Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Revan - вкрали акаунт і забанили
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Допомога
Amity
Тиц
карочі, мій акаунт Revan
дуже давно не заходив на ЮАГ, а тут мені кажуть, що якийсь девотид з мого акаунта пише, якусь штуку, в результаті чого акаунту дають бан
скоріше за все акаунт зламали, особисто я ніякого девотида незнаю, нічого такого не писав, і нікому дані від аккаунту не давав
шкода акаунт, стільки років йому, та і не хочеться, щоб поганого про мене подумали, адже нічого не зробив
Kaine
Актуально?
Dan
Слухай, у нас колись давно при взломі порталу були вкрали базу, але після того ми скинули всім всі паролі. Можливо ти відновив пароль і поставив знову той самий? Інакше я не розумію як тебе зламати могли.

І якщо ти Revan, ще доведи це: переведи 1 куаг в фонд №1 від імені Revan
Rock
Это я сообщил Сереге (Revan'у) что его аккаунт был украден.
Я написал ему в вк, и спросил - знает ли он Devoted'а? Не передавал ил от него текст, слова. И не давал ли ему аккаунт?
Он сказал что не знает кто это, не давал аккаунт, да и сам не заходил на форум долгое время (около года).

Я потдверждаю что Revan и автор темы - один и тот же человек.

Собственно говоря, фотография автора стоит в профиле у Revan.
Дан, ты его знаешь, он с нами играет в футбол.

Сам автор позже отпишется
Amity
1 CUAG

я незнаю, як саме зламали мій акаунт, пароль трохи інший був, але різниця в один символ
Dan
ну зміни пароль на нормальний і розбаним

і на пошті зміни пароль
Amity
окай, поміняю, а як це зробити, якщо я не можу зайти на акаунт той?
Pro
Якщо є доступ до пошти - юзай відновлення паролю через xjedi.com,там новий і введеш)
Amity
пароль на Ревані змінив
imba
Разбанил , для безопасности твоего аккаунта , советую сменить пароль так же на почте , проверить секретные вопросы , или привязать телефон , что бы в будущем такого не случилось _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.