Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хоббіт: Битва п'яти армій
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Кіно
Lotr
Хоббіт: Битва п'яти армій

Жанр: - Фентезі
Режисер: - Пітер Джексон
В ролях: - Мартін Фрімен, Іен Маккеллен, Річард Армітедж, Орландо Блум, Бенедикт Камбербетч, Крістофер Лі.

Фінальна частина екранізації твору професора Дж. Р. Р. Толкіна «Хоббіт, або Туди і Звідти».

[ytold=ZSzeFFsKEt4]Дивитись трейлер не рекомендую.
По-перше, якість відео не порівняти з фінальним продуктом.
По-друге, кілька ключових моментів на щастя в фільмі вирізані або перезняті і виглядають значно доречніше.
[/ytold]

Свою думку збережу при собі. Хіба що дуже сумно бачити кінець.
Тему створив лише щоб порадити подивитись цей фільм в HFR 3D. (High Frame Rate - 48 кадрів на секунду замість стандартних 24) Дуже надіюсь, що цей формат приживеться, хоча поки ніхто окрім Джеймса Камерона не збирається його використовувати. А якщо сподобається, то потім на екс.юа можете знайти Володаря Перснів з 60 fps.

Якщо взагалі існують фільми які варто дивитись саме в кіно, то Битва П'яти Армій однозначно знаходиться на вершині списку.

Sly
А где можно в таком расширении посмотреть?
Лишь бы не в 3д от которого тошнит _a1.gif
Lotr
В 2D я навіть не знаю чи показують. Можливо в Аймаксі, не знаю.
А от в 3D HFR Батерфляй (Більшовик) показує, Мультиплекс, "Магнат" на Ірпінській. Можливо ще якісь, на своїх сайтах в анонсах більшість кінотеатрів повідомляють про різні опції.
Але я читав, що вищий fps має допомогти 3D з "нудотою". Загугли наприклад "hfr 3d headache", відгуки позитивні.
Sly
Я на 2d ходил в "Ленинград", есть ещё в Мультиплексе каравановском. Там в двух залах 3д, в одном 2д _a1.gif
Но я немного большего ожидал. А если детальнее говорить, то меня небольшие ошибки очень раздражали. Разного рода телепортации из одной части города в другую через кадр. Такие детали не давали мне спокойно наслаждаться картиной :\
Gothmog
Ходил на премьеру в IMAX 3D, с женой брали билеты за полторы недели, чтобы точно попасть на хорошие места) Очень порадовало гномьё и эльфота, которые в костюмах шарились по кинотеатру thumbup1.gif
После фильма испытывал то же самое, что поколение помладше чувствовало после окончания Гарри Поттера ak.gif
Фильм эпичен чуть более, чем полностью, хотя мне его немного не хватило - жду расширенную версию, которая, вроде, 4 часа будет длитьсяai.gif
Очень захотелось пересмотреть Властелина Колец, но мы его пересматривали уже пару месяцев назад - так шо облом))))

P.S. На середине фильма под шум аплодисментов вырубился свет - веерные отключения). Благо, быстро включился генератор.
Lotr
(Gothmog @ 13.12.2014, 23:33) *
...жду расширенную версию, которая, вроде, 4 часа будет длитьсяai.gif
Я спочатку дуже скептично твій пост сприйняв через розширені версії минулих двох фільмів, бо там десь лише по 25 хв було.
Але до розширеної версії "Повернення Короля" додали цілу годину (263хв в цілому) , тому.. гм. Не знаю, нехай і останній фільм з трьох, але півтори години здається навіть для Пітера Джексона забагато.

Джексон сказав, що в розширеній версії буде десь пів години додаткового матеріалу.
Haydamaka
Вчора сходив) Крутяк _a1.gif Навіть сльозу пустив коли [спойлер]один хороший персонаж помирав[/спойлер]. Але що не сподобалось, деякі моменти взагалі не розкриті. Скажімо, Даін, що став потім королем Еребора. Його тема взагалі не розкрита. Тупо епізодичний персонаж. І взагалі, якби не книга, то фіг би я зрозумів, як гноми Даіна під Горою опинилися. Декількох кадрів крука було б недостатньо. Короче, будь фільм на півгодини довше, з урахуванням того, що деякі моменти були б ліпше показані, було б тільки краще. Тим більше, що для такого фільму тривалість 2.10-2.15 - це малувато імхо
Palych
Ходил в кино на все части этого Хоббита от Питера Джексона.
По-началу класс новые приключения в вселенной ЛОТР, новые технологии съемки, качество, но не тут то было. Стоило мне пересмотреть на днях 3 части Властелина Кольца ( Расширенного Издания ) я тут же ужаснулся. Самое раздражительно так это масштаб Хоббита настолько мал, что даже говорит не о чем. Хоббит это лего серьезно по сравнению с настоящим Вл.Кольцом . Нарисованные орки в хоббите для детей, то есть они не страшные совсем и эмоций ужаса не вызывают, а только добрую улыбку) По факту это младший брат Трилогии о кольце, ибо он и позиционируется на публику * возраст. ограничение 14 лет* , что по сути даёт ответ на вопросы почему так, а не лучше чем Вл.кольца. 2014 год технологии все такое, но не цепляет. Зря я наверно пересмотрел лотр, но уже как есть и теперь на хоббит я смотрю как на мультик про алладина_a1.gif
Lond
Сходил на фильм, но мне не очень понравилось. То, что одна маленькая книга растянута на 3 огромных говорит само за себя. Фмльм можно было снять лучше по такой книге, но в целом сносно.
Riot Riot
+ к Лонду.

В целом, фильм неплохой, хотя и самый слабый ыв трилогии (имхо), твердая 7.
Stinson
Первая была самая интересная. Потом третья, а потом вторая. На второй я хоть и был два раза, по обстаятелсьтвам, в первый раз на половине заснул, а второй раз ушел с девушкой с половины фильма
Kaine
Вчера посмотрел в 3д,немного разочаровался,но в целом, моя оценка этой части на 6 из 10. Больше веселых моментов было, чем захватывающих.Надеюсь будет что-то про Ангмар сниматься.
Lotr
Вийшла розширена версія. Матеріалу здається додали лише до самої битви, нових діалогів і чогось іншого не помітив. Тому якщо вам битва сподобалась і не здалась затягнутою при перегляді театральної версії, то ця теж повина сподобатись ) Значно брутальніше стало, просто краса _a1.gif
imba
Только что наткнулся на ролик в котором вроде как собрали все новые сцены , для тех кому лень смотреть заново )

[ytold=iHDjX-pzrD0]Сам пойду ознакомлюсь тоже thumbup1.gif [/ytold]
Ну собственно глянул я все эти сценки , как по мне без них фильм не фильм , жаль что пришлось их смотреть отдельно.
Yagami Light
Фильм хороший, но когда я шел в киноатеатр я ожидал нечто большего чем что увидел)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.