Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ваші малюнки #2
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Творчість та література
Shardian
У цій темі, кожен може представити свої малюнки, щоб не створювати для цього окремих тем
Mka
Буду первым. Ручка, краски.

Darth Tyranus
Черная гелевая ручка + синий маркер + немного скуки на работе = стилизованное изображение Сарена.

Enya

Вот то, что у меня дома висит.
PS: Открыли бы тему фотографий. Общих и наших лиц. Второе даже не нашел, хотя вроде было.

i
Сповіщення:

Тема фотографий открыта.
Mka

С подругой на пару рисовали бэтса, но потом пока я отощел, она передумала и нарисовала меня в костюме бэтса (:
Darth Tyranus

Mandico
Gothmog
Как-то так_a1.gif

Gordus
Прошлым летом сделал фотушку одной из своих дипломных работ.
Ковер на фоне по всем параметрам отвечает стандартам старшего поколения =)

Velasquez
Рисовал Mandico .

!
Попередження:
Порушення правила розділу 9, 6 днів Р/О
Mandico
Нашел пару стареньких работ
Mech And Meat
Я спробував перемалювати текстури Jedi Academy для Rend2. (Normal map, parallax, metalness...)

Ще скріншоти з можливостями Rend2, і тут навіть не всі можливості, (в мене чомусь не працює cubemapping, але у всіх окрім мене він працює). _a1.gif blink.gif _a2.gif

Можна автоматично згенерувати normalmap. Далеко не ідеально, але якщо текстури не мають своїx мап нормалей, то можна задіяти (r_gennormalmap 1) Зверніть увагу на складки одягу:

Сонечко і динамічні тіні:

А ось і cubemapping, який, на жаль, не працює лише в мене:
Mech And Meat
Концепт арт. (Не фінальний варіант, лише швидкий скетч.) Зроблю таку модель для Jedi Academy, для XJedi.

А це не стосується концепт артів, Це я просто намагався намалювати більш-менш реалістичний сигнальний вогонь без референсів. _a1.gif

Mandico
Mech And Meat
Шолом броні найманця для XJedi... a.gif (В процесі.)

Mandico
Mandico
Mech And Meat
Вітаю.

Я був відсутній довгий час, зараз я збираюся повернутися до модельок для Jedi Academy. Моделі будуть орієнтовані на звичайний ванільний рендер Академії і на REND2. Ось майже закінчена високополігональна модель костюма найманця. Якщо це комусь буде цікаво, (нові моделі для XJ), тоді я продовжу створювати нові моделі.

Зверху старіша, знизу новіша.

Mech And Meat
Не знаю чи можна це віднести до "малюнків". _a1.gif Мої нові ефекти - криваві іскри для Jedi Academy.
Детальніше про мої нові ефекти можете дізнатися в цій темі - << https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=73732 >>. Можливо, ви там зможете щось мені підказати, (я маю кілька питань щодо ефектів).
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.