Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Новини турніру
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Новорічний турнір 2016
Dan
Турнір буде, хоча не такий масштабний як зазвичай _a1.gif
Оскільки мало ресурсів, щоб його провести якісно.

І ми з запізненням починаємо все організовувати, але все получиться, і отримаєм ще багато фану _a1.gif

Скоро з'являться правила і розклад, проте ось основна інформаця:

Поєдинки 1 x 1

Призи на турнір будуть такі:

1 місце
• 100 000 CUAG
• Меч Hero Saber на три місяці

2 місце
• 50 000 CUAG

3 місце
• 20 000 CUAG

Можете тут задати питання, які вас цікавлять, але відповім лише на адекватні і важливі. На всякий дріб'язок відповідати не буду )
VULVARINE
Прошу прощения за столь наглую просьбу, есть пара вопросов:
1. На каком сервере будет проходить НГ? Укр или Немецкий? (На Украинском почему-то под вечер до 200 скачет)
2. Если я буду участвовать, можно ли на немного раньше матч забивать? Например 20.00, проблема в том что у меня с вами 4 часа разница, и выходит что я сонный сижу, и вообще уже не соображаю, да и + рано вставать, а на НГ уж впервые за 6 лет хотелось бы поучаствовать =)
3. Есть ли возможность сделать НГ сервер в Мск например?=) Думаю это никому не навредит, космического пинга ни у кого не будет. Просто хотелось бы поиграть "чисто", без сильных задержек.

Если нет такой возможности - то уж ладно.

P.S. Пинг 120 +
Dan
1. На французком. Пинг плохой к итальянскому. А немецького у нас уже 2 года как нету)
2. К сожалению нельзя. Ну там всего лишь несколько дней тебе надо будет. К тому же ты сможешь договориться о переносе боев на другой день, и еще сократить количество безсонных ночей )
3. Это дорого, с тебя около 300$, и тогда устроим твои бои в Москве )
Dessel
Возможен ли перенос турнирного сервера на украинский датацентр? После недавних изменений иностранных серверов игра стала отвратительной, нет желания играть с такими лагами на турнире.
Dan
ти ж навпаки писав що краща стала.

Ні, неможливо. У багатьох до українських серверів жахливий пінг. Підключись до нормального провайдера, у якого хороший зв'язок з Європою. У київського localNet наприклад - 29-30 ms до нашого сервера
Dan
Нажаль у нас нейтральних суддів небагато, тому ми винушені порушити принцип що суддя не може брати участь у турнірі і дозволяєм суддям турніру реєструватись!

Обіцяємо бути чесними і об'єктивними, і розглядати всі суперечливі моменти якщо що
Dan
Osemenitel нажаль покидає турнір, оскільки він втратив LIVE статус.

Усі зіграні з ним матчі анулюються.
Dan
Shroud покидає турнір, оскільки неодноразово пропустив свої поєдинки.

Усі зіграні з ним матчі анулюються, якщо такі були.
Dan
Бій

X3 Mazahaka vs X4 Sanguis

перенесено на завтра

Півфінал перенесено на суботу.

Бій за третє місце на неділю.
Dan
Бій

X3 Mazahaka vs X4 Sanguis

знову перенесено на завтра

Півфінал перенесено на неділю.

Бій за третє місце на понеділок.

Фінал на вівторок, 30 грудня _a1.gif
Dan
Бій півфіналу X6 Speak vs X8 Taviscaron
переносимо на завтра, 21:00

Бій за 3є місце на
29 грудня, вівторок, 21:00
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.