Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Limster
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Limster
limster народився на Корусанти , вчився пізнавати силу у магістра джедая . Вступав на темний бік сили .А саме до клану Galactic Empire . Але через деякі причини покинув його , бо знав, що темна сторона до добра не доведе , і тіеї "могутньої" сили не було . Потім ,я хотів знайти собі вчителя, бо того з ким раніше був вже не повернути . Але після доволі довгого пошуку я так і не знайшов . Хочу вступити до клану Order Of Anfor , бо я хоч щоб знали з ким мають діло , а також можливо знайти наставника чи вчителя , а потім можливо й учня .

Реальне ім'я :
*Михайло
*13 років
*8 клас

Альтернативний акаунт
*Merri* , але я їм не користуюсь.

Перебував в клині
1)Galactic Empire .
не вступив тому що мене не прийняли зі словами "Отказано )) "
25.06.2015 :ця сумма цифр складае : 66
З повагою Limster unsure.gif

(Limster @ 28.3.2020, 22:52) *

limster народився на Корусанти , вчився пізнавати силу у магістра джедая . Вступав на темний бік сили .А саме до клану Galactic Empire . Але через деякі причини покинув його , бо знав, що темна сторона до добра не доведе , і тіеї "могутньої" сили не було . Потім ,я хотів знайти собі вчителя, бо того з ким раніше був вже не повернути . Але після доволі довгого пошуку я так і не знайшов . Хочу вступити до клану Order Of Anfor , бо я хоч щоб знали з ким мають діло , а також можливо знайти наставника чи вчителя , а потім можливо й учня .
Реальне ім'я :
*Михайло
*13 років
*8 клас

Альтернативний акаунт
*Merri* , але я їм не користуюсь.

Перебував в клані
1)Galactic Empire .
не вступив тому що мене не прийняли зі словами "Отказано )) "
25.06.2015 :ця сумма цифр складае : 66
З повагою Limster unsure.gif

i
Сповіщення:
Що це за цитата власного повідомлення?подивись на заявки інших кандидатів і зроби що б хоча б трошки було схоже на нормальну заявку
TOUR
А я еще думал, что штука с суммой цифр в дате уже не нужна. Я так никогда не ошибался.

Против. Ты не можешь даже выполнить элементарного. Посмотри остальные заявки, сравни их со своей, может так дойдет.
wOrst
Исправь ошибки, кандидат! Это не эра безграмотных чиновников... Твоя history нечитабельная facepalm.gif
Judasik
i
Сповіщення:
Сума цифр не вірна, оформлено з помилками, рольова ні в які ворота...глянь будь-ласка заявки інших кандидатів.

i
Сповіщення:
А поки, закриваю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.