Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Its a trap!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Shardian
Вітаю!)
Зіткнувся з проблемою в системі Яндекс Деньги
В світі танків зараз акція на танк Sherman Fury, і я як істинний поціновувач прекрасного захотів його заполучіть. З вибраних методів оплати вибрав Яндекс Деньги, адже варгеймінг не може в поповнення через термінал, а вебмані за чутками потребує паспорту. Нічого не підозрюючи я отримую на рахунок свої 1300 гривень, а при висловленні бажання оплатити омріяний шерман - яндекс просить від мене паспортні дані, місце прописки, довідку від нотаріуса, групу крові, медичну довідку etc.
Можливо, юагівці знають способи обійти хітрую сістєму яндексу, адже я просто хочу шерман facepalm.gif
Stunning
Ты правда никогда не пополнял через вертуальные кошельки? Я с такой проблемой не встречался, потому что у меня Киви, Вм, янд. Деньги, есть довольно давно.
Но мне кажется, стоит ввести то, чего они хотят.
Или же ищи в интернете, что можно сделать. Но вообще, на сколько я знаю, есть отдельные системы/сайты, где ты можешь пополнить через яндекс деньги, но на ихнем сайте, указав всего лишь логин и два пароля.
Точно об этом сказать не могу, гугл в помощь. Не уверен, что такая система существует с танками, но например с компанией 4гейм она связана и есть. _a1.gif
Shardian
Я лише один раз колись давно юзав вебмані, коли ще не було дебільної системи з особистими даними. Написав в сапорт але вони вже тиждень не відповідають facepalm.gif
Я спробую пошукати системи про які ти кажеш, дякую.
Stunning
Нету там такой системы. Лично я не заметил, я недавно пополнял и выводил деньги.
Тех поддержка и не ответит. Это все бесполезно, они холоднокровны, когда человек не хочет вводить свои данные, для подтверждение личности и доказательств, что тебе есть 18 лет.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.