Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Жеребкування
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Новорічний турнір 2016
Dan

Корзини жеребкування створено на основі коефіціентів що враховують силу і рівень гравців.
Sly
А разве победитель прошлогоднего турнира не должен автоматом быть на первом месте в первой корзине?
Dan
Я чомусь подумав що в минулому році не було турніру. Поміщу Necron-а в першу корзину.. )

Але не на перше місце, ні. Навички гравця в минулому році додають йому шансів, але зараз статистика сил інша.

Через пару годин я викладу схему жеребкування, а ввечері ми розподілим гравців по групам, приходьте на турнірний сервер кому цікаво! Процес як завжди повний рандом - бо рандом генератори самі гравці, а не якийсь там random.org чи комп.

---

Нагадую, для чого корзини, якщо хтось не в курсі _a1.gif
Це аналогічно принципу жеребкування чемпіонату Євро по футболу: створити групи такими, щоб в одній групі не опинилися одночасно всі сильні гравці, а в іншій одночасно всі слабкі, щоб не обрубати шанси сильного перемогти в турнірі, а слабкому не додати шари в проходженні до топу )

В групи будем набирати по одному гравцю з кожної корзини _a1.gif Лише в групу А потраплять два гравці з 3ї корзини _a1.gif

---------------------------------------

Це схема жеребкування!

А в цьому файлі вона без замальованих фрагментів.

Пароль від архіву буде викладено публічно після жеребкування. Файл служить доказом, що головний суддя не підтасовує результати _a1.gif Все жеребкування проходить лише на основі данних в цьому файлі та на тому що скажуть лолотрони, і все! Тому хто хоче перевірити, можуть скачати файл зараз, і розпаролити після жеребкування.

Після жеребкування також буде викладено цю картинку без замальовок. І з ініями що зв'яжуть цифри і визначать хто де стоїть.

Dan

Лолотрони видали такий результат!

Пароль до архіву xjedi.tournament.2016.yeah!!!

Скоро побачите результати в гарному вигляді!

Dan
Лолотрони, виручіть! Я трошки протупив з третьою корзиною. Назвіть ще хто-небудь будь-ласка будь-яке число від 0 до 8 !!! Я зараз поясню що з ним буде!

Speak ти в темі, давай ти! _a1.gif) А то тебе не вибрали )
VULVARINE
4 _a1.gif
Dan
Чудово _a1.gif в останньому ряду чисел я 9-1 я зміщу на 4 позиції вправо/вниз, і воно означатиме групу А з місцем відповідним лолотронному 1. Бо я в табличці не передбачив це нормально..

Останній ряд буде 1-3 3-1 2-2 5-3 9-1 7-3 6-2 4-3 8-2
Dan

Таблиці вибирального туру оновлено!
Якщо вибрані лолотронами гравці стають в табличку по місцях де хтось уже зайняв це місце, ті люди по кругу в групі зсовуються вниз, а останній зсунутий за межу стає на перше місце.

Схему основного туру оновлено!

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.