Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Где можно заливать обучающие статьи по Jka?
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Допомога
Memento
Я пишу самоучитель сингла и статьи про прыжки, полезные консольные команды и т.д. Статьи не только для новичков, в них есть некоторые вещи, о которых знают почему то только американские игроки. В общем, кому-то эти статьи на форуме могли бы пригодиться. Но я не знаю, можно ли вообще их тут публиковать, и если да, то в какой теме? Подскажите _a1.gif
Shardian
На разі наче б то немає такого розділу, куди можна було в заливати навчальні статті і відео, але це дуже цікава ідея.
Пахне новим розділом форуму)
Lotr
Shardian правий, уже ніде. Клани часто створюють приховані розділи для подібних потреб і там важливу інформацію для своїх гравців викладають. Але якщо в тебе статті якісні, то можеш створити тему в Бібліотеці Республіки. Я її прикріплю і побачити там її зможуть усі бажаючі.

Якщо є питання пиши в ПП.
Dan
Створюй де хочеш (можна в цьому розділі) і проси адміністрацію перенести в основний розділ порталу
Memento
Спасибо ещё раз...как допишу свой самоучитель сингла, опубликую его в этом же разделе.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.