В цій версії гри не передбачалося умов закінчення війни на відміну від минулих версій. Але по факту вона звісно може бути оголошена закінченою, якщо активних гравців зовсім не стане, я як адміністратор цієї гри не заперечую що можна її закінчити і визнати перемогу того клану який домінує на даний момент. Але прошу не робити нікого гучних необгрунтованих заяв під час ведення бойових дій, в той час як кожен день ідуть атаки на будівлі і бої між кораблями - це зовсім не підходящий момент для закінчення війни. Тут кожну годину ідуть переломні моменти то на одну то на іншу сторону. Ще кілька днів тому - був спокійний момент без боїв - це була слушна нагода закінчити війну. Але зараз - робити заяви про закінчення, це просто злив і небажання давати відсіч.
Я не заперечую, якщо ви напишете свої думки тут також, навіть якщо незгодні зі мною.
Ну зокрема, Morris, бачу переглядаєш тему. З тобою приємно було грати весь цей час, але зараз - куди це годиться, де якась хоч примітивна ввічливість. Я запросив AiVer до гри. У нього бій сьогодні з тобою, і це не якийсь бот, а колишній адмін, який дійсно прийшов пограти і хоче зіграти сьогодні бій, учасник Олімпіади. А ти береш і зливаєшся перед боєм і заявляєш що виграв