Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Розіграш квитків в IMAX (Київ) на 30 грудня
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Новорічний турнір 2016
Dan

Кожен зареєстрований учасник що зацікавлений в отриманні 2х квитків на Зоряні Війни 7 в IMAX (PlanetaKino) на 30 грудня о 21:40 в Києві, може додатково відписатися в цій темі, що він бере участь у розіграші квитків.

Ті гравці що покажуть найкращі результати на турнірі серед зареєстрованих в цій темі, отримають квитки і зможуть насолодитися переглядом Зоряних Війн перед новорічними святами! _a1.gif

Навіть якщо ви уже подивитесь фільм під час прем'єри, я думаю до 30 грудня може виникнути бажання передивитись ще раз, або подарувати квиток друзям, що не встигли купити через ажіотаж _a1.gif

i
Сповіщення:
Правила теми

Щоб зареєструватись у розіграші квитків, відпишіться в цій темі.

Тільки зареєстровані учасники турніру мають право відписуватись, і відписуватись можна лише до 8ого грудня!

Gertan
Я желаю принять участие в розыгрыше билетов.
LTBR
Желаю принять участие

пысы: невнимательно прочитал. тогда на днях зарегистрируюсь. простите
Dessel
Участвую в розыгрыше.
Scroll
Хотелось бы попробовать.

P.S - Случайно пропустил пункт про то, что нужно обязательно быть зарегистрированным участником турнира. В ближайшие пару дней это исправлю, приношу извинения.
YaYebiwe
Желаю принять участие.
Birdy Once
Желаю принять участие.

!
Попередження:
Порушення правил теми. 1 день р/о
F'M'N
whistling.gif Желаю принять участие.
Necron
Хочу принять участие.
Sly

Хочу принять участие.
Scream
Хочу принять участие.
Jexer
Окей бос, я в деле.
Lorenzo
Хочу принять участие.
Jellfresh
Участвую в розыгрыше.
Casper
Хочу принять участие.
Lotr
Хочу взяти участь у розіграші квитків.
Birdy Once
Хочу взяти участь у розіграші квитків.
Dan
Усім хто відписався в цій темі - троє з вас отримають по два квитки на Зоряні Війни 30 грудня 21:40, хто отримає найбільше досягнення на турнірі. Правда не 7й ряд як на малюнку, а 6й ряд _a1.gif Вибачте, за цю неточність, я сподіваюсь це не страшно! _a1.gif Все одно всі місця в центрі )
Sly
А каким образом определяются эти "лучшие достижения". А то если все участники выйдут из группы на турнире, но дальше не пройдут в плей-офф, т.е. буду одинаково успешны. То каким образом понять, кто лучше? По количеству набранных очков в группе?
Dan
Будем дивитись по ситуації, ти просто роби максимум )
Sly
В итоге есть три человека, которые отписались в данной теме и зашли в турнирной сетке дальше остальных ребят)
Dan
Справді!

Sly, Shox, Mazahaka - ви пройшли далі всіх, дійшли до чверть фіналу!

Ви всі троє отримуєте кожен по парі квитків на Зоряні Війни 7 !

Квитки надіслано вам на email вашого акаунта - ваше діло перевірити і надрукувати, і сказати чи отримали. А потім поділитись враженнями від фільму в цій темі, тільки без спойлерів! _a1.gif)
Dan
Ну що там, чому в рот води набрали? )
Dessel
Билеты получил) Спасибо.
YaYebiwe
Получил, спасибо.
Sly
Уже распечатанные ждут своего часа _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.