Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Vlad-Seon - повернення аккаунту
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Допомога
Rui
Привіт, мене звати Максим. Я почав грати в XJedi зовсім недавно, цей ігровий портал мені порекомендував брат. Його звати Влад, сьогодні ми вирішили пограти разом, але він загубив логін і пароль від свого аккаунта. Електронну пошту теж не знає, його нікнейм: Vlad-Seon (Ось: https://xjedi.com/forum/index.php?act=Profile&MID=8952). Будь-ласка скажіть, можете ви повернути моєму братові доступ до цього аккаунта? Йому потрібен цей акк. Будь-ласка, допоможіть мені якщо це можливо. Завчасно дякую.
Dan
А які є докази що це його акаунт?
Rui
(Dan Mor @ 4.10.2020, 4:22) *

А які є докази що це його акаунт?

Докази? Їх дуже мало. Брат розповідав мені як подавав заявку в Республіку, це було в 2009. Другий доказ, дуже сумнівний, але доказ. Владислав розповідав про те, що Nikooz раніше грав зі скіном Jane Ors, в далекому 2009-ому році =D
Більше доказів немає, просто даю джедайське слово, можу поручитись своїм аккаунтом, що Vlad-Seon - це аккаунт моєго брата. Це все, сподіваюся на розуміння, так як данних про аккаунт більше немає, все було загубленно. Дякую за увагу.
Vlad-Step
Вітаю вас друзі!
Радий повернутися в ці новорічні свята на ЮАГ!
Якщо є така можливість хотів би повернути свій акаунт vlad-seon ad.gif
Aeldarian
Перепрошую!?

(а це мій акк під яким я тимчасово граю)
Dan
Ми без доказів нікому нічого не передаєм просто так! Бо так можна легко вкрасти чужі акаунти. Грайте з тими акаутнами які у вас є
Atton
Неделя без ответа, поэтому прикрываю. Найдутся доказательства - создавайте новую тему. _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.