала осмотрюсь,а потом скорей всего займусь политической жизнью в Республике.
- И какие должности тебя импонируют, джедай или сенатор?

5.Главнокомандующий Республиканской Армии мне импонирует)))
Delvin
Интересно, что-то мне лично Претор не рассказывал насчет миссии на лодке. Ладно.
А если не будет Армии Республики и останутся только джедаи, сенаторы и граждане? Что ты будешь делать?
Khadgar
За, не бачу сенсу щось питати
Leksa
Когда такие люди возвращаются на портал это уже хорошо, а если при этом в Республику - отлично. Почему он до сих пор нейтрал ? оО. ЗА Надёжный, весёлый, интересный, рассудительный, отзывчивый, ....список большой. Берите. _a1.gif Димон, с возвращением.
Goodly
Бачу, що всі знають киндидата, тому я За!
Xemul
-Leony
Скорей всего выберу сенат, или объединимся со старыми армейцами и сделаем Великую Армию Республики. _a1.gif
Taviscaron
Против)
Delvin
Мой вердикт будет таким, ЗА
Nikooz

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

  • Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Будь ласка, виправдай виказану тобі довіру і не ганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в голокроні \"Подолання Нерозсудливості\", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів. Якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з найстаріших кланів Порталу. Це єдиний клан котрий жодного разу не видалявся з ЮАГу. Відтак ми уже багато років справно платимо чималу абонплату аби й надалі підтримувати своє існування. Це дорого обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. В той самий час в нашому клані перебувають в середньому 40-60 гравців! Коли хоча б половина з них матиме фінансовий голокрон або вносиме до казни від 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпаде миттєво. Лише половина гравців. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на тему \"Republic Fund\". Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 7 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану. В \"Центрі Зайнятості\" ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це частина угоди. _a1.gif
  • Ми маємо власну конференцію в скайпі. Це \"місце\", де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним і мають змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з теми \"Республіканська Конференція\".



Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.