Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Куаги
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Замовлення послуг
Zaza
Хай) Кинув вчора 5 грн і сьогодні 10 грн, щоб відкупитися від ганебного списку, а прийшли тільки бонуси як і перший так і другий раз. Як вирішити проблему?
Dan
Куди ти кинув гривні, і що за бонуси тобі прийшли?
Zaza
(Dan Mor @ 19.4.2015, 3:41) *

Куди ти кинув гривні, і що за бонуси тобі прийшли?

Кидав через СМС. Наприклад останній раз коли кидав 10 грн. В полі написав 4000 куаг, мені вибило що 10 грн, хотів оплатити через банк, але чомусь не змогло зняти з карточки, я натиснув через SMS, і в полі вибрав 10 грн. Ось нижче.

http://i067.radikal.ru/1504/86/fc788046239e.jpg

а прийшли тільки ці бонуси, а саме бабло ні.

http://s010.radikal.ru/i314/1504/27/eb9f84fe28c0.jpg
Dan
яке бабло? ті бонуси це ж і є бабло. скільки писало, стільки ж і прийшло, лиш на 13 куаг меньше, да? То помилка округлення якась.. тобі видати ті 13 куаг?

(Zaza @ 19.4.2015, 17:52) *

В полі написав 4000 куаг, мені вибило що 10 грн, хотів оплатити через банк, але чомусь не змогло зняти з карточки, я натиснув через SMS

А, я здається зрозумів.. ти подумав що ти отримаєш стільки скільки написав в полі.. але з СМС там не так працює. Там на кожний тип смс своя сума приходить, позначена як Бонус, і ти її не можеш поміняти
Zaza
Хм... Тобто якщо я оплачу через банк 10 гривень, то мені прийде та сума яка вибила, а через СМс ні. А якщо через СМс то в три рази менша сума? Бо я вже купляв кредити і ніяких проблем не було, все було як і показував розрахунок. Просто хочу зрозуміти щоб наступний раз не заплутатись. Скільки дорівнює 10 гривень, куагам?.
Dan
да, через смс значно меньше, багато грошей загрібає собі оператор, контент провайдер, та білінгова служба, нам доходить третина, тому пропорційно і куагів меньше видається

(Zaza @ 20.4.2015, 0:25) *

Скільки дорівнює 10 гривень, куагам?.
дивлячись яких гривень.. ну то ти сам можеш порахувати, ввівши різні суми
Zaza
Все ясно з першої строки.) Я цього не міг знати, бонус це як премія вона мене збила спантилику, думаю варто змінити напис бонус, щоб інші не попадалися або підказку дати, але це вже не мої справи. Дякую за роз'яснення. Тему можна закривати, чи як там говориться.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.