Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Комп'ютер.
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Birdy Once
Привіт, друзі. Хочу запитатися вашої поради, чи нормальна ось така зборка ПК, що варто додати, або замінити. Зборку збирав не я, а знайомий сім'ї, хто може сказати на рахунок відео карти?Чи буде тягнути такий пк: ГТА 5, Доту, Кс:гоу?
Shardian
Номральна комплектація. Тільки рекомендую амдшний процесор замінити на І5
А відеокарту для доти і ксго можна взагалі не брати.
Starboy
На скриншоте нет видеокарты.
Корпус - взять дешевле. Куллер - дешевле. Привод - выбросить. Заменить амд на i5+
Birdy Once
Корпус - взяв дешевший, куллер - взяв дешевший. Процесор і5 не вихолить взяти, бюджет не дає. А на рахунок відюхи я не знаю, не може такого бути, щоб її не було, можливо вона встроєна?
Stark
Підтримую слова Старбоя про корпус і DVD.
Про проц
Ось, наприклад, порівняння твого проца з найдешевшим представником сімейства Інтел і5: клац.
АМД реально виграє тільки при оверклокінгу (розгон процесора), але треба врахувати, що в Інтела трьохступеневий захист від перегріву, а от АМД, наскільки я знаю, таким похвалитись не може. А при оверклокінгу температура проца може легко підскочити на 100-150% від звичайної. Так що вибирай.
Відеокарта у тебе інтегрована в проц, так що доту, може, потягне на мінімалках, а от про ГТА не може бути й мови, тим більше про 5. Треба купляти окремо відюху.
Зверни увагу, що якщо ти таки вирішиш брати інший проц, то не будь-який проц ставиться на будь-яку відюху, тобі треба знайти таку пару, щоб був однаковий socket.

UPD Почитав я про твій проц... Виходить, що інтегрована відюха твоя потужніша, ніж моя дискретна ak.gif ak.gif
Так що Доту на максималках має потягнути, стосовно ГТА не впевнений
Shardian
Я й мав на увазі інтегровану відеокарту, лол.
Birdy Once
Старк, скільки в мене мб відюха? Мені хоча б на мінімалках ГТА йшла. Вже замовив все що на картинці, тільки взяв корпус за 400 грн LogicPower, куллер з боксу буду ставити.
Stark
1 гіг у тебе відюха.
Ось огляд твого проца, там є і про відео, почитай. Більше я тобі нічого сказати не можу, бо на запитання типу "чи піде гра ХХ на відюхі YY" точну відповідь можна дати, лише поюзавши цю саму відюху)

P.S. Якщо вже будеш брати АМД, докупи кулери. Хоча б мінімальні, але комп повинен бути добре охолодженим.
Birdy Once
Всім велике спасибі. Комп вже є. Доту тягне. Характеристики такі як на фотці в 1-ому пості. Тему можна закривати.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.