Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Citizen] Leksa
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Leksa
Я ознакомился с Конституцией Республики и обязуюсь руководствоваться ею во всех своих действиях.

Ролевая история.
На посадочной площадке возле Храма джедаев приземлился небольшой шатл, через несколько минут из него вышел граф Лекса и направился в сторону входа, он медленно шел и размышлял о будущем, как нередко делал раньше находясь в этих местах, в его спокойном взгляде сложно было уловить какие-то эмоции, но было ясно одно, от него веяло силой. Спустя несколько минут граф стоял на пороге зала совета, он слегка поднял руку и дверь подалась под давлением силы, очевидно в этот момент шло какое-то совещание, ибо собравшихся здесь было не мало, пройдя в глубь зала он остановился и умиротворенным взглядом окинул всех кто в нем находился:
- Привет, я вернулся. - после этой короткой фразы он вопросительно посмотрел на присутствующих, будучи готовым к любому ответу.


Короткая биография
Бывший республиканский сенатор, экс Главнокомандующий Армией Республики, лидер клана "Бессмертный Легион".

Боты : Coll Boss

При условии рассмотрения моей заявки прошу меня восстановить в Республике в статусе Jedi Knight, если считаете это не возможным скажите и закроем тему, ни на кого не обижусь. _a1.gif
Rui
Першим тишу, яка з'явилась в залі після входу чоловіка, перервав Муур.

- Вітаю тебе, - с легкою посмішкою сказав він, - минулий канцлер сенатор Республіки? Само-собою виходе питання: чому ти покинув цю посаду і пішов з Республіки?

Закінчив говорити, Сайті почав вичікувально дивитись на Лекса.
Violent
Без сомнений - За.
Leksa
Moour, я был в Республике и развивал ее и в хорошие для нее времена и не очень, но всегда действовал в направлении развития, когда я понял что процесс дальше не движется, пик достигнут, мы с единомышленниками отправились за пределы известной галактики в поисках аспекта силы и тремя бывшими республиканцами в их числе и я был основан новый орден известный в то время в Галактике как "Бессмертный легион"
Rui


За
Ralf
Спочатку Ральфу здалося, що на нього дивиться привид. Так довго Храм охоронявся всього дюжиною джедаїв, що всіляке могло статися в місці, де дуже міцний звязок з Силою.
Через мить він промовив:
- Вітаю, графе. Доцільнішим було б подавати запит тоді одразу в Орден, оскільки справа, власне, саме до джедаїв. Орден може відновлювати джедаїв в їх ранзі, який вони здобули при проходженні тренувань та випробовувань. Якщо чесно, я не сильно пам'ятаю момент Вашого перебування в рядах Ордену, але чудово пригадую сенаторське правління та те, як Ви провляли себе будучи Голокомандувачем Армії Республіки.

Враховуючи попередні заслуги та міцний зв'язок з Силою (ті кляті двері до біса тяжко підняти) Орден міг би відновити Вас у званні Jedi Knight за умови тривалого медитування та ознайомлення з Кодексом.

Не бачу сенсу сильно затягувати заявку, оскільки Храм поки любить тішити себе компанією двійки-трійки людей. А деякі рішення потребують першочергового розгляду. У зв'язку з цим Орден готовий відчиняти Вам двері не тільки з допомогою Сили а й самостійно. Welcome home.
Ralf


  • Будучи громадянином Республіки, ти пройшов нелегкий шлях, щоб стати джедаєм, але це лише початок. Відтепер, обраний тобою, шлях пов'язаний з Орденом Джедаїв. Надалі кожен твій крок буде впливати на орден, тому виправдай виказану тобі довіру та не забувай, що ти є лицем клану. Будучи джедаєм, на тебе накладаються додаткові обмеження. Рекомендую переглянути голокрон \\"Подолання Нерозсудливості\\", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів

  • Бібліотека Ордену Джедаїв являє собою сховище голокронів усіх джедаїв які колись були в ордені, крім того, бібліотека є навчальним полігоном для усіх джедаїв. Тепер і ти маєш обов'язок створити свій голокрон та насичувати його своєю історією, яка, можливо, для інших джедаїв буде цікавою та пізнавальною. Інструкції, щодо створення голокрону ти знайдеш у темі \"Шаблон создания Голокрона\". У кожному голокроні зберігається інформація про твій рівень розвитку як джедая(Очки Пізнання Сили). Магістри слідкують за розвитком своїх підопічних та уразі виконання поставленних завдань підвищують звання. Після реконструкції ордену, кожен бажаючий має можливість розвивати орден, для цього існують три зали, до одної з яких ти ввійдеш трохи згодом, як вибереш свій шлях. Для ознайомлення з роботою зал ви можете почитати теми: Зала Консулів, Зала Охоронців, Зала Вартових.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.