Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Вийшов трейлер нового SW Battlefront
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
Deymos
[ytold=QaH2ekXLPdE]
Star Wars Battlefront: Премьерный трейлер
[/ytold]
Weaver
Это только на PS 4 он? Крутой графон.

на PC бы поиграл.
Darth Tyranus
Поступит в продажу 17 ноября для PlayStation 4, ПК и Xbox One.
И предзаказ доступен. 100% покупать.

Источник: тут
Nevan
С моей щеки потекла скупая слеза когда я увидел концовку с PS4.
Видимо нам, нищебродам без консолей, не дано покатать на этом графоне :с
Deymos
Головне щоб зробили оптимізацію для слабших систем, а то не буде з ким пограти ... Враховуючи курс $ мало хто собі дозволить ПК за 1,5-2к умовних одиниць.
P.S: можна буде кланами організовувати бої у цій грі.
P.S.s: 1:29-1:30 Вейдер змусив камінь збільшитись megalol.gif
Lotr
Вчора на Е3 показали геймплей з ПС4 на Хоті, а сьогодні ще одне виклали з Татуїну. Виглядає чудово. Років 5 не звертав уваги на нові ігри, але Батлфронт однозначно спробую.

[ytold=jXU5k4U8x20]

[/ytold]

[ytold=QlErxrZcuZw]

[/ytold]
Spicer
Сегодня утром смотрел, осталось хорошее впечатление от видео.
imba
Такое чувство что геймплейный ролик был специально отрендерен под Е3 , а в итоге графика в игре будет хуже , очень часто бывает так , надеюсь тут такого не будет)
Lotr
imba
Чому? Бателфілди виглядають дуже солідно на відповідних налаштуваннях на ПК як і на показаних раніше геймплеях. Не схоже, щоб Бателфронт чимось в цьому плані відрізнявся.
DICE такими дурницями здається не страждають.

апд:
Хоча тепер глянув знову і трохи хочеться розкритикувати ХУД. Він відволікає, чи не так? Здорові іконки, хп техніки, постійні написи. Було б чудово, якби хоч щось з цього можна було вимкнути в налаштуваннях.
Mka
Вчера дождался E3, посмотрел и на БФ на ТОР ролики.Выглядит очень круто и эффектно. Сегодня выложили геймплей на ПК,то графика как мне показалось хуже чем на консоли, но это обычное дело.
Но штурмовики так и не научилиcm попадать даже в упор в цельbiggrin.gif

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.