Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Можливість заробити на голокрони, скіни, мечі
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Skarlet Gotika
1.Правила форуму не забороняють мою тему.
2. Хочу просто допомогти заробити куаги.

Я колишній гравець ЮАгу)іноді сумую за тими часами і пам'ятаю як мені бракувало коштів на голокрон , щоб в клан піти... ось свої реал кидати не хотів... те й с часом закинув гру... почав грати в Арчейдж... і там теж захотілось мені донату... і в інеті знайшов сайт Реклама де можна заробити, хоч спочатку реально копійки, але як бачу можна нормально розкрутитись і заробити на донат чи щось подібне, там кошти переводяться на веб монеу... їх платять за виконання завдань, подитись сайт 40 сек., чи додатись в групу ВК, дивлячись яке завдання така й оплата... Задавайте питання, які вас цікавлять)
!
Попередження:
Реклама. 6 дней Р/О.
Rock
Попахивает чем-то соленым)

Я обычно не привык доверять подобным источникам заработка
Zyakiv
А сколько ты там зареган и сколько за это время заработал?) (если не секрет, конечно) интересен чему равен коеф. Время/деньги_a1.gif просто на скринах деньги не очень большие да и в рублях.
(А еще мне кажется, что вся эта тема - твое задание)
Skarlet Gotika
Rock

Тут сайт серйозний вже давно цим зайається, тому без обману, що заробив зможеш вивести на веб монеу...

Beatles

Чесно в перший день десь годинки 2 грався, виконував завдання , входив в курс справи, а потім не бив ільше півгодини. Там як, ти виконуєш завдання наприклад вступив групу ВК , ти відправив звіт про виконання завдання, той хто давай цю рекламу перевірив чи ти виконав його умови і оплачує тобі завдання, зазвичай протягом 12 годин.

Я в перший лень виконав багато завдань і ось жду за них оплату. Говорю ще раз, спочатку суми будуть реально малі, треба просто розібратись в сайті і системі тоді буде норм прибуток.

Ось хай хтось один з ЮАгу спробує там трошки посидіти, а потім скаже це обман чи ні)
Mka
Тратить свое время не зная точно будет прибыль или не будет, как то несущественно.
Weaver
Это профанация, если хочешь что-то заработать создай вот такой сайт с заданиями. Или другой. Или нормальную работу найди. Даже если школьник можно все равно поднять денег, все зависит от мозгов.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.